Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

andries te pricepi la piane sa te asasinez cu intrebari?

Nicole ai grija, io zic sa stai putintel mai linistita si sa nu mai alergi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hi hi Marina, dat fiind ca am vreo doi cantareti in familie, au incercat si cu mine niste lectii de pian, dar din pacate mana mea era prea mica si nici acum adult fiind nu prind octava (8 clape de pian) intre degetul mare si cel mic (de ex lipatti parca prindea 10 clape) ei si daca ai mainile preamici nu are sens sa te apuci ca mare branza nu faci, doar ceva asa... de incantat bunicii la o serbare scolara.

Vezi ca Sabina compozitoarea dela noi de pe forum a facut pian (la conservator) si spunea ca Sofia ia lectii de pian acum deci bate-o pe ea la cap, ca are opinii profesioniste nu ca mine. De la ea stiu de cei 5 sau 6 ani, cu mine au incercat ai mei (mama adica ca din familia mamei am pasionati de muzica) mai tarziu eram deja la scoala, parca eram a treia.

Parca la palatul copiilor mai au ore de pian pentru copii.

Din pacate eu am ramas doar cu nostalgia pentru o viata mai artistica si cu un vraf de discuri (vinil) pe sifonier, acum...nu mai am timp de nimic.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da-da, pian, vioara, alea-alea de la 5 ani, am intrebat si eu la scoala populara de arta, si si de la Sabina

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Happy Thanksgiving americancelor...:)...sa trimiteti o bucatica de curcan si la noi...:)))
Liliana, iti uram sa iasa doua liniute!

Multa sanatate muciosilor, inclusiv noua, si de asemenea lui Raducu sa-i treaca bubitele repede.

Ma duc sa culc galustile, un weekend excelent tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

deci pe sabina am asasinat-o deja...imi gasi si profesoara da nu m-am potrivit in program cu ea. Akum o mai las pe Sabina sa alapteze putin.Maria desi face acum in dec 5 ani s-a apucat de pian, face cate jumatate de ora si deja dupa vreo 6 lectii poate citi notele si canta primele cantecele. Ideea e ca trebuie musai sa ii iau o pianina sa exerseze ca mama o vandu pe a mea si ma gandeam la de astea electronice in prima faza.
Intrebarea era care e mai bunutza Roland sau Yamaha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai Marina mie mi se pare ca sunetul la cea eletronica difera de pianul clasic chiar daca e aceeasi nota, ma rog nu stiu ce sa spun ...uite am un prieten care are si clasica si electronica si o sa il intreb pe el.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

astazi a fost mai bine, au mai fost doar cateva picaturi maronii, nici burta nu mai doare asa rau, simt insa cum ma inteapa, ba pe dreapta, ba pe stanga, citeam intr-o carte ca la a doua sarcina ceea ce noi simteam si ziceam ca ar fi la prima sarcina "intinderea muschilor" sau cam asa ceva, datorate maririi uterului, acum se simt mult mai intens, ma simt si balonata ...a inceput distractia!
sper sa fie totul bine, acum daca mi-ati zis ca si voi ati avut scurgeri din astea ...pot sa dorm mai linistita he he he, stiti cum dorm noaptea, poate sa se darame blocul ca eu nu simt nimic, dorm bustean si cred ca mi se intimpla asta din cauza varstei, cand ma gandesc cate nopti albe aveam prin facultate ...ce vremuri!
imi ziceti voi s-o las mai usurel, dar pot oare? sint bagata in priza de la prima ora, dimineata am o viteza de nedescris, la 8.30 trebuie sa fie Andreea imbracata, mancata si cu chef de joaca, vine transportul de la gradinita s-o ia, iar eu trebuie sa fug la munca, toata ziua nu-mi stau picioarele ca muncesc pentru mine si sint direct interesata sa fie totul bine, seara sa zicem c-o las mai moale, in sezonul asta, ca in rest de la munca mergem direct in parc ...cred ca toate sintem asa, totul se face in viteza, nici nu stim cand trece timpul.

