*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)
Raspunsuri - Pagina 12
felicia74 spune:
Alexandrina sa-ti traiasca puiuta, sa fiti sanatoase amandoua si sa ajungeti repede acasa!

Lavi sa dea Dumnezeu sa fie rosu in gat! Ca de infectie urinara se scapa mai greu, uite ce ne-am chinuit noi.
Ups, ne-ai adus aminte ca tb sa repetam urocultura
Maria wow, e perioada fetitelor! Sa fie sanataosa si nastere usoara
Azi am fost la Plazza sa schimb la Z o bluza primita cadou. Mama, ce lucrusoare chic au! Mama, ce vanzatoare sictirite! Data viitoare ma duc la Unirii ca acolo e cel mai bun magazin al lor.
A mai primit si niste manusi cu degete, dar cum s-o invat sa bage degetele????
Am vazut ca ati pus niste poze, dar mai incolo sa mananc ceva
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ionikka spune:
Salutare si de la mine!
Uauau! Ce veste minunata :) Inca un ingeras! Alexandrina sa va traiasca comoara si tu mamica curajoasa sa te refaci repejor. Ai scapat de un greu.
Maria: ma bucur pentru voi! Cred ca va doreati fetita nu? Noi foarte! Faza e ca ma mir ca asa de tarziu ai aflat! Bine ca e bine bebelu. Asta conteaza! Ne/am cam sincronizat la facut copii!
Leea: frumoasa mama are Tudorelul!!!...Iti ta superbissimo! Ce te invidiez pentru parul lung, si des. Al meu e dus! Cazut!
Noki: am vazut pozele cu ginerica al tau frumos cu ochii aia bestiali ce/i are. Nici printesa ta nu e mai prejos. Ff misto! Bravo voua!
Delia: ma gandesc la tine sa sti si iti tin pumnii sa scapi cu bine si repede de perioada nasoala. Imi pare rau si pentru ca nu mai poti alapta, si imi imaginez prin ce treci dar au dreptate fetele, fetita ta iubita va fi fericita sa aiba mama sanatoasa si voioasa chiar daca nu are parte de tzitzi. Importanta acum e sanatatea ta si binele ei!
Te pup si iti doresc multa sanatate!
Vroiam sa iti zic ca si mie mi/au gasit e/coli in urina prin sapt 18 si nu mi/a dat medicul tratament. Si acum cica mai am "un pic de infectie" asa reiese din ultima analiza, dar iar nu am primit tratament. Sper sa nu se agraveze treaba. Ceea ce am omis sa spun este faptul ca dupa prima urocultura din care a iesit e/c am mai facut una la alt laborator unde a iesit sterila. Nici eu nu mai stiu ce/i acolo!
Aron a inceput sa manance mai bine asa ca m/am mai linistit. Imi e teama totusi sa nu se intoarca bolicica pe care nu am tratat/o cu medicamente ff tari asa ca...am inima cat un purice.
Maine plec spre Bucuresti! Il las cu ai mei pt prima data 2 nopti!
Fetelor din Bucuresti suparate pe trafic eu una, ardeleanca ce sunt nu m/as putea adapta acolo cred niciodata asa ca va admir din tot sufletul.
Monet: ti/am spus eu tie vreodata cat de mult ma uitam la pozele voastre de cand s/a nascut mezina voastra si cat de mult te admiram pentru frumusetile cele doua care te inconjurau????? Si cat de curajoasa imi pareai cu 2 copii? Asta pe vremea cand inca purtam un printisor in pantec si cand habar nu avem ce urma sa se intample cu adevarat in vietile noastre. Sa sti ca am fost ff impresionata inca de pe atunci. (Acum ca urmeaza sa fim si noi 4 mi se pare atat de normal...)Si cand povestesti ca stai departe de ele....ohh Doamne, muuuuuuuuuuuulta ambitie si putere iti trebuie. Eu sunt o gaina la capitolul asta. Adevarul e ca si imprejurarile sunt total diferite. Iti doresc trecere rapida si usoara prin perioada asta departe de ele.
Va pup pe toate 3!
Hai ca dispar sa pregatesc copilul de culcare...va imbratisez! Noapte buna!
Ionikka 27+
catutza spune:
asa...am vazut pozele lui Veronica foarte dibac Stefan cum vrea el sa intre in noptiera :D
Leea , ma bucur ca rezolvi! bravo tie si sa stii ca-ti sta foarte bine noua tunsoare chiar i-mi place
Corap , multa sanatate la puiutii tai si la nepotica sa stii ca eu mai astept inca partea a tria la povestea ta
Maria , sa va traiasca fetita! 
noi am fost azi in parc si nu o mai puteam lua pe Bia de acolo, ia placut foarte mult ca nu erau multi copii si sa jucat ea unde a vrut fara sa o dea cineva la o parte. ma bucur ca se incalzeste putin vremea ca o sa repetam experienta mai des.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
tania-z spune:
Alexandrina 

