Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma duc sa ma joc cu puiul cel cuminte, revin mai pe dupa-amiaza.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor ,sa aveti o zi buna ,vad ca aveti ce dezbate ,eu plec la servici ,mai intru deseara ,sper ca la capitolul14

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, imi pare rau ca ati avut peripetii. Iar fetita mea te pupa si iti multumim amandoua pt. complimente!
Sabina, ai dreptate. Stiu si eu mamici care in loc sa spuna "al meu se intoarce de pe o parte pe alta de ex" sau "al meu rade, gangureste" snu stiu sa zica decat "al meu mananca x ml" sau "al meu are 10 kg la 6 luni" si asta de parca ar fi vreo bucurie sa ai un copil gras. Cantitatea parea cea mai mare realizare cand le auzeai de parca era porc intr-adevar. Eu chiar nu vreau grasime, e nesanatoasa si va fi clar o problema a generatie lor, de-aia si vreau sa o hranesc exclusiv la san, poate o apar de unele probleme de mai tarziu. Pana la urma asta va fi singurul lucru pe care i-l dau si am garantia ca e complet natural. Ma ingrijoram doar in sensul in care imi dadeam seama ca s-a intamplat ceva, era o schimbare atat in felul in care sugea cat si in ritmul de crestere. E adevarat insa ca nu suntem masini.
Si sunt de acord si cu Picea, imi dau seama ca ea a vrut sa spuna ca prea ne facem probleme. Ma refer la cele sanatoase si norocoase sa avem lapte. Pana la urma important e ca bebelusii sa fie multumiti, satui si sa creasca, nu neaparat un anumit numar de grame pe zi sau pe luna. De-aia nici n-am facut proba suptului niciodata, fiindca nu mi se pare relavat cat mananca. Cu ce ma incalzeste sa stiu ca i-am dat un anumit nr. de grame? Pt. mine conteaza sa creasca in mod constant, sa-i merga bine, etc. Iar lucrurile astea se simt, trebuie sa ne bazam pe instinctul matern.
Slippers, . Tare bine le spui tu. Atata timp cat avem incredere in corpul nostru va fi ok. O sa incerc si eu sa nu mai uit lucrurile astea. Iar cu odihna stau la fel ca tine, desi eu nu lucrez in perioada asta. Cred ca asta imi lipsea! ca Tudor e toata ziua acasa, nu merge la gradi ca e prea mic. Nici eu nu am timp nici sa respir ziua, macar dorm noaptea intre supturi si totusi vreau sa am incredere ca voi alapta mult si bine, ca si prima data.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, fetele!
Revenim si noi!
Simule, curajoasa ce lung drum ai facut! Am fost si noi weekendul asta la Deva, la ai mei, Sara a dormit non-stop, dar au fost 3 ore, iar acolo s-a adaptat de minune. Nici nu au simt ai mei ca e bebe mic in casa. nepotelele mele superincantate de noua papusica.
Sara, cumintica, doarme mult, papa, adora baita. Creste frumos. Rade toata ziua, e tare fericita. Asa ma topeste. Nu-mi imaginam ca asa tare ma va schimba bebele asta.
Sa va mai intreb ceva, desi o aspir zilnic aproape cu batista bb si scot ceva, tot e infundata. Racita nu e, ca doar a controlat-o si dr si la plamani si in gat. Sint polipii? Nu am pricep. Am luat si umidificator!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Noroc cu vremea asta ca Degatzica doarme (cred ca-i mketeo sensibila ca ori doarme ori e maraita cand e vreme urata) si pot si io sa va mai spun una alta despre noi. Programul puiului meu (desi ceea ce se intampla cu greu poate fi numit program) se schimba continuu si nu prea pot sa ma bazez pe ea pentru nimic, deci nici pentru scris pe forum. In ultimele 4-5 seri a fost nervoasa si a avut reprize de plans de 2-3 ore in care nu alinistit-o nimic. Eu capitulasem si o riveam pentru ca altceva nu mai eram in stare sa fac. Am incerat tot ce stiam ca o linistea si am dat gres. Am incercat alte metode si n-au fost bune, asa ca am pus-o in patutul ei si am lasat-o sa planaga. Intr-un tarziu a acceptat suzeta si a molfait-o cu sint de raspundere. Am incercat sa mut si baita mai devreme in speranta ca se va linisti si am avut succes numai in una dintre serile de cosmar. In rest...nervi tari si rabdare. Sambata a reusit sa-l stoarca de energie si pe taica-su care-i mult mai calm si mai rabdator decat mine. Am crezut ca nu-i ajunge laptele si am sterilizat bibe, dar pana sa prepar, a adormit. Noaptea s-a trezit sa manance foarte vesela, a ras si s-a distrat singura uitandu-se pe pereti, a mancat si, slava Domnului, a adormit.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Annisiaunde e magazinul acela renumit de la paita moghiros?Eu stiu doar unul de langa Jolidon.Acela e?MErcic!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Ieri, la 2 luni si 22 de zile am facut si noi vaccinul. Nu am observat nici o schimbare semnificativa, in afara de faptul ca dupa maraila de seara a dormit de la 10 la 4 diminiata neintrerupt. Premiera pt noi si tare bine mi-au prins orele astea de somn...
Partea proasta e ca sanii mei erau obisnuiti cu 2 mese pe noapte si am simtit ca plesnesc. Sunt si dupa 2 zile de stimulare a celui drept, mai lenes, si dupa ceva galactogil, deci nu mi-a fost deloc usor.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Va spusesem acum ceva vreme ca incep o vanatoare de pediatri de cartier. Ei bine, "interviurile" s-au incheiat cu un esec: ori n-au vrut sa vina acasa, desi stam la 5 min. de policlinica, ori au vrut intai datele copilului si implicit banii de la casa de asigurari si abia apoi planuiau sa vada pacientul, ori ne-am placut reciproc, au fost de acord cu vizitele acasa si n-au mai dat nici un semn de viata... Asa am reusit sa-l conving si pe Bobo ca e imperios necesar sa facem abonamentul la Medicover.
Vaccinul ni l-a facut doctorita lui bb care a preluat-o la nastere, ocazie cu care m-a certat ca nu-i dau fier. Nu-i dau pt ca nu mi-a spus nimeni. Si mi-a mai zis sa prestez ceva masaj la picioruse, ca labuta trage spre exterior, deci se pare ca avem nevoie si de sfatul unui ortoped.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sim merci ca te-ai gandit la noi,i-mi pare rau ca te-ai chinuit cu mititelul, inca nu ne-am hotarat daca plecam , depinde de vreme, ca daca ninge tare e mai delicat ca stau in zona de munte si se mai inzapezeste , iar daca mergem face tati pe soferul, eu sunt sofer de oras, o singura data am fost singura pana acasa si am ajuns super obosita

