Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
Acum, rog iar fetele care duc copiii la Medicover sa-mi recomande si mie un pediatru sau sa-mi spuna parerea lor despre medicul care le urmereste puiutul.
In legatura cu alaptatul si mortalitatea infantila a vremilor trecute, cred ca toata lumea are dreptate. Intr-adevar, femeile nu-si cantareau atunci copiii si nu era nici unul vazut de medici decat in situatii exceptionale, dar cei mai multi nu mureau din lipsa hranei, ci din cauza bolilor copilariei. Nici grija mamei nu era ca acum canalizata aproape in exclusivitate spre bb. Bucinii mele i-a murit una dintre cele 6 fete la cateva zile dupa nastere pt ca nu a supt si n-a stat nimeni sa-i dea cu biberonul sau sa-i faca gavaj.
Si vremurile si oamenii erau altfel decat acum, insa ceva tot e bine de invatat de la bunici: increderea in propriulo corp si-n copilul tau, cum spune Ana. Si mai zice o vorba veche ca fiecare copil se naste cu o paine sub brat, ceea ce pe mine ma face sa cred ca puii nostri vor creste si vor fi sanatosi asa cum sunt ei, mai slabi sau mai grasi, mai nazbatiosi sau mai cuminti, mai veseli sau mai seriosi, fiecare in ritmul propriu.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
tomasa spune:
Fetelor, NINGE!!!
Betty, de la Agapitos tocmai am dat si eu gata un tort. E ra cu ciocolata si visine insiropate...o bunatate . Scuze daca fac pofta cuiva .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Neata!!
fetele cu alaptatul...pai pe vremea de-o zice Piciulika, nu cantarea nimeni copiii:)
si oricum, e o psihoza cu ingrasatul asta, parca vrem sa-i taiem dupa aia (br, sinistru, da numa purceii se indoapa, nu?)
Betty,m n-am citit io bine? sa scazut bb in greutate intr-o zi? hai ca nu cred. mai degraba in ziua de grame mai multe nu facuse atata kk....sau ceva de genu. Sincer:)
si ai slabit 2.5 kg in 3 zile doar fara dulciuri? Moama ce metabolism aaaaai!!!!
eu cred ca carbo ar putea sa fie fulgi integrali si paine neagra, si dulciuri fructe uscate gen curmale, smochine etc.
numai ca nu am vointaaaaaaaaaaaaaaaa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
in 2 zile, dar cred ca totusi ai dreptate ca ar fi prea mult sa scada 140 gr in 2 zile....sau s-o fi miscat cumva in cantar.... de' ce sa zic paranoia mea
intradevar am super metabolism....chiar pana sa raman insarcinata mancam de rupeam si eram bat; uite aici poze anul trecut in august
http://good-times.webshots.com/photo/2240173250101850857WYoGhD
http://good-times.webshots.com/photo/2842582860101850857DFdaQL
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
Rox, te-am pasat lui Bobo si o sa-ti spuna el pe e-mail ce si cum. Scuze ca n-am sunat iemdiat ce ai trimis SMS, da' mi-am schimbat tel. si e silent la mesaje. Tre' sa ma obisnuiesc cu el, ca nu-s prea tehnica.
Sim, io te inteleg tare bine, nici Bobo nu conduce, tot io fac pe soferul. Zice ca nu-i place si ca nu are rabdare in bucuresti si, auzi prostie, ca nu are nevoie, da' io il suspectez ca se ambitioneaza aiurea ca vulpea care nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri.
Betty, si io mananc la dulciuri... Insa dupa 6 seara nu mai mananc decat un iaurt napolact cu 0,1% garsime si cativa biscuiti de ovaz. Pana acu n-am avut probleme cu lapticul. Am avut niste temeri nejustificate doar.
Piciulika, tare m-am distrat cu "operatiunea Similasam".
Devylla, tare bine arati cu hainuta si fraza noua, m-ai facut sa regret ca n-am facut bb latinerete, poate ma recuperam mai usor.
Poze Bebe
bernix spune:
Ca ramasa in urma ce sunt, urez acu' multa sanatate bb-ilor bolnavioari! Sper ca in zilele care au trecut de la ultima mea postare sunt bine sanatosi cu totii.
Poze Bebe
Pinacolada spune:
buna fetelor cucuietelor, mai rezistati? eu simt ca nu/..............
Roxana ce faci|?am postat poze noi!
nu pot sa stau , totul e stereo!!!!!!!!!!!!1
bernix spune:
Am vazut si io fulgii astia, insa de cand sunt in Bucuresti ma intristeaza zapada. Aici iarna n-are farmec, aduce numai nervi.
quote:
Originally posted by tomasa
Fetelor, NINGE!!!
Betty, de la Agapitos tocmai am dat si eu gata un tort. E ra cu ciocolata si visine insiropate...o bunatate . Scuze daca fac pofta cuiva .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Poze Bebe
cecilia L spune:
Mai fetelor, cand vad fulgii de zapada ma apuca melancolia, ma duce gandul la sarbatorile de iarnan din copilarie, o sa va povestesc odata Craciunul la parintii mei, aici farmecul Craciunului nu exista decat in cadouri, nu seamana deloc cu sarbatorile de iarna pe care stiu eu.
DAAAAAAAA si eu pap dulciuri, uneori simt nevoia sa pap orice, numai dulce sa fie. Inainte sa raman insarcinata papam dulciuri la greu, e drept atunci nu aveam sunci si nu se cunostea ca papam la greu si la orice ora.
Vad ca eu ma mentin la cele 6 kg plus fata de cat aveam inainte, sunt asa de la 2 sapt dupa nastere, dar nu-mi fac probleme cat alaptez, dupa........ vad eu cum le dau jos, ca prea arata urat popoul si soldurile mele.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
Sabina spune:
Sofia a plecat la lectia de pian, iar bb micu doarme cu geamul deschis.
bernix, ce vointa ai sa mananci mai putin seara.
mai, eu sunt asa de nesimtita....
Agapitos sunt nemaipomenite, lke stiu si eu.Vazusem pozele tale betty, super aratai....nah, io n-am aratat niciodata asa, pt ca n-am cine stie ce craci misto, dar slabanoaga am fost si eu pe vremuri.
acuma insa mi se pare ca arat imbatranita raui de tot...toata viata am fost obisnuita sa mi se dea celk putin 5 ani in minus, acuma cred ca arat cu 5 in plus
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Bernix, eu merg la Mihaela Oros si sunt f multumita de ea. Si lui Stefan ii place de ea pt ca vorbeste non-stop cu ea cat suntem la control .
Mda, si mie imi trezeste amintiri frumoase Craciunul, amintiri de cand ma duceam la tara si cocea bunica in cuptor colaceii pentru colindatori, veneau copii din sat sa colinde in grupuri mari, era asa de frumos . Imi aduc aminte cand eram micuta si imi facea tata bradul. Statea si lipea cu pistolul de lipit beculet cu beculet pentru ca nu ii placeau instalatiile din magazine si imi facea un bradut cu multe, multe beculete. Na, ca m-a apucat melancolia si plansul. Dar poate la anul o sa ma duc la tara de Craciun, sa vada cu bebe ce frumos e. Aici totul e comercial, nu mai seamana cu ce era odata.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)