Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

La multi ani sarbatoritelor de zi, Carmen si Monica! Sa fiti sanatoase si fericite!

Bei, eu intru cu o intrebare punctuala: cu ce scot o pata de ulei de pe canapea? canapeaua mea cea noua (rosie) a facut cunostinta cu indemanarea sotului meusi s-a ales cu o pata de toata frumusetea. Am incercat cu vanish, ariel si detergent de case, dar a ramas. Aveti alte idei ca ma doare sufletul cand o vad..... Am mai auzit ca ar da rezultate spirtul, acetona, pudra de talc. Cu primele doua imi e frica sa incerc, pe a doua nu stiu unde sa o gasesc.la farmacie?

Va pup si mai intru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iaca s-a terminat si mini vacanta...A fost una cu multa munca ..curatenie generala..mobila etc. De Thanksgiving am fost la cina, la un restaurant
http://good-times.webshots.com/photo/2936011370100032467RazPbR?vhost=good-times
Ne-a reusit si "animalul"..asa ca Mani curcanul a fost demential as spune:)Felicitari pt Alex...pozeee..

Declar actiunea "singurus" reusita ...desi l-am mutat in alta camera..totul a fost mai mult decit ok...F incintat de pat...de camera..de lenjeria de pat cu Cars

La multi anui sarbatoritelor!!!!
Andries sanatate muciosului..Lasa ca o sa fie bine..trece timpul..asa de repede..acum te trezesti ca sint prea mari
Gabi si eu as face operatia...Ati fost si la alt control?
Cristalina...a venit orga??
Ioana ce des mergeti la teatru!! Aici nu gasesc deloc asa ceva..
Roxi ce mai face...."viteza"?

..si niste poze de la ziua lui Oscar..

http://good-times.webshots.com/photo/2038088380100032467dVzhnG?vhost=good-times

edit Adela si eu zic de pudra de talc..chiar aia de copii este f buna..deci si la supermarket gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Carmen si Monica! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

Andreea, am vorbit cu sotul si cum ma asteptam, nu vrea sa se clinteasca, zice ca e prea lung drumul.. acu daca stau si ma gandesc, eu nu voi avea liber decat 2 zile de Craciun si eventual pe 31 ca pica vineri.. dar ramane poate pe alta data, la vara cand o fi mai cald si eventual putem face trip-ul cu masina...

Noi fuseram ieri la parada lui Mos Craciun, a fost frumos dar am inghetat, 2 ore a tinut cu tot cu asteptat.. o sa incerc sa pun niste poze diseara.

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

M-am conformat...aici citeva poze de la serbare....e cam singurul in haine normale , nu accepta sa puna nici maca o palarie pe cap - de fapt trebuia sa fie scarecrow..( parca suna mai bine decit sperietoare de ciori ). Asa ca educatoarea mi-a zis blugi si o camasa veche...

Roxi - Iguana, pai am stat la hotel mai putin decit am stat acolo!!!!

va pup ....las locul sotului....ma mut in bucatarie

http://picasaweb.google.co.uk/marina.hall/0711AlexSConcertAtTheMontessori

Mani si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani pot sa ma oftic?Aici nu se fac serbari ca in Ro...nu sedinte cu parinti..cel putin nu la acest nivel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, ramane pe la vara. apropos, 31 cade luni, nu vineri, asemenea si 24. eu sper sa avem liber luni si marti in ambele saptamani. 'om vedea. si vreau pozeeeee!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,la noi a nins un pic azi noapte asa ca arata superb afara Copoul in special,copacii sunt plini de zapada,asa ca azi vreauuuu sa fiu in vacantzaaaaaa....
Daria sunteti ok ,ieri nu ai semnat condica..
Vivia am vazut pozele si ...te-am admirat, arati tare bine...mai pune niste poze detaliate cu patul lui Uka....a mea mai nou vorbeste in somn....noi mergem la teatru des ca sa nu ne scoatem peri albide obicei tati are meciuri in week-end si eu o intreb unde vrea la mall sau la teatru si raspunsul este de fiecare data la teatru...
Cristalina super Maria cu suflatul unde este bagheta....intr-adevar mai exagerezeaza cateodata actorii astia,de exemplu motanul incaltat era un fel de ..Chiritza....vorbea si frantuzeste.... L-am admirat pe Alex,super atmosfera la gradi
Andries multa sanatate lui Mirciulica!!
Mitzu io nu stiu ce sfat sa-ti dau dar daca reusesti cu ceva sa ne spui si noua!!
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Olivia lenjerie de pat cu Cars, tu vrei sa ma imbolnavesti? se poate comanda de pe net? felicitari pentru dormitul singurus, eu stiam ca sunteti super tari!
Mani l-am vazut pe Alex - Jerry Junior suuper actor! (mor de invidie cu iguanaaaa imi e pofta de chilli con carne si michilladaaaa ). voi ce faceti de sarbatori?
Gabi operatia de fapt vor sa o faca pentru corectarea estetica a strabismului? la oculus nu vor sa o faca pe copii asa mici? ca ma gandesc ca aparatura ar avea.... imi pare bine ca nu maia veti nevoie de patch, inseamna ca ati fost super cuminti si l-ati purtat!
Mitzu uleiul iese daca pui sare imediat pe pata, apoi cu pur de vase, sau orice alt detergen de vase. nu cred ca e ok sa pui spirt sau alt alcool, te poti trezi cu un frumos contur la pata. mai poti icnerca vanish de covoare/tapiterii, la noi scoate destule pete incapatanate!
Ioana ce frumos, zapadaaaaa.....aici e frig dar soare, a batut un vant ingrozitor azi noapte.
ma duc sa ma uit acush la poze..revin.
sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vazut toate pozili de piticlonti si parintii ce apar , LMA pt Carmen_so si DoamnaBibi
Io raportez un we plin cu de toateee, chiar de toateee, ieri am inmatriculat masina (mi-a luat 8 ore), azi sunt cu Giulik la birou ca dadaca e fff bolnava ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mitzu p-aici exista un detergent de covoare si tapiterii, BioCarpet se numeste, nici nu e scump si mie mi-a scos o gramada de pete de pe plusul de la fosta mobila...mai poti incerca si cu din ala de tapiterii de masina, nu-mi vine acum in minte cum se numeste..

Andries

Mergi la inceput