ce mesaj superb!!!
Sa-ti traiasca micuta Maria, tare eficienta ai fost! 
Lavi welcome back 
Leea NU-TI SPUN CE MI SE STRANGE STOMACUL CAND CITESC DESPRE MAIA!Dumnezeu sa o aiba in paza si sa aiba grija de mama ei, tare mult trebuie sa sufere!
Joy si noi mai patit asa la colici, nu suporta sa stau jos cu ea in brate 

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
dupa cum am promis, poze cu Anna de la botez
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
leea_cv spune:
Multzam de aprecieri.Stiam io ca o sa va placa.
Maria ma bucur tare ca o sa aveti (desptul de probabil) si o fetitza.Acu baga variante de nume.Felicitari!
Tania baaai,ce scumpa e falcoasa ta.Imi pare ca seamana bine cu ta-su,iar Che cu tine.Asa de tare imi plac palarioareleee.Si e o poza in care ti-o iubesc.Una facuta de sus,cu popa deasupra ei,ea foarte linistita.
Ioanikka deci pleci in vacanta cum s-ar zice.Sau...nuuu,in Bucuresti nu prea-i vacanta.Drum bun!
Lavi nuuuu,nu infectie urinara.E pardalnicu' ala de gat.
Soso sarumina de intrebare,T e bine acum,e inca la mama unde-si face de cap.Maine seara voi reintra in posesia lui.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
hildegard, ne taiem venele!
semnat, o mana de mame de pe forum , cu copii cu greutatea de 12 kg
tania, este ceva dubios la pozele tale. nu am vazut nimik ne-frumos! mame frumoase, nase frumoase, copii frumosi, haine frumoase, posturi frumoase, zambete frumoase, prietene frumoase...le-ai photo-shop-uit, nu?![]()
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
Anda
, hai ca ma faci sa vreau sa merg sa ma imbat! De fericire, desigur. Nu, nu am bagat photoshopu', da' am avut fotograf care zicea ca se pricepe si ne-a scos el mai frumosi. Plus ca bucuria acelei zile cred ca ne-a iradiat pe fata!
LEEA, ai dreptate, singurele momente in care Anna nu a plans in biserica au fost acelea in care preotul era foarte aproape de ea. Era fascinata!
In pozele alea esti tunsa? Adik ai avut parul mai lung?? Oricum esti sexoasa
MARIA, mi-a luau Leea vorba din gura: cu ce nume cochetati?
Madutza10 spune:
lEEA ,ITI SADE BINE FREZURA
tANIA ,ARE DREPTATE aNDA ,NUMAI FRUMOSI P'ACOLO ,SUPER POZELE ,AI O FAMILIE FRUMOASA ,ESTI O MAMA IMPLINITA
OOOPS ,scuzati caps-urile ,io abia m-am intors acasa ,am iesit la o cafea cu o prietena sa mai barfim nitel ,am stat doar 3 ore ca trebuia sa iau copilu' in primire ,abia am convins-o pe mama sa stea pina la ora asta ...
Anda ,termina mai cu greutatea poetului ,al meu are 12300 kg si mi se pare grasan desi are doar falci si burta in rest e normal copilu' dar pare gras la greutatea asta ,nu stiu de ce te framinti atit ,la 2 ani ar trebui sa aiba 12500 kg ,e super normal copilu'
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Madutza10 spune:
Fetelor ,maine imi fac abonament pentru 6 sedinte aerobic ,6 fitness si 4 tae bo ,mi s-a pus pata ,pina la vara vreau sa par ,,fata mare'':)))))))))),nu stiu daca fac fata dar fac abonamentu ,vedem ce se intimopla .
Cele care ati inceput ,,cu sala'' ,cite ore pe sapt faceti???
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))