*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Nati n-a mai facut febra dupa ce ne-am intors de la pediatra
asa ca a zis sa nu-i mai facem analizele de pishu, doar daca va face febra din nou. gabitaco nici eu nu-s adepta de a pune orice simptome pe seama dintilor asa ca declar raspicat ca habar n-am de la ce a fost.
In concluzie a iesit afara cu tanti.
xandra hai ca n-o fi asa grava raceala...
feli la multi ani celor 2 sarbatoriti ai tai!
Ina cum se mai simte Rachel cu urechiusele?
si la fel mirabilis s-a facut Iulia bine?
Acum m-am uitat si eu la pozele Gandacesti: ce-a mai crescut Bogdan iar Stefania e scumpica foc! Frumosi amandoi, sa-ti traiasca! Cartea aia cu povesti de adormit copiii o avem si noi [:-)]
leea_cv spune:
Baaai,multumesc si pentru ultimele aprecieri venite la adresa capului meu de pe umeri.Da sa nu cumva sa credeti ca o fi bogat.Neee.O fo pus pe bigu cu scai si am stat sub casca.De-aia era asa umflat.Tania da mai,era pin la jumatea spatelui,deci mi se pare destul de radical Cami.Noki in vara era filat cit de cit in fata iar laspate niste urme vagi de scari.Feli da, sint in scari acu ori filat,cum zic ele.Niste manevre ciudata am vast ca a executat in parul meu.No orisicit asta mi-s.
Xandra pai de ce-i dadusi mai fata beleaua la copil.Ce n-ai tinut-o pt tine?Sanatate si pupici!
Lavi bine ca ati scapat de intepaturi si mai ales de febra.
Noki da mai,se poate.De musai cu placere,ce sa zic.La condusul in Buc ma refer.Si io am condus atunci la intilnire si desigur s-ar putea sa o mai fac.Dar sint mari sansele sa ramin cu sechele.Caci,comparind frumosul si linistitul meu oras,pe strazile caruia fac 2 km(cu semafoare,treceri de pietoni,injurat in gind vreun bou de sofer si zimbit la barbatii bine) in maaaaaxim 10 min, ma apuca sevrajul numa gindindu-ma la claia peste gramada de masini ce se zvintura prin capitala.Si claxoaneleeee...le-as arunca in aer.
Madutza...DOAR 3 ore?NUMAI 3 ore ai stat cu prietena la cafea?
Pai io n-am mai stat macar o juma de ora de hahaaaa...Mi-e ciuda.
Tudor e super bine acum.Desigur imi vine sa o ciomagesc si eu pe Hilde nu pt tonajul lui Stef ci pt faptul ca maninca bine de a ajuns la kilele alea.Tudor tooot prost maninca.Dar parca m-am mai obisnuit si nu mai dau in nebuneala cind se intimpla.Il dau jos din scaunel si la revedere.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Bravo Leea! Cea mai buna strategie asta este: nu mananca copilul, trebuie ignorat. Papa la masa urmatoare. Cunoooooastem schema!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Bravo Leea! Cea mai buna strategie asta este: nu mananca copilul, trebuie ignorat. Papa la masa urmatoare. Cunoooooastem schema!
io sunt perfect relaxata cu nemancatul, mai ales ca tonajul nostru este undeva pe la 15.5-16 kile. mama in schimb, se tot streseaza si ma tot suna: n-a mancat copilul!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
Ce-mi place de voi cand va aud de mers la sala, coafor, cafea cu fetele, club... Madutza in special, felicitari pentru emancipare!
Ufff, eu am cam uitat de toate astea, tot timpul sunt in jurul copilului si al programului lui. Relaxarea de dupa-serviciu inseamna iesit cu el la plimbare, la fel in weekend, totul intre 2 mese ale puiului.
De vreo 2 ani imi doresc sa ajung la cosmetica, dar niciodata nu mi-am permis luxul sa petrec cele vreo 3 ore regulamentare acolo, tot timpul apare ceva mai urgent de rezolvat
Situatie care nu prea vad cum as putea-o schimba in urmatorii 2 ani, daca nu mai bine 
Mihaelutat spune:
Hello hello. Ce mai faceti ce mai ziceti....pe unde mai umblati, vad ca Madame Madutza se duce la sala, cafea, tae-boo, bravo bravo sa va tina dumenzeu obiceiul. Eu astazi sunt bine dispusa, in primil rand pentru ca asa cum stiti este ziua lui fi-miu, in al doiela rand pentru ca ma decis de ieri sa nu ma mai necajesc de la toate rahaturile si persoanele de rahat. So de azi sunt vesela.
De iesri au inceput sa soseasca cadourile lui Titi, pe care eu le-am comandat si le tin ascunse in masina pana vin ai mei sa i le dea, ca cica sunt din partea lor. Deci mama prin intermediul meu a cumparat o masuta-tablita de scris cu scaun de la C hicco iar sora-mea, de asemena prin intermediul meu , o tricicleta de la aceeasi firma si ceva de imbracat. Am portbagajul plin ochi, iar cadourile de la mine si tac-su sunt in masina lui tac-su ca la mine nu mai intrau. Sper sa nu imi devalizeze cineva masina ca am pus-o...
Acestea fiind zise eu ma duc sa ma afund in placuta legtura si analiza a unui Cod administrativ si de procedura administrativa. Desigur ma puteti invidia pentru aceasta lectura pana si eu ma invidiez pe mine insami...
