***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vin si pozele, numa' ca noi (dica eu) suntem mai lenesi.
Ramona, apare si nr de colet, deci cred ca l-au trimis deja. I-am intrebat, pt orice eventualitate.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Michigan, la cine scotea puiul dulce limbuta? A mea sta cu ea mereu afara, dar scoasa de tot, si cand rade scoate limba!

Va stresasem eu mai demult cu preparatul unor cereale. Ei bine,
am gasit cereale fara lapte de la Humana, Apfelbrei scrie pe ele, sunt cu mere si acu' nu mai sunt stresata ca amestec 2 feluri de lapte!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
am si eu o intrebare : piticii vostri cam de cite ori mai fac pipi intr-o zi?
ca am un mare stress legat de fimoza- al meu nu face pipi prea mult, nu am mai reusit sa umplem pampersi sa zic asa nici in 6-7 ore, dupa aceea il schimbam oricum ca nu mai rezistam eu sa il las asa...
iar noaptea daca face 1 data sau de 2 ori max.
e normal?
nu are alte semne de suferinta, sau de greutate la urinare,nici probleme de inflamatiii sau inrosire a zonei genitale.
multam anticipat.

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Irinusha, Aoleu stiu despre ce vorbesti - am vazut una in Viena si si prin Paris. Eu numai cand vad o gogoasa d'aia legata cu elastic imi vine sa o iau la fuga. Unde mai pui ca in Prater cand am vazut-o avea si o camera de filmare si arata fata celor care se tot rostogoleau. Culmea unii chiar se distrau, dar am vazut si o tipa pe care o tarase prietenul ei... Saraca :))
ma duc sa caut subiectul cu cititoare!

Chiqui, bine ai revenit! pentru Livia! Si Manu la fel! Luna asta nu prea mai ia in greutate si acum ma ingrijorez, de unde ma gandeam pana acum ca ia prea mult. Oricum Manu nu primeste cereale inca - pediatra a zis sa asteptam pana la 6 luni ca e grasuta :D Vad ca pediatra mea are cam aceleasi sfaturi ca si Capraru.

Mica, cred ca trebuie sa fierbi mai mult ulei si sa pui doar o lingura... Se pierde mult, dar altfel nu vad cum. Pofta buna pentru Maya

Mihaela, super simpatic limbuta frumuselului :D

Lauradi, si mie imi place motzul lui Ducu :D

Graviduta, eu am hotarat ca nu mai comand de la La Redoute si pace. Pai ce, sa ma rog de ei sa imi ia banii? Sunt curioasa daca la reducerile de iarna o sa faca la fel ca in vara - o sa anuleze toate comenzile din Romania (sper ca nu isi permit)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy, asa imi zisese si mie initial pediatra, dar a zis sa ii dau seara, poate reusesc sa nu se mai scoale noaptea, dar tot se scoala...Livia are 70 cm si kg nu stiu eaxct, in jur de 8.600-700 kg, adica in 2 saptamani luase in jur de 100-200 de grame. Asa ca m-am speriat si am bagat cerealele. Cat lapte manaca Manu la o masa?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ne bucuram ca v-a placut limbutza noastra
la mine o scoate, bineinteles, dar sunt mandra de ea pt ca nu o scoate tot timpul, ci numai uneori cand se trezeste, si mami a fost pe faza cu telefonul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Irinusha, si eu m-am uitat azi la Harry Potter

Lauradi, slab nu este Andrei. Are 8 kg la 6 luni jumate. Dar la 6 luni avea 7.900 g Nu pot sa zic ca nu dorm noaptea de grija, dar as vrea sa ia mai mult si ma gandesc ca are nevoie de mai multe alimente, nu numai 1 mar si restul lapte.
Asa de tare m-am ambitionat ca am zis ca urmatoarea masa nu plec de langa el pana nu termina piureul de legume. Asta se va intampla peste vreo 10-15 minute. Sper sa si reusesc. Va anunt rezultatul.

La masa de la 10:30 i-am dat prima data banana. Wow, ce i-a placut! Nici nu inghitea bine ca era deja cu gura cascata sa ii mai dau.

Alyna24, ce fel de iaurtel ii dai? Ma bate gandul si pe mine peste vreo saptamana doua sa ii dau iaurt.

Andrada, bine ai revenit! Vrem poze noi cu Antonio.

lauradi, ce pletos e baiatul tau! L-a intrecut pe Andrei

chiquitita, chiar ma gandeam aseara la tine ca nu te-am mai vazut de mult pe aici. Am vazut pozele - dulce foc grasunica ta!

michigan, ce dulce e cu limbuta scoasa!

IuliaBraila, Andrei face pipi destul de mult. Umple 4-6 pampersi in 24 de ore (plini, plini). Poate Florin nu bea destule lichide. Chiar, cate lichide bea pe zi?

Plec sa ii dau piureul de legume. Tineti-mi pumnii!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chiqui, Manu a trecut acum la 210ml de lapte la o masa (apa + lapte cam 240). Nu intotdeauna rade biberonul, mai lasa in 50% din cazuri mai raman 20-30ml. Numai ca nici nu mai vrea sa manance de seara de la 9:30-10 pana la 6-8 (6 de cateva zile, ca pana saptamana asta tot la 8-9 se trezea)
Si Manu tot cam 100-200g a luat in 2 saptamani - acum se poate sa fi luat mai mult ca ultima cantarire a fost imediat dupa masa si am scazut 210 din ce zicea cantarul (pentru ca celelalte cantariri au fost inainte de masa)...

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Vali, Florin bea cam 600-800 ml lapte formula, cam 40-60ml ceai, suc de portocale sau diverse cam 60-100 ml pe zi.
si putina apa, dar putina, cind papa ceva mai consistent, carnitza sau alte de genul asta....
si eu m-am gindit la lichide..care este valoarea cantitatii totale de lichid pe care trebuie sa o bea zilnic un bebe de 6 luni si jumatate? orientativ bineinteles.
face kk zilnic, chiar si de 2 ori pe zi citeodata.

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui pai sucul de morcovi ii place tare. Sper ca maine o sa fie mai bine .

lauradi mi-a zis sa ii dau morcov, cartof, pastarnac, salata, ardei gras, ceapa, rosie. Ceapa sa nu o pasez, doar o fierb cu legumele, salata nu am de gand sa pun ca mi se pare cam ciudat si rosia sa o dau prin sita dupa ce fierbe. Tu ce pui cand pasezi legumele? Zeama de la fiertura sau putina apa ca sa nu iasa prea fad???

poohy ori o sa fierb mai mult ori nu il mai fierb deloc si il dau asa. Si sotu' citeste acum harry potter in engleza.

michigan limbuta.

vali mia mi-a zis dr sa ii dau doar iaurturi romanesti. Si a precizat NU DANONE!

De ieri Maya o tine numai in BA-BA si MA-MA. Tacsu' e mandru ca zice si tata, dar in alta limba .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput