Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by ioanaraduquote:
Originally posted by Mihael@
Eu am visat-o azi noapte pe ioanaradu, zicea ca seful ei le-a taiat netu la servici si nu mai poate intra ...deci...pe unde umbli fata draga? sper sa fie ca in visul meu, sa nu aveti alte probleme...
la mesajul asta chiar nu am putut sa nu raspund . adevarul este ca de la serviciu este limitat statul pe net ca am trebi multe si sunt si in plina perioada stresanta. in limita timpului disponibil, mai arunc cate un ochi. de acasa nici atat, ca ajung franta.
despre noi (eu si sotul) n-are rost sa povestesc, in mare suntem bine.
matei este foarte bine (multumim si altora de intrebari si interes acordat). poate reusesc sa pun ceva poze si in albumele cu multe poze de albinute si bondarei.
concluzie: de-asta nu ma apuc de scris, ca as avea multe de leorbait, dar N-AM TIMP!
pup tot stupul!
P.S. pup si baietii de la IT (se stiu ei care)
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ok...se motiveaza absenta
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
absoluta spune:
quote:
Originally posted by ellamiss
Gabi78, nu stiam ca mai sunt bebei de 7 luni cu 10200 g.
Riloasa, legumele nu se fierb cu carnea, carnea se fierbe separat si apa de la carne o arunci ca nu e buna.
Am pus cateva poze recente cu bebe meu, sa-mi spuneti daca e chiar asa de gras.
Noapte buna!
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
elemiss ai un baietel dule foc. Nu-ti fa probleme cand o sa inceapa sa mearga o sa slabeasca. O vecina a avut copilul pana la un an ca un ursulet din ala umflat cu pompa(avea o gusa imensa), cand a inceput sa mearga si a trecut de 1 an a salbit de la sine foarte mult, acum e chiar salbut.
Eu am nascut-o pe Timeea asa cum stiti cu 4550kg si la 8 luni are 9200kg. Vezi....ea nu a luat cat au luat ceilalti, nascuti cu mai putine kg, a luat mult mai putin.
Zadi spune:
ellamis - important este ca este sanatos. Nu e prea gras si faptul ca acum face miscare e foarte bine. Pe viitor sa nu ii mai dai ceaiuri, siropuri, incearca sa il hranesti si hidratezi cat mai natural (atat cat e posibil desigur).
riloasa - carnea se fierbe separat. Eu am inceput sa procedez la fel si cu mancarea pe care o gatesc pentru noi. In felul asta toxinele care se elimina prin fierbere se arunca odata cu apa.
stefimic- cereale (somn usor de la Nestle) ii pun in lapte formula seara. Eu ii dau sa manance numai cu lingurita din castronel. Biberonul e un obicei de care se va dezvata foarte greu. Poate ca ai mai citit ca eu deja l-am invatat pe Ian sa bea apa din canita normala sau din pahar, de la inceput i-am dat mancarea cu lingurita, acum incep sa ii dau mancarea din ce in ce mai mare. I-am dat sa manance singur biscuite. Dupa 8 luni se recomanda sa se dea mancare zdrobita cu furculita sau fin tocata pentru a-i dezvolta masticatia.
lilidana - noi am facut deja scrisorile pentru Mos Craciun. Am facut download de pe site-ul nostru cu imagini cu Mos Craciun, l-am printat si le-am colorat impreuna. Le-am pus copiilor amprenta (i-am dat pe mana cu acoarela si le-am pus palmitele pe foaie) fiecare pe scrisoarea lui. La Ian cereinte nu au fost. Insa la Ingrid au fost urmatoarele: un ceas rosu cu Winnie the Pooh, un calculator si un aparat foto sa isi descarce pozele cu ea in computer (ii voi lua un mic laptop pt. copii si un aparat din plastic), o papusa bruneta si kinder.
carla lia si coolutz - si Ingrid a mea a mancat prost, diversificarea a mers foarte greu la noi. Eu i-am dat sa pape titi lapte pana la 1 an si 7 luni, uneori era singul aliment pe care il primea in 24 de ore. A crescut mare si e sanatoasa. Nu disperati, fiecare copil e unic si are propriul ritm de crestere. Important este sa fie sanatos. Va pupam si va inteleg perfect
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
coolutz spune:
ellamis...mie imi pare ca baietelul tau e ok..nu pare mare, gras...poate cand era mai micutz era un pic prea mult ...dar acum arata ca un copil normal..si cum zice si absoluta...cand o sa inceapa sa umble o sa se "mentina" si fara cure de slabire..
,
andrea si andrei(6april2007)
roxanici spune:
Stefimic, nu stiu daca suntem pe aici mamici cu sterilet dupa cezariana, dar suntem cateva cu sterilet dupa nastere normala.
Cereale noi la lingurita servim.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Zadi spune:
Decalotarea - azi a fost dr. de fam. la noi pentru consult si bilant. Ian e "perfect", i-a placut mult de el.
Iata ce mi-a zis referitor la decalotare: la noi se pare ca va fi necesara operatia, nu pentru ca e inflamat ci pentru ca fimoza este destul de stransa si pielicica groasa.