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Sorry dar fascinata de lectura frumosului cod au uitat sa fac cateva aprecieri.
Deci Leea iti sta delicos cu tunsoarea, eu nu o stiu pe cea veche, dar asta iti sta de senzatie.
Tania superbe poze. Te-ai mai deschis la par? ca parca nu erai asa de blonda...Frumoasa nasa, mi-a placut, pe nas nu l-am vazut, asa ca nu ma pronunt, dar nasa e frumoasa ca si mama copilului de altfel.
Despre fata am mai spus ca ne place, atat mie cat si lui Titi, e gingasa si gratioasa, iar ochii aia mari si negrii....
Acestea fiind spuse ma intorc la muna de jos.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mneata!!
Azi sint toate bune la noi ,copilu' s-a trezit la 10:00 ,a mincat bine ,acum asteapta pt prinz mincarea lui favorita ,vitel la cuptor ,am facut-o azi pt ca la 13:30 plec la sala si n-am vrut sa o chinuie pe mama cu figurile la masa ,cu vitelu' merg la sigur.
Am nitzica febra musculara ,abia azi se simte dar merg inainte ca soldatu' sovietic :))) ,nu ma las nici moarta !
Aseara am fost nitel dezamagita dupa ce-am sunat la BoomLand sa vad daca pot lua o ora in plus de ziua puiului dar nu,e full toata ziua ,deci ne sarbatorim cu copilasii de la 12-14:00 ,nu apuca saracii nici sa se incalzeasca .Fufa cu care am vb mai de mult zicea ca pina la 16:00 e liber si daca vrem o ora in plus e ok dar ieri a zis ca e totul rezervat,asta e ...
CIne nu are alt program pe 9 decembrie de la 12-14:00 si vrea sa ne onoreze cu prezenta ,va asteptam ,oricum pina acum sint decat 9 copilasi ,mai multi adulti ....deci loc e
Mihaela ,sa-ti traiasca baiatu'!!!
In legatura cu iesirile mele ,vreau sa-ti spun ca m-am saturat de rutina asta ,voi macar mergeti la serv ,va mai desprindeti de ce-i acasa dar eu eram 24 h cu copilu' asa ca m-am gindit mai bine si-am ajuns la concluzia ca tre' sa am grija si de mine ,de nervii mei ,de starile mele ,profit cat pot de mama ,cum o prind cum o tai de acasa ca pe soacra o prind doar in weekend .Eu nu pot merge pina la 3 ani la serviciu ca n-am cu cine lasa baiatu' asa ca macar mai evadez din cind in cind ...
Fug sa ma pregatesc ,va pup!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
miha2006 spune:
hello colectie
si eu ca si MIHAELUTA sunt azi fff bine dispusa, e sarbatoare la noi, ma uit la Iulia si ma bucur de fiecare secunda alaturi de ea, chiar imi pare bine ca NU AVEM AZI MUSAFIRI SI TAM_TAM .. o am numai pt mine.
vestea proasta e ca azi dim s-a trezit cu muci fara febra, i-am dat calpol si pic in nas... sa speram ca scapam cu atat. am racit eu duminica si azi hop si ea... asta e, m-am ferit cat de mult am putut.
am fost azi si la oftamolog la consultul de 2 ani, se pare ca ochiul stang mai face figuri, chiar si dreptul uneori, maine mergem iara sa-i ne puna picaturi in ochi sa-i masoare fundul ochiului, is curioasa pana la urma cum o fii... tare mi ca o sa avem ochelari...
.
e bine ca depistam devreme si se corecteaza.azi a fost supercumunte la cabinet... dr are multa experienta cu copii asa mici cabinetul ei e plin de jucarii si atitudinea exemplara.
ALEXANDRINA felicitari pt fetita, sa creasac mare si sanatoasa, si tie mamico mult laptic.
Mi-ar place si mie macar o saptamana programul lui Madutza... bravo tie.
LEEA ma bucur tare ca e bine cum T, s-o tineti tot asa.
LAVI bine ai revenit, sanatate la tati tau.
RYPLEY multa putere sa treci peste hopul asta, o a fie bine,gandurile noastre sunt alaturi de tine.
ADELINA cum e Albert, mai are muci?
pupici ca Iulia nu mai are stare tr sa ne jucam
, azi i se fac toate mofturile ca de ... E ZIUA EI, draga lu' mama
acum 2 ani pe vremea asta numaram bucatile de faianta de pe holul spitalului si intre doua contractii citeam presa si acum tin minte ca tocmai se alesese presedintele federatiei de fotbal si l-au ales iar pe mafiotul de Sandu
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
soanso spune:
mihaelutat,mesajul tau de optimism si buna dispozitie m-a binedispus dintrodata!poate asa imi vine si mie cheful sa ma afund in lectura legilor pt examen(da tot trag mata de coada).ba imi fac o cafea ,ba un sanwich ,ba rontai un biscuit .pupicim baiatul si ii uram sa se bucure din plin de jucarii si hainute!
madutza,te cred ca te-ai saturat de rutina si bine faci ca ti-ai gasit o activitate (mersul la sala),si eu sunt cu a mea 24/24 si simt ca nu mai pot ,abia astept sa merg la servici ,sincer nu as mai rezista inca un an acasa ,simt ca-mi tb o schimbare .
Miha ,pupam zulufata scumpa ,sa aveti o zi minunata si sa treaca "muci" ,sper sa scapati si de ochelari.
culc fata si la studiu...!
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA