*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HILDE, NOKI soramea zice ca 100%e de la cremvursti ca si ea a patit-o cu cea mica. la inceput tot zicea ca-s ciupituri si apoi dr la care a fost toti au zis ca de la ceva mancat.
chestia e ca i-au zis ca de la e-urile din mancare si ca-i prea mica (avea atunci cam 3.5 ani) pt testele alergologice.

acu intrebarea este ce manca el la tara??????????????? ca de atatea ori i-am zis sa nu-i mai dea caramele/bombonele/biscuitei/ciocolatele care se dau rest la magazin!!!!!!!!
da NU!!!!!!!!!!! i-a dat tata floarea o bombonea nu stiu de care. de alea care nu au eticheta sau si daca au nu scrie nimic pe ea.

Peritol i-am dat. ii dadeam pt orl si ca se ttrezea noaptea plangand rau si doar vreo 3 zile a apucat sa ia cu bubele astea ca mai mult de 10 zile stiam ca nu se da.

plus ca acu vreo 2 zile cristi avea pofta de ceva mezel si spunandu-i soacramii sa nu-i dea lui vlad, la vreo ora ma striga fericita sa vad cum mananca fimiu salam uscat (si crud!!) si crenvursti!!!

nu va mai spun ce circ si scandal am avut zilele astea cu ea...cand an timp va detaliez.

TANIA numai ce-l laudam azi pe alex ca i-au mai trecutcolicii si de la 11.00 sunt cu el in brate, face ca toate alea. si eu la fel ca uite stau cu el in brate si ma plimb prin casa, nu pot sta jos ca...face urat rau...of of of

LEEA ma pt Maia sa scape de chin. niciun copilas nu merita asa chinuri!!!

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

wow, alexandrina, felicitari!!!

injur si eu in fiecare dimineata, stau la 5 km de serviciu si fac 1 ora! fata de altii, putin!

bic, tin si eu pumnii si ma gandesc la voi!

ma intorc la treburi, pup!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Iete..cuscra! Vezi ca maine iti fac o vizita de lucru la serviciu, ca trebuie sa-mi reinnoiesc cardul!
Io am noroc dimineata...ajung in maaaxim 40 de minute. Buba e seara, cand iese tot poporul de la munci.Recordul absolut e de o ora si un sfert. Drum care in mod normal nu ar trebui facut in mai mult de 20-25 de minute...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alexandrina , felicitari!!! sa va traiasca fetita iar tie refacere rapida si laptic mult

Joy , te intrb ceva nu te supara pe mine...de ce trimiti tu copilul la tara? Eu stiu ca i-ti e greu sa stai cu amandoi dar mai bine platesti o femeie sa vina cateva ore pe zi sa faca ceva de mancare , sa faca curat si sa calce si eu cred ca doar cu copii faci fata. Alex e marisor si el... eu zic ca decat sa stai in stes ca ce mananca acolo ca e frig ca na e ca la tara nu sunt conditii mai bine il tii langa tine. Iar soacra asta a ta vad ca mai mult te incurca decat sa te ajute Eu asa cred ca ar fi mai bine.

Madutza , am vazut pozele, tot "falcos" a ramas puiu tau.

Leea , off saraca Maia si saraca prietena ta, pentru micul sufletel
Tu ce ai facut cu actele? gata prelungirea?

Ma duc sa ma uit si pe pozele Veronicai

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

La cererea voastra expresa...ta naaaaaaa...pozele.Cu greu reusesc sa-mi fac io singura.Si acu shede bine paru cit de cit ca l-au aranjat alea.Maine o sa fiu ca o curca plouata.
http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2007-11-21/18:04:10
Multumesc in avans de aprecieri,ca doar n-o sa-ndrazniti sa-mi ziceti vreuna ca-s vo muma de-a padurii cu noua freza.

Noki,Mihaeluta multumesc pentru lamuririle suplimentare despre bona.Vineri ma intilnesc cu 3 pretendente si voiam sa-mi fac o imagine asupra convietuirii cu ea.
Cata doar ieri am inceput.Primele 2 hopuri le-am trecut.Mai am doua si nu ma indoiesc ca reusesc.Sarumina de intrebare.
Joy io votez pentru purici.Da este posibil ca numai pe Vladut sa-l manince ciumele alea de animale.Asa se intimpla cu mine la bunici ex.Is is plina si restul n-au nimic.Cu att mai mult cu cit copilul-zicea medicul- e alergic.Si eu fac neste chestii mari,maninca rau si trec f greu.Poate o fi prins unul 2 de la tzara si i-o fi adus cu el.Iar daca s-au bagat in patut/asternut,tre sa ai doua facultati sa-i gasesti.Io am gasit unul in cusatura sacului de dormit al lui T,dupa ce deja eram exasperata.Si maaaaama ce gras era.
Madutza ce-mi place costumul lui fii-tu.Si cizmele de la Piciul of corz.
Apoi mai Hilde io daca i-as pune lui T o farfurie in fata cu cartofi prajiti si pulpe,cum am vast io la Stef,in urmatoarea secunda ar fi tot pe jos.Bravos.Imi place DVD-ul ala de care io n-am gasit.

