***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 8
mica0307 spune:
lauradi cum pastrezi supica 2-3 zile? Deja facuta si o pui in borcanele? La congelator sau la frigider?
didi pai stiam ce e ala fiert la bain mare da ma gandesc cum pot eu sa fierb doar o lingurita de ulei??? Ca tre sa incep progresiv pana la 10 ml. Cred ca il pun asa, nefiert.
alyna ce fel de biscuiti folosesti?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lauradi spune:
Mica, dr mi-a zis sa o pasez,s-o pun la frigider si apoi sa scot cate o portie sa o incalzesc la baie de abur.Da' io incalzesc la micro. Cred ca e mai simplu s-o portionezi de la inceput. Si,da,am citit ca unele fete o ingheata.
Laura si DUCU (29.05.2007)
chiquitita spune:
Buna fetele, dupa o lunga absenta! De citit am incercat sa citesc tot, de raspuns nu a fost chip!
Mica
Andrada, bine ai revenit!
Va pun niste http://flickr.com/photos/12188734@N03/poze[/img] si mai citesc din urma!
Mami de Livia (08.06.2007)
Irinusha spune:
DidiAlex, mai pe unde stai tu, ca tare imi placi! :) ...si io nici nu te stiam, ts, ts, ts! ... nu stai pe aprope, sa ne vedem si noi la face?
Eu in moment iau unele sa fie bio, deci Alete, Alnatura ... Hipp mi-a luat mama si le folosesc si pe astea. Nu-mi place de tip (e tipic taran de prin zona ... adica e chiar de pe langa noi, la Pfaffenhoffen) si evit, dar asta-i tot de la piticii mei Mai tarziu o sa-i iau si Bebivita (cica e tot Hipp, varianta ieftina, dar nu-i bio) ... o sa fie bine cand o sa-i dau mancare gatita si cand n-o sa am ceva pregatit special ptr. ea, asa ca alternativa.
Incepe si tu cu ce-i allergenarm - morcov, pastranac, dovlecel, dovleac ... Astea de la Alnatura imi plac ca au legume mai exotice, ca fenicul si dovleac ... eu is mai cu sorcova si imi plac mancarurile exotice (sper disperarea lui Boby ... si acum ma roaga sa nu-i mai fac pui mediteran si zau ca singura chestie mai altfel erau bucatelele de lamaie, care oricum nu erau decat ptr. gust, nu trebuiau si ele mancate ... tata ma intreaba intai ce ii dau sa manance, si daca-i mai pamantesc vine la masa ).
De carnaval nu stiu, ca-i ceva nou ptr.noi. Vedem si ce-i place lui Cris, daca-i mai complicat il cumparam si gata. O varianta ieftina ar fi fantoma ... un cearceaf vechi cu gauri ptr. ochi si o centura ... si gata costumul. Inca nu stiu ...
Pupici pe piciorus, sa-i treaca mai repede ... sa scapi si tu. Mie imi spui, ca al meu e acasa ... si de abia astept sa-i mearga mai bine sa-l trimit iar la gradi, sa am si eu liniste! ....gr!!!
Al tau sot e neamt?
Viburcol sunt supozitoare, de plante, ptr. calmare in perioade de agitatie, cand nu au si febra. Intreaba pediatra si cere-i reteta ... cica sunt bune cand le ies dintii ... la Cris n-au functionat, dar vad ca la Melie da.
Si de ce mori de ciuda? Ca-i fata cumva? hai sa-ti spun un secret :) ... io am vrut baiat (tot piticii is de vina) si da, am avut si eu o perioada cand vedeam parinti cu doi baieti si imi spuneam: "astia de ce au fost in stare si io nu!" ... dar mi-a trecut si mor de dragul fetitei mele :) ... probabil ca daca era tot asa complicata ca Cris ar fi durat mai mult ...
Si pune si tu niste poze sa te vad si eu ... si pe baieti mai ales :)
Poohy, iuhu, te-am gasit! :)
Mie o matura mi-ar place ... ca-s mai dementa ... si chiar mi-ar place zau. Am avut ocazia sa ma dau intr-o chestie din aia care te arunca in sus (esti intr-o cabina), legata de elastice tari, dar n-am gasit partener. Al meu sot e un fricos, dar am sperat la cel mai bun prieten al nostru (era in vizita, traieste in Italia) si nici asta n-a vrut ... asa m-am ofticat ... dar a fost spre bine :) ca eram insarcinata cu primul si inca nu stiam ... deci chiar visez la o matura
Si mie imi place de Snape ... stiam eu ca-i de treaba, ca nu putea sa fie Dumbledore chiar asa cu pluta. :)Ce mai e si dragostea asta ...
Vezi ca exista un subiect cu cititoare si acolo gasesti si lista cu cartile mele favorite. La SF nu ma mai bag, mi-a trecut ... dar am avut o perioada, tot asa si cu Fantasy.
Am vazut pe DUDU - wow, ce par misto ... cum ati reusit :) ... si pe Manu - frumoasa gogosica, ptiu, ptiu, ptiu sa n-o deochi! Frumoasa rau!
Andrada, bine ai revenit! Erau tare alarmate fetele!
Gata, pregatesc masa, ca acum vine sotul la masa si eu sunt pe DC ... ts, ts, ts, ce sotie model! :D
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
michigan spune:
chiqui
ce picioare durdulii are Livia, s-o mananci nu alta, intotdeauna mi-au placut"suncutele"bebelusilor, noi suntem mai zvelti, abia acum parca incep sa se faca si piciorusele noastre putin mai groase
welcome back andrada
placut mult Ducu frezat de lauradi, noi stam cam prost la capitolul par, cateva firicele (deh, are cu cine semana)
am si eu o intrebare: cum adica "clubul scutecelor(0-4 ani)" pai ce ? noi pana la 4 ani stam in scutece?poate se rascoala bebeii nostri....
chiquitita spune:
michigan, buna intrebarea ta. Referitor la sunculitele Liviei, lun aasta nu a mai luat asa mult, si acum normal ma ingrijorez. Nici asa nu e bine, omu' nu e niciodata multumit...
Parca ella vorbea de caldura, la noi e un frig de moarte, in camera la fata cu calorifer pe ulei in plus pe langa cel al camerei scot un 21-22 maxim de grade.
mica0307 spune:
Nu prea am avut succes azi cu supica. I-am facut-o doar din morcov si a scuipat-o.... Maine bagam si cartof.
chiqui ce a crescut grasunica!
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
chiquitita spune:
Mica si eu fac supa azi si ii mai dau si maine. (doar 2 zile) O pastrez intr-un bibi cu capac la frigider, nu in congelator. Numa' ca o incalzesc la aragaz, ca am eu un fix cu microundele la bebe. Poate o sa ii placa Mayei can ii vei puen si cartof dulce. Eu i-am dat la inceput supa clara, in care am introdus treptat legumele, dar cand a fost vorba de pasat le-am pasat toate odata. Livia nu era fan morcov asa ca ..
lauradi spune:
Apropos,Mica,ce legume ti-a zis sa-i dai?
Irinusha, te referi la Ducu al meu?
Mihaela, lasa ca o sa aiba par destul! Si-apoi e simpatic foc baietul tau! Si super haios cand mananca!
Laura si DUCU (29.05.2007)