Doctori de care SA TE FERESTI....din pacate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Dori asa e daca as fi avut putere as fi facut orice sa o concediez pe loc dar mi-am revenit dupa ce am vazut ca bebelinu meu e sanatos si apoi dupa ce probleme am citit ca ai avut unele din voi pentru care imi pare nescpus de rau am zis ca mai bine c anu m-a asistat ea ca cine stie cu ce probleme ramaneam.

Pe eva.ro este un ghid al femeii insarcinate unde scrie despre analizele pe care trebuie sa le faci, mai este un site cred ca safe-fetus sau ceva de genul asta unde au toate medicamentele pe grupe(poti sa iei in sarcina din grupa A si B)si miam cumparat o carte "Sarcina si nasterea fara secrete" unde scrie cam tot ce vrei sa stii

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Dori73

Buna ziua la burtici!As vrea sa va mai impartasesc o experienta nefasta traita de sora mea: in urma cu 3 ani a facut un avort la un cabinet particular..renumit.Respectivul dr.a uitat sa mentioneze faptul ca i-a obturat ambele trompe.La 1 an i jumatate a aflat chestia asta, a facut histero, inflitratii, etc.si degeaba.Acum are o fetita de 2 ani si 7 luni, adoptata...O DULCEATA DE FATA.Ce se mai poate face in ROMANIA...pt.ca astfel de doctori sa plateasca in vreun fel? Trebuie sa mai nenoroceasca si alte femei?PUPICI PE TOATE!

SFD

Dori, imi pare rau pentru ce a patit sora ta. Din pacate ce povestesti tu aici este foarte vag. Medicul nu avea ce mentiona pentru ca trompele nu se obtureaza pur si simplu in timpul avortului. Aderentele astea apar in timp si se pot datora unui avort sau unei infectii nedepistate si netratate sau Dumnezeu stie carei alte cauze.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

bebestrumfitza este un topic special despre dr. Anca. Dar vad ca nici acolo nu e chiar fan-club...

Dar sa vezi ce "minunat" a fost acest individ cand i-a refuzat unei paciente cezariana mult-planuita, atunci cand ei i s-a rupt prematur apa... Acum vreo luna. Si a nascut natural cu medicul de garda...

Astfel de individ numesti tu "om minunat"?!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

chris:pentru mine, si nu sunt singura Dr.Anca este un om si un medic minunat; nu stiu ce s-a intamplat cu acea pacienta despre care spui ca i-a refuzat cezariana, asa ca nu-mi permit sa comentez, dar dr. Anca mi-a urmarit sarcina din primele saptamani, de fapt nici nu stiam ca am ramas insarcinata cand am fost la control si el mi-a zis ca poate sunt gravida, desi eram in 3 saptamani si decat analiza b-hcg a putut confirma sarcina.

Am avut ceva probleme de la inceput si am ajuns chiar sa ma internez ultimele 3luni si jumatate, aveam o frica de nedescris sa nu pierd sarcina sau sa nasc copilul prematur, iar dr. Anca a 'tras' de mine zi de zi, si mi-a dat forta si increderea sa rezist; asa il am acum pe Matei!!!.....si l-am terorizat pe dr. cu intrebari si telefoane....si nu doar eu, ci si sora mea, sotul, tata...toata familia il suna sau se ducea peste el la cabinet....

Eu am avut si am incredere in profesionalismul acestui dr. Nu stiu daca ti se pare relevant, dar nasul de botez al lui Matei este directorul unui spital mare din Buc., si aveam posibilitatea sa nasc acolo....dar am ales sa raman pacienta dr.Anca, si chiar nasul mi-a spus ca sint pe maini bune.Puteam chiar sa plec la clinica unui prieten de-al tatalui meu, in Berlin, sa nasc acolo si n-am vrut.....Cred ca-ti dai seama ca nu as fi riscat viata copilului meu daca as fi avut motive sa ma indoiesc de acest medic, si am ales sa raman pacienta dr.Anca!!!
Chiar si dupa operatie,dr. Anca a venit la mine si apoi si-a trimis rezidentii, asistentele sa ma palpeze, sa vada cum ma simt, in timp ce la pacientele celorlati dr veneau doar infirmiera sau cate o asistenta din cand in cand, alti medici nici n-am vazut acolo...

