Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Subscriu si eu in clubul celor care papa dulciuri. Tocmai am devorat niste sarailii facute de mama. Si niste placinta cu bostan. Si mai am ceva in frigi, dar las pe mai tarziu. Nu m-am mai cantarit pt ca mi se pare ca am mai pus ceva si nu vreau sa ma agit. Important e sa fie laptic in tzitzi. Si deocamdata e.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Bernix noi mergem tot la dr Oros si-mi place mult de ea, prietena mea merge la dr. Calapod si e foarte multumita, dar eu nu am gasit locuri la ea si atunci am mers la dr. Oros

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare!Ce mult ati scris,abia reusesc sa tin pasul cu voi.Eu am o nelamurire.Dr din maternitate mi-a spus ca laptele praf dupa ce a fost preparat,trebuie sa fie mancat in 2 ore,in schimb med de fam,care este pediatru,mi-a spus ca trebuie mancat in 30 minute,iar la noi o masa dureaza si 45 min,chiar o ora.Cele care dati lapte praf cum procedati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, ce curajoasa ai fost tu! toata admiratia pt soferita din tine:))
dar la drum lung, cel mai bun calmant pt bebelusi e tzitzi, de aia totusi poate ca artrebui sa isi depaseasca tati angoasa.
eu nu conduc, dar vreau sa fac scoala ca nu se mai poate, ma simt deja analfabeta.insa mi-e tare teama si am complexe mari.
Complexe se pare nejustificate, pt ca am inteles ca pianistii invata repejor, ca sunt obisnuiti sa foloseasca ambele maini diferit

bernix, la medicover e si Rodica Nanu, care f f mare medic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am revenit. Scurt.
Voiam sa va spun ca piticul meu s-a trezit sambata cu chef de ras si de atunci rade (mut) dar cu gura pana la urechi in orice ocazie! Suntem topiti! De la ziua lui de o lunutza tot zambea ocazional la Buni, mie, lui Radu... dar mereu spuenam ca e intamplarea, ca nu e cu adresa. Dar acuma se amuza din orice grimase si jucarele - si e duuulce!

Sim, Slippers, Michael va pupa si va multzumeste de complimente!

Tovarasaaaaa, Sabina mi-a furat ursuletzul!! In poza aia, parca-l vad pe Michael!

Tomasa, spui ca peste noapte nu s-au umput sanii (exact identic si la fel ca mie, acum cateva zile!). Dar cu o postare inainte de aia tu singura spui: "sunt ok, dar cam obosita, ieri am stat numai pe drumuri, cumparaturi pt. casa noua si obligatii..." Deci dupa maratoane, nu te astepta sa umbli in mov si sa scrie Milka pe tine. Ai grija de tine!!!

Betty, si mie mi-a scazut drastic si apoi a crescut de mulgeam dupa suptul lui BB 140 ml din sanul cu pricina... Nu pleaca el, lapticul, asa iute. Revine. Mai ales acum, cu doping.

Fetelor, Bernix si Sabina au raspuns exact ce gandeam eu. Nu interpretatzi in stil babesc. Vb unei doctoritze: Numai inginerele si intelectualele nu au lapte. De ce? Ca fac ca mine/noi - stress. Si da, se murea pe capete, de tetanos, TBC samd dinlipsa de vaccinari si complicatzii ale bolilor copilariei. Nu nureau pe capte de foame.
Eu am de gand sa continui sa-l cantaresc o data pe sapt si permanent sa il observ daca ii merge bine. Nu-s purcelusi, nu au fisa tehnica de indopare. Si gata cu panica mea ca nu am lapteeee.

Despre pastratul/dezghetzatul laptelui matern postez mai incolo, separat - intrebase cineva una alta. (Myral?)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

A si inca ceva,eu am lactatie,am avut si in maternitate,dar bebe nu vrea sa traga,nu a tras niciodata,nici macar la inceput,m-au ajutat asistentele sa il asez confortabil la san dar urla cu titi in gura,nici macar nu a incercat o data sa traga.Chiar si asistentele s-au mirat cum de nu trage,m-am chinuit cateva zile si acasa,dar pt ca in maternitate i-a iesit glicemia mica m-au sfatuit sa ii dau lapte praf dac nu suge la san,si sa fie bine hranit.Eu acuma ma mulg si ii pun in bibe,dar nu vine f mult.Toata familia mea imi reproseaza ca nu am avut destula rabdare cu bebita,dar ce sa fac!!?Eu cred ca daca un copil este bine ingrijit,poate creste si cu lapte praf si poate fi la fel de sanatos ca unul alaptat la san.Eu am nascut cu cezariana si poate si asta sa fie motivul pt care bebe sa nu suga??Sau nu are gust bun???Ma simt vinovata cateodata,poate trebuia sa mai astept si sa nu ii dau lapte praf din prima,dar cand am ajuns cu el acasa,nu mancase nimic toata ziua si noaptea nu a putut dormi asa ca l-am trimis pe sot in miez de noapte la farmacie pt lapte si de atunci laptele praf e la putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Roxali, mie nu imi da nici o reactzie tratamentul homeo. In mod normal nu ar trebui sa aiba. Hmmm.. Vorbeste cu dr.

Tomasa, cu homeo e asa cum spune Roxali: ia homeo intre mese (la 1/2 ora de la ultimele gusturi pe limba (mancare) sau spalat pe dintzi). Homeopatzii pus-sange spun ca fara pasta normala/mentolata de dintzi pe durata tratamentului (era una 'cosher', Etera parca, si eu o aveam). Dar cei de aici sunt mai tolerantzi. Si eu am luat metoda asta, mei easy.
SUCCES!!!!!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, sar'mana ca mi-ai amintit de Rodica Nanu.
Io seara sunt obisnuita sa mananc putin, dar nu-i o regula. Se intampla asa de cele mai multe ori. In rest nu m-am abtinut niciodata de la nimic.
Cu sofatul, nu-ti face griji. Tre' sa fii obisnuita cu "spectatori" si tre' sa fii, doar esti pianista. Cel mai greu e la parcari, da' te obisnuiesti. Spune asta o " periculoasa" care s-a busit o data pe luna in primele 3 luni. Mai-mai sa-mi fac abonament la constatari.
Si stai linistita cu slabitul. Acu ai 2 copii si e vremea sa te maturizezi. Cum sa arati ca o fetita? Io zic ca esti femeie frumoasa, implinita.

Sim, Prisi, multumesc!

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Fetelor, NINGE!!!

Betty, de la Agapitos tocmai am dat si eu gata un tort. E ra cu ciocolata si visine insiropate...o bunatate . Scuze daca fac pofta cuiva .

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

eu nu rezist, sunt dea dreptul delicioase

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor,voi dati calciu la copilasi?Ca mie pediatra mi-a spus sa-i dau calciu gluconic 10 zile pe luna

teo

Mergi la inceput