Marina, foarte frumos ca ai dus-o pe Maria la pian, nepotica mea a facut pian vreo 9 ani si avea pianina, asa ii recomandase profesoara, nu orga! cand venim la primul concert?

Monicule, sa stapaniti sanatosi orga, la voi venim la concert de muzica electronica, cred ca ar fi potrivita Maria pentru genul asta de muzica

Andreea, va tin pumnii sa va luati casa, sa iei marirea de salariu si tot ce va doriti voi!

Anca, prin tara cand mai veniti? vad ca oferte de revelion aveti ...

Ioana, si Andreea mea vrea chitara, educatoarea lor ii acompaniaza la chitara pentru toate cantecelele, moatza e lesinata de placere, imi arata (mimeaza) cum face miss, e haioasa foc, si ea zice ca stie sa cante!

Andreea - mami de Stefania, ai incercat dimineata s-o stimulezi altfel de Stefania, adica sa-i spui "e alegerea ta daca nu vrei sa te imbraci/speli/mananci si sa te pregatesti mai repede de gradinita, mami merge la serviciu, daca vrei ...poti sa ramai singura acasa", la moatza are efect de fiecare data, o mai apuca "lenea" din cand in cand si pe ea, zice ca nu vrea la gradi, ca vrea sa fie weekend si cum eu stiu ca la 8.30 masina gradinitei e in fata blocului ...sint disperata, adica totul de face cu ochii pe ceas, si dupa ce ii zic ca eu plec, trebuie sa merg la serviciu ca sa avem bani de carti ...imediat se mobilizeaza si ii trece "lenea". poate la tine e un pic mai greu, stie ca stai acasa cu Matei, dar incearca ...poate tine figura!

Daria, uite poze cu Mara, sint cam vechi, dar asa ca sa-ti faci idee, dupa parerea mea: au aceleasi trasaturi, aceeasi culoare de par, de ochi, aceeasi mimica ...poate doar mi se pare...
http://good-times.webshots.com/photo/1484924642074820402EJrfsH
http://family.webshots.com/photo/2213339680085069419xuoqAQ
ps: sa-mi zici dupa ce vezi pozele, pe ultima trebuie s-o sterg, e compromitatoare

pupici

Mergi la inceput

eu stiu ca sunetul nu e la fel, dar parca nu as da cateva sute de euro sau chiar mii pe o pianina clasica. Daca realmente dovedeste un talent sau macar pasiune pentru asta o sa ma straduiesc. Pana atunci ma gandeam ca asta electronic e ok si asa zice si profa ei. Numai ca ea e de moda veche si nu le prea stie pe astea. Am incercat cateva si nu sunt rele dar e drept ca m-am uitat la unele cam sarite din pret
Nicole, astept sa-ti creasca pruncii sa te invit cu ambii la concert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua la toti ! Io`st la munci cu Giulik :-)))
Raaain - a zis Giulia ca e ea, deci chiar ca seamana fff mult !

WE frumos sa aveti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,ce liniste p'aici:))americancele sarbatoresc..restul unde sunteti la vot?:))
LA MULTI ANI CARMEN_SO,SA FI FERICITA SI IUBITA SI SA TE BUCURI DE PRINTESELE TALE!!!!!
Noi avem iar un week-end exclusivist feminin,ieri am avut program administrativ si pentru prima oara m-am incumetat sa calc rufe cu mandra prin zona,dar s-a jucat foarte frumos,azi avem program cultural,am fost la teatru la Frumoasa din padurea adormita,a fost tare frumos,pentru ca aveau un decor si o muzica superba,de fiecare data trebuie sa o conving ca s-a terminat si ca ne dau afara daca nu iesim noi!!Mai pe seara mergem si la vot si pe urma i-am pregatit filmuletzul cu Dumbo ca a facut pasiune pentru el,este asa de miloasa ca ii dau lacrimile de fiecare data cand plange Dumbo....mai nou se uita pe jetix inainte de culcare la un serial cu sirene:))iar la sfarsit trebuie sa inotam si noi ca sirenele...
Hai pupici sa avem o duminica frumoasa

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput