*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)
Raspunsuri - Pagina 15
Mihaelutat spune:
Madutza adevar grait-ai cu scapatul e acasa si program de voie din cand in cand. oricum si dupa ce te intorci la sefv tot se face o rutina cu serviciu-casa si tot asa, ca persoana care sta cu plodul nu mai vrea sa stea inca 1 ora dupa o zi intreaga, cum e cazul meu, sau ti-l face pachet de la gradi, asa ca sa vezi si atunci plictiseala, dar bucurosi le-om duce toate...
Ma intorc la codul meu cel prea administrativ.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
De mare amuzament: daca aveti chef sa cititi un comentariu litarar tare haios 
Partea proasta e ca-mi aduce aminte cat goale si fara sens erau materiile de la scoala 
leea_cv spune:
"Iubirea magica nu are suisuri sau coborāsuri" mai Maria
Mihaeluta ai zis ca-mi shede parul "delicos".No amu imi tot sfarm creierii,ca iti dai seama,nu ma pot apuca de spalat covorul de nu stiu,ce ai vrut sa zici.Delicios sau Belicos.Asta presupunind ca vastele-mi cunostinte sint duficient de vaste atit cit sa nu am stiinta de existenta cuvintului "delicos"![]()
Miha La multi ani pentru fecioara si sper sa o ocoleasca racelile.
Mihaeluta adevaru e ca mai bine sa-ti sparga cauciucurilesa-ti fure oglinzile si sa-ti sp=mulga CD-u din masina decit sa deschida vreun binevoitor portbagaju'.Traiasca domnu Titi.
Fetele,azi e ziua prietenei mele.Vaaaai ce greu imi vine s-o sun.Ca habar n-am ce sa-i doresc.Stiti ce mi-a zis alaltaieri? "Joi e ziua mea si m-am tot rugat la DD sa nu mi-o ia de ziua mea.Apoi am stat si m-am gindit ca oare,totusi,n-ar fi un cadou?"
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire
in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
soanso spune:
hmm,nu am chef ce citit,asa ca bantui pe forum!
Leea ,La multi ani !prietenei tale,sunt convinsa ca nu se poate bucura de ziua ei in conditiile astea cand puiutul ei sufera ,sufletul ei cred ca e rupt in bucatele ,iar tristetea e mare .nu stiu daca mai poate spera la o minune dar cu siguranta se poate ruga la Bunul Dumnezeu sa faca cum crede ca e mai bine pt "ingerasul ei".tb sa fii alaturi de ia chiar daca ti-e greu si sa-i intinzi un umar pe care sa planga.

azi iar am avut una din interminabilele discutii cu socrela pe subiectul "cu cine seamana Sorana ",binenteles ca-mi zice obsesiv ca seamana in partea lor ....oricum pe mine asta mai putin ma intereseaza ,alte aspecte sunt mai importante si oricum pt mine ia e cel mai frumos copil din lume .e normal nu? asa gandeste orice mama.
azi ne-am contrazis pt parul ei ,ia zicea ca v-a fi cret ,ca se inchide la culoare (ca al lui Sory ),eu ziceam ca daca s-a ondulat putin la capete nu inseamna neaparat ca v-a fi zulufata!!!
pun o poza de azi sa vedeti!
http://good-times.webshots.com/photo/2376652980101878452aiTtHa
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
Mihaelutat spune:
Leea sa ma scuzi de greseala de tipar, era vorba de cuvantul "delicios", adica "apetisant", adica "iti vine sa il/o manaci". Daca vroiam sa zic "Belicos" iti spuneam si tie Xena-printesa razboinica. Acum daca stau bine sa ma gandesc nici razboinic nu ar fi rau, are asa o conotatie sexy, zic eu. Dar eu am vrut sa zic "delicios".
Mihaela
album dn Titi
crissy77 spune:

Leea, iti sta f bine tunsa asa.
soso, e o scumpa Sori. Are niste ochisori f. frumosi.
Alexandrina, sa va traiasca noul membru al fam. Refacere rapida si laptic din belsug.
Ripley, insanatosire grabnica si fara recidiva.
Tania, scumpel foc Stef cum invita el d-soara la dans
. Iar increstinata... nu am cuvinte sa descriu. Mie mi se pare ca ambii copii seamana cu tine.
Pun link la un filmulet cu Elise, neam de marsupial. Bubita e pe trecute, dar trauma nu
. Tine pumnul strans si nu vrea sub nicio forma sa-l deschida.
Cristina & Elise-Stefania
leea_cv spune:
NCristina se vede si in filmulet ca tine pumnul strins.Saracutza.Oricum nu mult o s-o mai tina buzunarul ala.
Mihaeluta uuff, no ia c-am frecat amu covoru cu nesatz.Bine ca m-ai luminat.
Soso fii-ta are ochi tare frumosi,da,sorry,zulufata nu-i.Adica is de partea ta in polemica.
Am sunat-o desigur pe prietena mea.N-am reusit decit sa-i spun ca-i doresc o farima de fericire in marea asta de tristeti si a trebuit sa inchida caci Maia a facut o criza de apnee.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire
in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
nu va suparati, copiii mihaelutei si miha2006 nu au azi subiect de la multi ani? intreb si io, poate nu gasesc de oboseala..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
GATAAAA, AM GASIT.
IO-TE, ERAM RESTANTA LA VLADUT BY XANDRA, CE RUSINE...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
AICI ESTE SUBIECTUL DE LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE NASTERE (maine) A NURORII MELE iubite, RACHEL!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111619
Sa-mi traiesti, Rachel!
soacra
mami de poet(09.12.2005)