bubulina mea a adormit asa ca ma duc sa prestez o tura de calcat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Betty, sa stii ca de la asta era. Cel putin de dulciuri si carbohidrati eu simt ca este mare nevoie in alaptare. Observ ca simt mereu nevoia de apa si dulce in timp si dupa ce alaptez, e clar ca scade glicemia fiindca la cat de dulce este laptele de mama cred ca tot zaharul se duce acolo. Sa stii ca si eu am incercat o sapt. sa nu mai pap seara si la fel a scazut calitatea cred fiindca aia a fost singura sapt. cand bb a luat sub 200 grame. Asa ca, dupa ce am intrebat-o si pe Sabina si mi-a confirmat si ea ca de la asta poate fi, m-am lasat de sporturi din astea si am continuat sa mananc ce si cat imi pofteste inima. Pana la urma corpul nostru simte cel mai bine ce ii lipseste si noi trebuie sa avem incredere in el si sa-l ascultam, sa ii dam ce cere macar in perioada asta.
O sa am tot timpul sa slabesc dupa (daca nu cumva se va intampla de la sine, chiar prin alaptat), acum ea e mai importanta decat orice, iar cu perioada asta eu sigur nu ma mai intalnesc... Asa ca incerc sa ma bucur cat mai mult timp de alaptatul la san.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

eu una deja exagerez cu dulciurile, mananc cam 4 prajituri pe zi, cate 2-3 kinder pinguin si ceva iaurturi. Am frigiderul mai plin de dulciuri decat mancare. Am descoperit o cofetarie "agapitos" si au niste prajituri excelente

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput