Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

http://apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsWFO¬ag=1

la cererea voastra, ceva poze de zilele astea. a fost frumos si linistit, nu-mi vine sa cred ca maine e luni

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna

Am reusit sa vad pe Giulia- care e o mica artista stie sa pozese si pe Andreea ( philip), asta ca am gasit link-ul la msg....in rest recunosc nu am avut timp. Cred ca trebuie sa-mi iau de lucreu, ca daca stau acasa, nu reusesc sa ma tin de DC , mereu gasesc ceva de facut iar cind e copilul acasa nu pot sa ma apropii de computer ca vrea sa faca el puzzels. Asa ca mai rarut, sa nu va suparati

Noi...am reusit in ciuda problemelor de familie - soacra in spital - sa fugim wk-end-ul trecut la Budapesta , ca doi porumbei ....m-am bucurt incepind de la facut bagajelor - fara jucarii/carti /etc - pina la stat noaptea in restaurant pina l 1am far grija ca a doua zi gradi..etc. A fost super!

Intre timp am avut prima serbare la gradi, copilul meu a fost acolo pioua I ....a cintat la microfon. Nu a suflat nimic acasa, cind il intrebama ce trebuie sa zica, 'welcome to our concert' si atit? Da mami. Stiu ca acasa e ceva obisnuit , dar aici, in special baietii sunt lasati mult in urma de fete, e o teorie englezeasca care ma innebunetse.Dar a fost micul star al serbarii, normal ca eu pe loc am vazut totul normal, dar trei zile dupa mamicile tot ma felicitau ptr el si am inceput sa realizez si eu.

Cam atit.....sper sa am mai mult loc la computer in curind...si sa intru mai des.

Va pup si o saptamina frumoasa!

ps Cum a fost curcanul de peste ocean?

Mani si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
LA MULTI ANI MONICA(DOAMNA BIBI)!!!!!SA FI SANATOASA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!
La cate sarbatoriri au fost,saptamana asta ne uitam numai la poze,Leeloo si pe tine te asteptam cu poze de la Londra!!!
AndreeaP asa-mi place ca te-ai executat la capitolul asta,btw tipa din poze este sora ta? si imi place la nebunie nuantza ta de la par
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Monica sa traiesti sanatoasa si fericita o mie de ani!!
Mani felicitari pentru Alex, super baiat. ceva poze de la serbare nu ai? (ati fost la Iguana in week end? v-ati gandit si la noooi? )
Nicole imi pare bine ca nu mai ai scurgeri...eu stiu ca nu o poti lasa mai moale de tot dar macar incearca sa nu stai atat in picioare, ok? cand te duci la doc? te-ai hotarat la care ramai?
noi am avut un week end normal, cu alergaturi si doar putina leneveala. pupici motulinei!
Marina felicitari pentur initiativa cu Maria si pianul, e super!! si eu stiam asa notele si gamele inainte de a sti literele si mi-a prins tare bine! si eu votez pentru pianina clasica...alea electronice au sunetul distorsionat. dar daca una dnitre profesoare zice ca e ok atunci asa sa fie . (Mizu cand primeste tobele? )
o zi super tuturor, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Carmen!
Sa-ti traiasca fetitele frumoase si sa te bucuri de ele!

La multi ani Monica!
Tot ce iti doresti pentru tine si voinicelul tau sa se implineasca!

Nicole, ma bucur ca esti mai bine, dar tot ar trebui sa o lasi mai incet o luna doua...:)
Marina, felicitari pentru mica pianista in devenire. Ne gandeam si noi sa o dam pe Maria de la 5 ani, dar la cat e de nazdravana ma gandesc ca nu are rabdare nici sa stea pe scaun...:)))
Bunny, felicitari pentru Alex...Chiar asa, nu pui niste poze...:)
Andreea/Philip, mi-au placut pozele, mai ales cele in care va odihneati pe canapea...Oboseala de dupa o masa copioasa?!...:)))
Ioana, incerc sa imi inchipui cam cum inotati voi seara ca sirenele...hehehe

Si noi am fost la teatru ieri, pentru prima data. Am vazut Cenusareasa, la Creanga. Maria a fost cuminte desi nu a prea auzit si i-a placut in mare, spectacolele cu actori sunt pentru copilasi mai mari, cu poante pentru ei si parintii lor..:)
Cand se tot intreba zana unde a pierdut bagheta i-a strigat Maria ca e la noi acasa, i-a adus-o tati din germania...:)))
La sfarsit nu intelegea de ce se duc copiii cu flori si ea nu se duce...:))))

Noi am avut un weekend linistit, in limita bunului simt, evident , ca altfel as intra la idei. Numai niste muci si niste vome, de data asta protagonista fiind Barosana.

O saptamana linistita sa avem!

Peseu: O urai pe doamna Pasarike initial, dar urarile de sanatate nu fac rau...Asa ca doamna Pasarike, sanatate maxima tie si familiei de pasaruici...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, carmen! la multi ani, monica! sanatate, iubire si fericire alaturi de cei dragi!
ia, ia, multi si fericiti ca la douj`de ani sa bem pentru asta;))

quote:
Originally posted by cristalina

Peseu: O urai pe doamna Pasarike initial, dar urarile de sanatate nu fac rau...Asa ca doamna Pasarike, sanatate maxima tie si familiei de pasaruici...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! sarbatoritelor si tot ce va doriti sa se indeplineasca!!

Am vazut poze frumoase, foarte frumoase... si m-a apucat asa un dor de Craciun si de leneveala si de ...

Sa va spun din ciclul "un week end pe saptamana" : vineri seara eram atat de rupta ca i-am spus lui Gicu ca trebuie sa faca , ceva, orice, altfel eu il dau pe Mircescu spre adoptie La care el: "cate saptamani ai de cand ai ascut? patru... hm inca se poate sa fie depresia post partum...draga mea, dar pentru adoptie trebuie sa semnez si eu, nu??" ... dupa un timp: "nu semnez"

Sambata pe la pranz vroiam sa-i dau pe amandoi...dar din fericire pentru bunastarea familiei m-am decis ca emomentul sa ma relaxez si am prestat o musaca si niste chiftele, musacaua a iesit dementiala, mi-am asasinat vecinii cu mirosul. Cu o portie de musaca la bord si un pahar de pinot noir viata era mai roza.

Sambata seara... m-am culcat cu nesimtire la ora 24 lasand husbandul cu maimutza urlatoare in brate...pe la ora 3 m-am trezit, husbandul era doborat si maimuta urla in continuare, crede ca a urlat non stop, caci se pare ca de la 1 la 2 el (tati) a atipit un pic...bun, bag repede unbibe de lapte, ia 50 ml si adoarme. Ne dureau urechile ca era prea liniste dupa aia.

Ieri...ne simteam ca doua veveritze in roata, nu mai stiam ce sa facem mai intai si unde, pen'ca Mircescu s-a mucit rau si i-a fost rau, carpa era, azi e mai bine.

So, watch out, care te stii cu musca pe caciula (adicatalea gravida) nu rade de patzaniile Cristalinei!! Rasul te ajunge intotdeauna din urma!! Beleive me!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi...
La Londra a fost super - 3 zile am alergat in sus si in jos prin magazine de am doborit copilul - dormea neintors cite 12 ore pe noapte... va dati seama cita informatie a trebuit sa proceseze el? La cita lume, alta limba, magazine, lumini, multitudine de informatii l-a izbit astea 3 zile nici nu ma mir ca azi ne-a spus Miss ca a stat cam retras la gradinita... Norocul nostru a fost ca am luat cu noi carutul - pe care nu-l mai foloseam de vreo juma' de an - nu va zic ca nici macar nu schita vreun gest sa-l dam jos, el care nu mai suporta neam sa stea in carut...
In fine, am prestat citeva hainute pentru mine (ca deh, nu mai incap in garderoba normala si trebuie totusi sa ma duc la servici prezentabila...), i-am luat lui Stefan ghete si pantofi sport pentru la primavara, tati s-a ales si el cu ceva camasi si cravate, deci per total a fost "successfull"! Am fost si la controlul oftalmologic - vestile sunt bune si in acelasi timp proaste...adica strabismul e mult mai bine decit acum doi ani, s-a mai corectat, nu mai avem nevoie de patch-uit ochiul pentru acum e la ambii ochi la fel, nu are nevoie nici de ochelari (ne-a mentionat ca s-ar putea poat in adolescenta sa aiba nevoie, dar acum nu e cazul), insa trebuie sa-l operam in anul care urmeaza... Evident ca eu stiam ca trebuie operat, dar tot am o stringere de inima pentru ca e anestezie generala...O sa fie doar o operatie estetica pentru ca la el nu o sa aiba niciun beneficiu in privinta vederii (respectiv nu o sa aiba niciodata vedere binoculara, dar asta stiam, ne spusese de data trecuta), dar ea ne-a sfatuit "strongly" sa-l operam, ca la ei e operatie de rutina (in timp ce la noi mi s-a spus ca trebuie operat de 2-3 ori pina ajung sa fie ok...) - am intrebat si de costuri - se pare ca la ei e pe undeva pe la 3500 pounds.
In fine, o sa ma mai interesez pentru ca noi am auzit de clinica foarte buna de oftalmologie pediatrica in Israel si vrem sa vedem si acolo cam ce ar insemna dpdv costuri...
Poze din pacate nu am pentru ca am uitat aparatul acasa...

Edit - tocmai pe dna.Bibi o uitam la urari....sa traiesti Monica, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Doamna Bibi la multi ani sanatosi si plini de fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, ioana, nu e sora mea, pai nu vezi ca-i frumoasa :)
eu nu am frati sau surori, ei sunt niste prieteni de-ai nostri (tipul a lucrat in baza cu sotul meu). acum stau in arizona si ea e abia venita in state de cateva luni.

anca, mai eu vb serios, numai ca sotul imi zice ca el nu vrea sa stea acasa de revelion, ar vrea sa mergem printr-o statiune de ski pt cateva zile. v-ar tenta? sau cheltuiala prea mare si drumul prea lung...in acelasi timp poate-l conving sa stam acasa...hai sa mai discutam problema, ce zici?

nu-s daca v-am mai zis, dar eu nu pot dormi cand e luna plina si vad ca philip e la fel, asa ca de la 3 n-am mai dormit deloc, ba in pat la el, ba in pat la noi. ehehee, si mi-e un somn acum si n-am chef de nimic, bleah, am sa mai bag o cafea (am un borcanete cu ness la serviciu), si sa vedem cum ma misc dup-aia.

o saptamana cum vreti voi si la multi ani sarbatoritilor

philip&andreea

Mergi la inceput