*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania super pozele, chiar ca sunteti frumosi cu totii! Ce bucurie, sa-ti sarbatoresti copilasii!
Si e tare dulce si fetita prietenei, cea de care mi-ai pove az' vara la Sibiu ca zicea ca i-a intarziat ciclul si nu stia de ce... si i-ai zis tu de ce... (ca doar aveai niscai experienta) si acu se vede bine... cat mai are?

Pana una alta vad ca Nati n-a mai facut febra de azi dimineata. Dar nici pofta de mancare n-are. Sa vedem la noapte. Doamne ajuta! Eu sper sa fie caninul, sau in cel mai rau caz gatul. Multumim pt interes!

De acord cu Madutza: si Nati are 12 kg si ceva la aprox 86 cm, iar mie mi se pare ca se prezinta foarte bine. Din cate il stiu eu pe Nichita si el arata foarte bine, numai mama-sa-i stresata! Incorigibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, superbe poze, superbissime "personaje"! Anna e o delicata si o super-dulce iar Che este de-a dreptul adorabil! Chiar ca vi se citeste fericirea pe fete!

Leea draga, iti sta ffff bine! O sa aiba T cu cine se mandri cand o creste !Eu ma asteptam la ceva mai radical ...

Corapino, sanatate infinita tuturor piticilor din familie!

Maria, felicitari pentru micuta printesa! Sa dea Dumnezeu sarcina usoara in continuare si bb-ina sa fie sanatoasa!

Hilde, super-fein Stefan! Ai baiat mare - pare ff matur!!

Madutza, eu nu prea am reusit sa merg la sala mai mult de 1 data pe saptamana a cate 2 ore. Aha, o singura saptamana am mers de 2 ori! (asta de o luna de zile de cand m-am "virusat" - eu am mers numai la tae bo)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,poate-i trece doar cu antitermice daca dr a zis ca-i doar un pic gatu' rosu',tinem pumnii sa fie asa!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

acum imi aduc aminte ca fetita alexandrinei e nascuta in aceeasi zi cu socrul meu si sora-mea. lasa, ca e de bine, nu le merge rau niciunuia

Madutza mai, dar Orlando e leit tu! Ce figura grava are in poze, e asa scump!

Leea te-ai tuns in scari, nu? Iti sta foarte misto, ai si parul bogat si te prinde tunsoarea. mama, dar ce frumos e T, top model il faci, are un aer de zici ca face reclama la niscaiva scumpeturi!

Tania Anna seamana cu tati, sau asa mi se pare acum. Pupam mica grasunica!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

tania..da... sunteti superbi toti 4. Sa va traiasca mica crestina si sa va bucurati de ea.Intr-adevar...Anna seamana cu sotul tau, iar Che cu tine.

Alexandrina...felicitari, refacere rapida ...si multa sanatate si noroc in viata micutei MARIA.

Maria-Alexia...felicitari pt caruciorul razaliu. sarcina usoara in continuare si o fetita sanatoasa.

madutza tare scump flacaul tau!

leea cuscra...iti vine tare bine frizura.

Lavi....febra de la canini...nu prea sunt de acord...dar tu stii mai bine. Sper din suflet sa fie bine Nati...si sa nu fie vb de infectie urinara.

Hilde, scump foc baiatul tau...cum papa el linistit. Astept si eu ziua in care ii voi pune Mateei farfuria dinainte si va papa linistita tot...tot.....

Cami...vezi mama sa nu mai faca Daria pisu pe langa ia.Ia masuri....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Inainte de a ma apuca de citit in urma, iacata linkuri catre potentiale toruri de papat

- La muuulti ani, stimate Domnule Tzitzi!!!

- La muuulti ani, Iulia-zulufata!

Ma duc sa citesc in urma...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am vazut pozele, tania, inafara de faptul ca anna e foarte draguta, trebuie sa mai adaug acum ca tu arati superb! si asta, dupa 2 nasteri! felicitari!

maria, felicitari pentri fetita!!! aveai vreo preferinta?

leea, ai anticipat bine, iti sta frumos noua freza!

eu sunt un pic suparata, vlad e mucios, a luat o pseudoraceala de la mine, mie intr-o zi mi-a trecut, si-acum, o duce el! si cand ma gandesc ca ar trebui maine sa plec la un team-building! ma mai gandesc daca mai plec undeva...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Madutza, vazut pozele cu orlando infofolit. Tare dragut e!

Leea- imi place cum arati cu noua frisura. Dar nu mi se pare ca e foarte diferita de prima. Adica e mai scurt. Dar nu mi se pare o schimbare. Esti la fel de gigea.

Hilde- ce mare s-a facut fii-tu! Si Sarah papa cartofi prajiti...e fana.Dar fara carne, ca aia nu e buna, in viziunea ei.

Maria-Alexia- yuuuupiii, it's a girl! It's a girl!!!! Yuuupiiii! Cum o s-o cheme?

Feli- manusi cu degete? si noi avem. Sarah e fana. Le-a primit vineri de la bunu, dar inca nu le-am testat afara. Io i le bag io degetel cu degetel si ea e fff incantata. Alea doar cu un deget nu-i plac, ca nu poate manevra caruciorul de impins ca lumea.

Bucurestiul si ardelencele- nu e chiar asa. are Adila o fosta colega de liceu care cand venea -2 maxim 2 ori pe an, era oripilata de traficul din Bucale. Ea statea in Cluj - oras care nici asta nu mi se pare ok la capitolul circulatie - parerea mea. Si uite ca serviciul a trimis-o la Bucale - definitiv - si uite ca conduce zilnic Matizoiul si se dewcurca super ok. Deci de poate.

Tania- absolut superbe pozele de la botez. Ai o minune de fetita si o minune de baietel. si ce de toalete a avut domnisoara!Iar Che e de toata admiratia!Cine e fetita aia superba cu care dabseaza Che? Uppps, concurenta lui Antzache?

Andache- ia lasa tu venele in pace, ca stau foooarte bine. A mea bufnita nici 11 kile nu are si mie mi se pare super ok. ca si Nichitosul tau, de altfel!Inca nu te-ai prins ca nu [putem concura cu Hilde - nici la prajituri, nici la greutatea lui fi-su!

Feli iar- sa-ti traiasca sora si socrul!

Lavi- tinem pumnii sa nu mai faca febra si sa fie de la gat!

Cusca Xandra- und epleci, soro?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la Predeal...... dar nu stiu daca mai plec................

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

A..foarte bine daca nu mai mergi, ca dau io o fuga in locul tau sa am timbilduiesc!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput