*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

M-a sunat un tip de la ING care m-a rugat sa-i dau si lui "dovezile" ca am contactat LR si ce soltutie mi-au oferit acestia. Ca sa stau linistita, ca banii se vor recupera de la LR, ca au avut f multe cazuri si ca o sa primesc cec... Dar de ce nu o sa recuperez banii de la dvs si doar deL R? I-am spus ca la BRD se poate- nu m-a crezut- ma rog, in concluzie ING-ul nu VREA sa miste nimic. Merge, mizeaza pe faptul ca LR emite cecuri si-i doar in pix mai depatre! Ce draci mi-am facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Clau, poate primesti totusi coletul. Eu asteptam doua colete din 29 si 30 oct, imi luasem gandul de la ele ca trecuse aproape o luna de la comanda dar pana la urma cred ca le-am primit astazi. Zic cred deoarece s-a dus maica-mea sa le ia, verific cand ajung acasa, oricum a ridicat azi 6 colete (scrisori) de la posta asa ca sperantele mele sunt indreptatite. Erau comenzi mici de cate unul maxim 2 produse, daca e ceva interesant pun linkuri diseara.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

M-a sunat un tip de la ING care m-a rugat sa-i dau si lui "dovezile" ca am contactat LR si ce soltutie mi-au oferit acestia. Ca sa stau linistita, ca banii se vor recupera de la LR, ca au avut f multe cazuri si ca o sa primesc cec... Dar de ce nu o sa recuperez banii de la dvs si doar deL R? I-am spus ca la BRD se poate- nu m-a crezut- ma rog, in concluzie ING-ul nu VREA sa miste nimic. Merge, mizeaza pe faptul ca LR emite cecuri si-i doar in pix mai depatre! Ce draci mi-am facut!

si eu am insistat atunci ca la BRD,BCR s-a putut dar...degeaba.N-am rezolvat nimic.Pur si simplu n-au vrut si gata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

saluti a tutti
m-am dezumflat rau cu cresterea asta a euroiului...nu mai imi vine sa-mi iau nimik.
oricum, nu mai vroiam nimic acum decat o jucarie pt fimiu DAR...cred ca de fapt o vroiam eu mai mult, si pt el la 2 ani nush cat de interesanta ar fi fost.
nu-mi fac probleme cu cadoul de craciun, piata e inundata de jucarii, chiar de firma, preturi sunt rezon ca sa zic asa, macar le vad live nu pe ghicite.
eu vroiam un catel pt fi-miu dar cred ca va capata o ...BUCATARIE.
daaa, alea de fetite, unde poate sa stea in picioare si sa bage in sertare si sertarase chestii mici. Cum vad una care sa nu fie pe roz am inhatat-o :))
poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Clau, poate primesti totusi coletul. Eu asteptam doua colete din 29 si 30 oct, imi luasem gandul de la ele ca trecuse aproape o luna de la comanda dar pana la urma cred ca le-am primit astazi. Zic cred deoarece s-a dus maica-mea sa le ia, verific cand ajung acasa, oricum a ridicat azi 6 colete (scrisori) de la posta asa ca sperantele mele sunt indreptatite. Erau comenzi mici de cate unul maxim 2 produse, daca e ceva interesant pun linkuri diseara.

Al meu e din 13!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nici o sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

A primit cineva cadou setul de bijuterii de argint cu cristale Swarowski? E k lumea? In ce consta?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by claujro

si eu am insistat atunci ca la BRD,BCR s-a putut dar...degeaba.N-am rezolvat nimic.Pur si simplu n-au vrut si gata !

I-am spus ca am cecurile in dulap si cu toate astea BRD-ul mi-a recuperat banii si caica , zice el, acum daca vreau sa incasez cecul ma pot duce s-o fac...?! Era foarte uimit ca "s-a putut"! Uite ca s-a putut! I-am spus ca aceste refuzuri de plata sunt reglementate de Visa si Mastercard si e normal ca TOATE bancile sa actioneze dupa aceleasi reguli. Eu am vb eu am auzit. A tinut-o pe a lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Clau, poate ti l-au trimis mai tarziu. Ei ce zic, cand ti l-au expediat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Clau, poate ti l-au trimis mai tarziu. Ei ce zic, cand ti l-au expediat?

Le-am scris pe 14.11 si nu am primit raspuns ref coletul pierdut nici azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu nimic despre al doilea cec din iulie... adica al doilea colet trimis cica de ei dar care nu a ajuns la mine nici acum...
raspunsull primit:
"Dear Madam,
The parcel 271 5923273 should have reached you. Could you check it up at the Post Office please ? If the parcel is not there, then contact me again and confirm your instructions.
Thank you.
Christine Van Coillie
Relation Clients"

Ce sa fac??? cine ma ajuta sa mai trimit o intrebare?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput