Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Mihaela sotul meu vine din Elvetia si trece prin Germania . Spune-mi daca se merita sa ia ceva de acolo ? (pampersi, etc)
Nu stiu ce sa zic ca nu cunosc io preturile din Ro asa bine...ce stiu io ca-i mai ieftin ,e laptele,egal de la ce firma,aici pretul e cam pe jumatate ca in Ro.
Borcanasele de papica iar sunt muuult mai ieftine intre 65 de centi si 1,15,depinde de firma.(dar asta nu stiu daca tu ii dai)
Pampersii...habar n-am cat costa in Ro,dar iti spun cu cat am luat io....o cutie cu 2 pungi x 44 buc,deci 88,16E si ceva.
Hainute sunt unele magazine mai ieftine unde sunt si reduceri mari,de le iei pe mai nimika,dar tre sa sti care si unde sa te duci,ceea ce nu cred ca e cazul sotului tau...
Acum nu-mi mai vine nimik in minte...daca-mi mai amintesc mai zic...sau daca iti aduci tu aminte de ceva..
Sper ca ti-am fost de folos cu ceva
Mihaela,5+
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
alionushca spune:
Salutare fetili
facem nani si avem timp de forum
Lilidana eu tot asa intrebare am vrut sa pun - ce facem cu cadourile si de care - pentru toti am idei - dar pentru sot - chiar nu stiu - nici ceva banal nu vreau, el adora parfumurile - dar trei ani la rind aceeasi - ar fi banal de tot - as vrea ceva - sa zica - vai nici nu m-am asteptat
Mese noaptea- de la o vreme iar a inceput sa manince dupa 5 dimineata, dar asa - regula era ca la bebelusi de 3 saptamini - noaptea din trei in trei ore
Nu stiu ce minune s-a intimplat - dar noaptea asta a dormit neintoarsa - dar preventiv iam asezat lui tati la podele patul - sa aiba unde ,, se duce,, cind vine aia mica linga mine- eu dupa nopti nedormite - da asa citeva saptamini bune - zic ca nu mai vreau copii - tati e mai rezistent - lesina de somn dar tot mai vrea doi
TV- imi pare rau - dar nu am cum s-o pun sa nu vada televizorul - sta in tarc si parca vad - cum e vreo reclama - hop ochii in ecran - ma obisnuisem o vreme fara - cred trebuie sa trec iar la acest regim.
Ghibuadina- face bine ca bea mai multa apa - dar asta cit este - eu foarte greu o fac sa bea macar 30 ml pe zi - adica o nimica toata, in special cind era racita - mergeam dupa ea toata ziua cu paharutl de apa, si aerul asta uscat in casa - tot cere apa si ar fi bine - da la mine nu vrea si gata.
Tzuna - am citit mesajul - seara cred itit trimit un PM.
Puiul mamei la ,VI , VII lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
ghibuadina spune:
VAL se cam bat lucrurile cap in cap in privinta laptelui.Nici eu nu intelegeam de ce, branzica si iaurt se poate dupa 7 luni, dar lapte in sine nu
In final concluzia mea este ca macar pana la 1 an trebuie sa-si ia toate vitaminele necesare si laptele de vaca nu le contine pe toate.
KARLA, acum nu stiu ce sa cred , si a mea la fel e vioaie, se zbenguie, i se face sete, insa ea de multe ori vrea bibele cu apa si pe post de suzeta cd o culc, de fapt nu prea trage din el ci sta cu el in gurita.Ea nu mai serveste suzi de la 4 luni, nu a vrut , eu n-am stresat-o iar acum nu i-am mai dat-o.Dar o sa urmaresc , sa stii si eu..
A mea mata, a invatat sa ma paruiasca, la propriu(a se citi ca-i place sa ma traga de par), azi ma tragea si radea, eu o certam, ii dadeam peste manute, ea radea mai tare...Pai, pai, astia sunt smekeri de mici...
A sunat taica-meu si i-am zis ca-i tataie la te, a repetat de cateva ori tataie, de-a auzit-o si tatca-meu din receptor si ne venea s-o mancam....
