*** LA REDOUTE *** (61)
Raspunsuri - Pagina 13
ramona7 spune:
Laura Ioana, e un vas de gatit legume cu aburi pentru microunde. Uite www.laredoute.fr/vente-cuit-vapeur-micro-ondes-solutions-maison.aspx?productid=324107132&documentid=500107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">aici link sa vezi cum arata. L-am primit azi drept cadou, dar nu l-am testat. ![]()
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
alinabojuc spune:
Din pacate nu pot face poza la catalog, dar pot sa va spun ca e catalogul de toamna iarna 2007-2008. sunt produse de pe site si sunt la pret intreg.
alina
claujro spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Din pacate nu pot face poza la catalog, dar pot sa va spun ca e catalogul de toamna iarna 2007-2008. sunt produse de pe site si sunt la pret intreg.
alina
P'asta l-am primit noi in august-septembrie?!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by alinabojuc
alina
P'asta l-am primit noi in august-septembrie?!
da,asta e.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Exista vreun cod de FDP=0?
Da, 64092. Eu l-am incercat si merge. Dar eu vreau cadou.
Ramona, ma bucur ca ti-a sosit coletul, rasuflu usurata, ca ti-am spus ca nu as vrea sa fie probleme tocmai la comanda pt tine. Cum e culoarea combinezonului? Adica o sa vad in poze. Sa-mi spui daca esti multumita de cuit vapeur, ca nu mai e valabil codul pe care l-am folosit si vroiam sa-l iau si eu pt cadou de Craciun
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
nushulica spune:
azi am primit si eu coletul din 13nov era facut varza
rupta cutia si umblat in toate pungile facute ghem rufele mototolite si trantite inapoi in ambalajele de plastic
urat tare din partea postei sau a vamii sau a cui naiba si-a bagat ghearele ...macar nu mi-a lipsit nimik![]()
o sa intru diseara sa bag si linkuri dar numai jumate din comanda a fost a mea restu a unei prietene
edit: uitam sa va spun ...nesimtitii astia de francezi mi-au pus o maleta edeis pe care o comandasem 38 alb au pus 46/48 tot alb...este imensa noroc ca am avut cui sa o dau
ca ii trimiteam imediat un mail sabinei s-o fac varza...si pe eticheta aia a lor lipita pe punga cea cu codul intern scria masura 38
deci stiu clar ce-am comandat
ramona7 spune:
Graviduta, sorry ca nu mai e valabil codul. Probabil sotul o sa testeze noua ustensila, ca el sta cel mai mult in bucatarie. E super inventiv. Culoarea e gri petrol cum a venit si la tine, nu e albastrul ala de pe site. Mai am 2 ore si ajung sa-l imbrac. Abia astept. Multumim. 
nushulica, la mine coletul era frumos ambalat, intact, eu zic ca in privinta asta la posta e baiul, iar masura incorecta e de la francezi.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
gabitaco spune:
Giova, Jasmine ...aveti PM cu magazinul virtual de costume de carnaval.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Giova, Jasmine ...aveti PM cu magazinul virtual de costume de carnaval.
Saru'mana !