Am fost si eu la multi medici, multi ridicati in slavi pe forum, dar la cabinetul carora era o mizerie ce m-a surprins neplacut, sau la care asistenta se stramba daca nu-i lasi ceva etc.

Am mai spus ca nu pot nega experientele altora, dar nici nu pot sa nu reactionez si sa spun ca dupa parerea mea Dr. Anca este cel mai bun dr cu care puteam sa nasc!!!!!

anca si bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

chris:pentru mine, si nu sunt singura Dr.Anca este un om si un medic minunat; nu stiu ce s-a intamplat cu acea pacienta despre care spui ca i-a refuzat cezariana, asa ca nu-mi permit sa comentez, dar dr. Anca mi-a urmarit sarcina din primele saptamani, de fapt nici nu stiam ca am ramas insarcinata cand am fost la control si el mi-a zis ca poate sunt gravida, desi eram in 3 saptamani si decat analiza b-hcg a putut confirma sarcina.

Am avut ceva probleme de la inceput si am ajuns chiar sa ma internez ultimele 3luni si jumatate, aveam o frica de nedescris sa nu pierd sarcina sau sa nasc copilul prematur, iar dr. Anca a 'tras' de mine zi de zi, si mi-a dat forta si increderea sa rezist; asa il am acum pe Matei!!!.....si l-am terorizat pe dr. cu intrebari si telefoane....si nu doar eu, ci si sora mea, sotul, tata...toata familia il suna sau se ducea peste el la cabinet....

Eu am avut si am incredere in profesionalismul acestui dr. Nu stiu daca ti se pare relevant, dar nasul de botez al lui Matei este directorul unui spital mare din Buc., si aveam posibilitatea sa nasc acolo....dar am ales sa raman pacienta dr.Anca, si chiar nasul mi-a spus ca sint pe maini bune.Puteam chiar sa plec la clinica unui prieten de-al tatalui meu, in Berlin, sa nasc acolo si n-am vrut.....Cred ca-ti dai seama ca nu as fi riscat viata copilului meu daca as fi avut motive sa ma indoiesc de acest medic, si am ales sa raman pacienta dr.Anca!!!
Chiar si dupa operatie,dr. Anca a venit la mine si apoi si-a trimis rezidentii, asistentele sa ma palpeze, sa vada cum ma simt, in timp ce la pacientele celorlati dr veneau doar infirmiera sau cate o asistenta din cand in cand, alti medici nici n-am vazut acolo...

Am fost si eu la multi medici, multi ridicati in slavi pe forum, dar la cabinetul carora era o mizerie ce m-a surprins neplacut, sau la care asistenta se stramba daca nu-i lasi ceva etc.

Am mai spus ca nu pot nega experientele altora, dar nici nu pot sa nu reactionez si sa spun ca dupa parerea mea Dr. Anca este cel mai bun dr cu care puteam sa nasc!!!!!

anca si bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Alex, asta se mai intimpla si pe aici. Eu de abia respir cu burtoiul la gura si vine o fufa, dar care e cunoscuta de toate nursele de acolo, si intra inainte. Bineinteles ca ma ridic si le spun ca eu nu mai pot sta, ca mi se face rau, etc. Si sa le vezi cum le bag in priza!!! Mama lor!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Dna dr Maior- spitalul Polizu: slab diagnostician, in calitate de sef de sectie tine sa consulte toti pacientii internati, indiferent ce medic ii urmareste, ea personal nu face ecografii, vede mai mult decit este cazul si baga pacientii-n sperieti.