Soso,Ina,Mirabilis cum se mai prezinta fetele?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Leea,mersi ca ai intrebat de noi!!!esti o scumpa .
e mai bine Sorana ,a inceput sa manance ,se joaca (face dezordine),e mai vesela si eu sunt mai bine, in concluzie daca ia e bine si eu sunt.doarme mai nou deamiaz cate trei ore!
esti totala cu multumirile in avans ,daca nu-ti statea bine poate tot indrazena cineva sa-ti zica........mai bine o parere sincera decat o minciunica frumoasa!
oricum parerea mea (sincera), iti sta bine ,esti tanara si frumoasa.
ce face Tudor????

Camelia,tare faza cu "pisu pe langa mine" ,am ras si eu dupa o saptamana trista.
si Sorana a zis azi cand am rasturnat ceva pe jos "nu-i nici o problema" binenteles pe limba ei (stalcit).

Mada,pupam bubica Mirunei ,las ca se vindeca pana la ziua ei si oricum cu bubica sau fara "Ce-i frumos si la Dumnezeu ii place".

Hilde ,harnic depeacuma Stefan ,vad ca te ajuta la mancare ,cred ca a mea manca intr-o saptamana asa o farfurie ,iar are sub 12 kg ,da asta e ,sanatosi sa fim ,e slabanoaga ca tatsu.

edit:Lavi,ce face Nati ,cum e??? ,ati fost la pediatra,???

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Venit de la pediatra. Zice ca gatul e vag rosu, in rest nimic. Ori e gatul dar inca nu se manifesta, ori sa nu fie o infectie urinara...sa facem maine analizele.

Alexandrina felicitari!!! Rapida si eficienta ai fost, ai rezolvat problema intr-o noapte! Deci surpriza era Maria!!!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!

leea esti bella!
Bona eu sunt mai austera si aricioasa: nu mananca nimic de la mine, nu are voie sa cotrobaie pe nicaieri, eu scot din frigi ce mananca copilul, ea pune la loc cutia de branza de exemplu. Nu face niciun fel de curatenie, uneori spala vasele din care mananca Nati, dar nu totdeauna. Sta 4-5-6 ore pe zi, (depinde) si costa 5 milioane. Daca ii zic sa nu vina, tot o platesc. (Din iulie pana in septembrie mai mult a avut liber decat a fost).

Joy eu zic ca poate fi si purice. Cum apare un purice in peisaj al meu e! Sau al Silviei, sau al sora-mii! restul familionului n-are nicio treaba. Si facem niste bube maaari, umflate, scarpinicioase rau, de obicei sunt plasate 3-4 in linie. Altele 3-4 in alt loc... tot asa.

corap sanatate celor 3 craisori!

anda azi mi-am petrecut dimineata dupa un dinte, facand ture intre cabinet si laborator, etc. La un mom dat o suna pe stomatoloaga fie-sa si-i zice ca e in acelasi loc in care era si acu' o ora, la foisor probabil ati fost colege de blocaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si pe noi ne-au muscat purecii cand am fost la tara, dar muscatura d ela pureci e rosie si mica....
Madutza, stefan n-a mancat cy furculita ci o tinea in mana...protesta daca vroia s-o iau dela el. Ii placea sa steie asa cu ea...si din cand in cand o mai baga si-n gura.
L-am cantarit pe Stefan aseara, am uiat sa va scriu si avea 17.300.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello !
O sa ma concentrez asupra vestilor bune de azi, ca sa fiu in ton cu starea proprie!

Alexandrina, ce frumos sa vina pe lume micuta Maria chiar de sarbatoarea de azi! Sa aiba o viata frumoasa si fericita, sa creasca mare si cuminte. Iar tu sa fii o mamica fericita de doi ingerasi!

Azi am fost la echo. 3D/4D, ceva mai iesit din comun pentru mine, doctora mea are la cabinet un echograf cam primitiv. A fost super consultatia, a masurat puiutul pe toate partile, ne-a aratat toate detaliile... La final a binevoit sa se si dezvaluie, se pare ca vom avea ... o fetita !
Dar cea mai fericita sunt de faptul ca pare bine dezvoltat bebe, aveam ceva emotii dupa virozele pe care le-am tot prins (inclusiv contactul strans cu varicela ).

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria felicitari pentru domnisoara!!!!

Mergi la inceput