ELLAMIS, sa inteleg ca limita la 1 an e de 12 kg?????Bine aici e calculata de 3 ori greutatea cop de la nastere, in cazul in care bb a fost mare, a avut 4 kg.La noi oricum nu se pune calculul asta ca Alexia a fost foarte mica si n-ar putea sa aibe 7 kile si ceva la un an.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
ALIONA, facand un calcul evaziv, cred ca bea 400-500 ml pe zi, dar calculez de maine si zic.Mie nu mi se pare ca bea asa aiurea ci, dupa ce papa sau se joaca si oboseste sau cum am scris mai inainte sta cu bibele la gura sa adoarma.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
tzuna spune:
BUna! Ce vreme frumoasa... Sper sa mai tina. Iar am fost 2 ore afara. Nu e prea interesant ca Maria e imbracata gros si nu prea poate face ce vrea dar profitam de aer si soare.
Azi Maria m-a facut fericita ca a mancat 140 ml supa cu piept de pui la pranz. Si e tot mai incantata de cum tipa. Tipa pe diferite tonalitati si apoi moare de ras. E tare draguta dar e o harmalaie aici la noi... Acum la pranza a dormit numai 20 minute si asa m-as fi culcat si eu putin ca azi noapte a facut precum printesa ALIONUSCHAI: ba scapa suzeta, ba se ridica in fund asa semiadormita si urla... M-a terminat.
ANAMANA 123- imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. aveai si fetita cu tine? s-a speriat si ea?
STEFIMIC- eu ii pun Mariei cereale ( 1 cupa) in fiecare biberon de lapte ( 2-3 bibe pe zi in functie de restul meselor). Ii dau cereale de la Humana (ca tot de la ei bea si lapticul), sau cereale fara lapte de la Milupa- 7 cereale BIo.
ARISSA- daca ajungeti in Piatra-Neamt as vrea f mult sa ne intalnim. Noi stam acolo intre 23 decembrie si 4-5 ianuarie nu ne-am hotarat exact. Vom merge vreo 2 zile si in Iasi...
CARLA-LIa - si Maria tot 20 minute a dormit azi la pranz.
lushulika spune:
roxanici,
mai scriu mesaje, ideea e sa tin si minte unde scriu ca sa pot urmari subiectul. Asa e cu ashtia noi, pana se obisnuiesc... dar lasa ca recuperez eu
mama a doua printzese
Lumi_Nag spune:
Bonjur!
Ma bucur ca v-a placut si v-a distrat filmul cu George.Ela, nu ii era foame acolo....se alinta.Mare lucru nu a supt.
Stefimic eu am cezariana si vreau sa imi pun sterilet.Acum astept rezultatul la testul papa nicolau si apoi imi pun.
Sper sa mai intru diseara.Puuuuuup!
George Catalin
lushulika spune:
vi s-a intamplat sa apara la bebitei iritatie pe piele dupa iaurt?
ce iaurtel le dati?
mama a doua printzese
ddana spune:
Deci am batut orice record in materie de zgarcenie: am spalat un pampers!!!
Probabil ca a ajuns un scutec al lui Dragos - folosit, evident! - la gramada de haine de spalat si sotul meu le-a luat cu bratele si le-a turnat in masina de spalat. Cand sa scot hainele, am vazut eu ca curgea un fel de... zapada artificiala uda (faceti un exercitiu de imaginatie si o sa vizualizati oroarea) dar m-am gandit ca cine stie.. o fi din vreo captuseala descusuta... Cand sa intind rufele, iau in mana ceva care nu semana nici cu chiloti, nici cu body-uri, nici cu nimic. Sa lesin cand il vad............ Nici pana acum nu mi-am dat seama daca era cu treaba mare sau doar cu pisulet, ca rufele nu au prins nici o tenta maro. Inca. L-am prins asa intre doua degete si ma gandeam ce si-or imagina cei care eventual ma vad de pe balcon intinzand pampersi la uscat...
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
carmen94 spune:
va salutam si noi!
carnea a fierb cu legumele la supica.daca e de pui ii dau de la inceput pielita jos,adun spuma bine si las sa fiarba in continuare.daca e carnea de vita(ii dau mai rar ca nu-i prea place)atunci arunc prima apa.
alionushca...........multumim ptr. sfaturile de raceala.darius a fost racit si tot l-am trimis la plimbarica.nu vreau sa-l invat imboscanat si sensibil.....ca tac-su s-ar inveli cu plapuma si la +40 grade.
anamana123..........imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat!chiar nu am cuvinte sa mai comentez ceva...
uf!iar trebuie sa dispar ca s-a trezit darius si trebuie sa-i preg.cerealele.....
roxanici...........vazut raresu vorbaret!!!!! e un dulcic!
sper sa maipot reveni azi........nu ca ieri cand n-am mai apucat sa intru.....