Care e de fapt problema cu aceasta controversa, uite ca ma luminat: fimoza e considerata fiziologica si deci normala. Decalotarea se face dupa 1 an, in caz de infectie se face pana la un an. Important este ca baietelului sa i se pastreze o igiena riguroasa - curatarea la baita de seara fiind suficienta si bineinteles manevrarea cu mainile spalate bine inainte de orice (era sa scriu din nou manevrare dar nu stiu cum sa ma exprim - intelegeti voi)
De ce unora da si altora ba? - iata de ce: la unii baietei fimoza e foarte stransa si deci nu permite glandului sa creasca suficient, de aici probleme ulterioare ca ejaculare precoce sau infertilitate. Altii trebuie sa faca operatia din pricina unei infectii. Cei care aleg sa nu faca decalotarea si care nu au fimoza foarte stransa vor scapa de problema la primul contact sexual care va fi dureros (asa zisa virginitate masculina).
Concluzia: decalotarea nu e imperios necesara. Medicul e cel care decide daca e nevoie sau nu de decaloatare.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Val_ spune:
Ioana chiar voiam sa intreb pe aici de tine ca nu ai mai scris demult.
Despre Stefanyia si Rebiana mai stie cineva ceva?
Eliana spui ca laptele de vaca nu se da al bebei. Dar eu branzica o fac din lapte de vaca si iaurtul la fel. Nu este bine asa?
ellamiss spune:
Fetelor,va multumesc pentru incurajari.As vrea sa zic si eu ca e super ok si o sa slabeasca de la sine dar nu este asa.Nu pot lasa totul la voia intamplarii deoarece de la 4 luni si pana acum am tras mult cu el :gimnastica,regim.Facem gimnastica la un centru specilizat in asa ceva de 2 ori pe saptamana dar ii fac si eu acasa restul zilelor. Am dat peste un doctor foarte bun,Iliescu Catrinel, se numeste si din cate am auzit este cel mai bun din tara.El trebuie sa ramana la greutatea actuala pana la varsta de 1 an altfel daca trece de 12 kg la 1 an el va ramane toata viata cu tesutul adipos fiindu-i foarte greu sa mai slabeasca.Pot sa zic si eu ca nu mi se pare gras in momentul de fata avand in vedere ca are si 74 cm dar trebuie sa ne mentinem cu aceeasi greutate pana la 1 an.
Referitor la decalotare,in urma cu 2 seri i-am facut masaj mai tare lui Edy si i-a dat sangele,am fost la pediatru si mi-a dat o crema LOMEXIN, sa-l dau de 2 ori pe zi.Mi-a spus ca dupa ce ii trece se prea poate sa-l fi decalotat de tot.Daca nu ma voi duce la MEDLIFE sa-l decaloteze.A mai fost o vecina cu bebita al ei si l-a decalotat la spital,nici nu a fost vorba de operatie.Dr.i-a tras putin mai tare ,i-a curs sange ,i-a spus sa i-o bandajeze cu comprese sterile cu rivanol si in 3 zile i-a trecut.L-a cam durut saracutul cand facea pipi.
Ana imi pare rau de ce ti s-a intamplat.Cateodata cand opresc si eu la semafor si mai vad aurolaci care vor sa-mi spele parbrizul ma mai sperii si eu si imi trag geanta pe frana de mana si faza cea mai proasta este ca eu nu am inchidere pe dinauntru la masina, am un Ford K ,si astea nu sunt echipate cu asa ceva.Sper sa nu mi se intample ca fac stop cardiac.
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
elyanne spune:
quote:Ba da... e bine asa... Io n-am detaliat... NU lapte de vaca in loc de lapte praf...
Originally posted by Val_
Ioana chiar voiam sa intreb pe aici de tine ca nu ai mai scris demult.
Despre Stefanyia si Rebiana mai stie cineva ceva?
Eliana spui ca laptele de vaca nu se da al bebei. Dar eu branzica o fac din lapte de vaca si iaurtul la fel. Nu este bine asa?
Poze cu Mariuca
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian
coolutz spune:
quote:
Originally posted by Zadi
Decalotarea - azi a fost dr. de fam. la noi pentru consult si bilant. Ian e "perfect", i-a placut mult de el.
Iata ce mi-a zis referitor la decalotare: la noi se pare ca va fi necesara operatia, nu pentru ca e inflamat ci pentru ca fimoza este destul de stransa si pielicica groasa.
Care e de fapt problema cu aceasta controversa, uite ca ma luminat: fimoza e considerata fiziologica si deci normala. Decalotarea se face dupa 1 an, in caz de infectie se face pana la un an. Important este ca baietelului sa i se pastreze o igiena riguroasa - curatarea la baita de seara fiind suficienta si bineinteles manevrarea cu mainile spalate bine inainte de orice (era sa scriu din nou manevrare dar nu stiu cum sa ma exprim - intelegeti voi)
De ce unora da si altora ba? - iata de ce: la unii baietei fimoza e foarte stransa si deci nu permite glandului sa creasca suficient, de aici probleme ulterioare ca ejaculare precoce sau infertilitate. Altii trebuie sa faca operatia din pricina unei infectii. Cei care aleg sa nu faca decalotarea si care nu au fimoza foarte stransa vor scapa de problema la primul contact sexual care va fi dureros (asa zisa virginitate masculina).
Concluzia: decalotarea nu e imperios necesara. Medicul e cel care decide daca e nevoie sau nu de decaloatare.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
gata! pe noi nu ne mai doare nici cand trage mami de pielicica....
iete ca noi am scapat de o gria...sper sa aiba o dezvirginare cat mai placuta...
,
andrea si andrei(6april2007)