Primul contact cu dna dr Maior:
In luna 3 am o singerare si fuga la spital, la eco facut de medicul meu se vede un fibrom de 1cm – diagnostic in urma analizelor – lipsa de progesteron
Dna dr Maior tine si dansa sa ma consulte si sa dea <propriul diagnostic>. In urma plicului administrat doreste sa vorbeasca cu ai mei carora le explica ca a vazut pe fisa de la eco un fibrom si ca asta se poate dezvolta ducind la moartea fatului in uter si se poate ajunge la extragerea uterului…Sfatul ei: intreruperea sarcinii, ulterior operatie de fibrom si abia peste 2ani o sarcina noua
Ce am facut – am pastrat bine mersi sarcina, fibromul a ajuns la 2cm cind fatul avea 9luni iar dupa nastere s-a retras (un fibrom absolut normal, de sarcina)

Al 2lea contact cu dr Maior – o zi mai tirziu, tot in spital
La control remarca o scurgere deosebita pe care o pune pe seama unei infectii.Eu facusem recoltare pe lamela o saptamina inainte si totul era OK, nici ulterior nu s-a depistat nimic, nici o infectie. Imi recomanda un tratament – citind prospectul era interzis in sarcina…Doctorul meu mi-a explicat ca Maior a fost indusa in eroare de faptul ca eu luam ovule cu utrogestan si de-aici i s-a parut anormala scurgerea…Consider ca dr Maior putea sa se uite in fisa la tratamentul pe care-l aveam, sau macar sa ma intrebe inainte sa recomande tratamente…

Al 3lea contact
M-am internat in luna 7 bine mersi pt concediu medical
Dr Maior tine si de data asta sa ma vada personal – constata la palpare ca am colul intredeschis si recomanda perfuzii cu diazepam. Precizez ca in toate ecografiile/controalele ulterioare facute la alti medici colul era inchis, si toti medicii la care am mai fost au sustinut ca un col o data deschis nu se mai inchide de la sine…M-a speriat destul de tare faza cu <col intredeschis> la gindul ca pot sa nasc prematur .Si am nascut in saptamina 41 prin cezariana pentru ca bebe era prea mare si nu dadea nici un semn ca vrea sa iasa…

Ma limitez la cazul meu strict – cu toate ca in salon de fiecare data cind eram internata dr Maior stirnea panica si altor paciente prin <flerul sau>. Ma gindesc ca asta poate sa fie si o strategie – esti tare bolnav, noroc cu mine ca altfel nu stiu ce se intimpla, sa ai grija sa ma pretuiesti cum se cuvine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Anul trecut, sub “atenta” supraveghere a dr. Radoi Cristian am reusit sa pierd sarcina in saptamana 37. Asta pt. ca atunci cand l-am sunat sa-i spun ca am vazut dopul gelatinos pe vasul de WC dumnealui m-a sfatuit sa stau linistita ca daca s-ar fi rupt membranele nu aveam cum sa ajung pana la toaleta fara sa simt lichid amniotic curgand. L-am ascultat si dupa 3 zile copilul a murit in burta mea. Avea 4 kg si nici o malformatie (conform examenului anatomopatologic).
Si ca sa fie prestatia completa la control in saptamana 38 imi spune ca totul e ok, urmeaza sa nasc in cateva zile. A doua zi, fara stirea dumnealui, am fost la o ecografie “de rutina” la dr. Iosup. Atunci mi-a cazut cerul in cap: copilul era mort de cateva zile, lichid amniotic absent si explicatia ca ceea ce eu credeam ca sunt miscari ale copilului erau de fapt contractii Braston-Hicks. A fost o sarcina obtinuta foarte greu, la 31 de ani. Nu am copii si probabil nu voi face vreodata. Intre timp am aflat si ca sunt RH negativ, izoimunizata – titru anticorpi anti D 1/128 – analize pe care in mod normal trebuia sa le fac in sarcina, dar pe care dr. Radoi le-a considerat inutile. Le-am facut la 3 luni dupa nastere, cand deja era prea tarziu.
Aceasta e foarte pe scurt tragica mea experienta cu dr. Radoi de la Municipal, sau CMU (acolo mi-a ”monitorizat” sarcina).

Larisa

puiu' de morosan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Doamne Larisa nu pot sa cred asa ceva am plans cand am citit.Stiu ca nu poate nimic sa-ti ia durerea dar mai incearca sunt convinsa ca vei reusi sa mai ai un bebe. Nici nu stiu ce sa spun de aceaa ma opresc aici.

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu am cuvinte Larisa.Nimic din ce putem noi spune nu te poate consola,insa nu-ti pierde speranta,eu simt ca vei avea un bb frumos si sanatos, asa ca nu renunta.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput