***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 10
DidiAlex spune:
Irinusha, io te stiam atat de la nemtoiace, unde te-am citit intens de la nr1 cat si de la mamici aspirante. Si mi-a parut rau ca te-ai inscris la iul-aug anu trecut. Las' ca Melie e o capsunica!
Sunt in mannheim sotzul e roman 100%, GC, venit in sept 2003 io in dec 2004. Fraiera!!! L-am nascut pe nr1 in ro si asta a pus capac si am venit incoace. Cand ma apuca dorul ma gandesc la sistemul medical si imi trece. Asta e!
plec sa im i ridic copilul, nr 2 l-am lasat sa se joace pe pat si cand ma duc la el, saracutzul isi luase suzi si doarmea.
Anca, Cum ati petrecut? in noua formula?
IULIABRAILA, noi udam asa daca nu facem kk:2 pampers. max 3 cand il schimb peste zi. Si e alaptat exclusiv, deci nu stiu cat bea. Nu-s 2 copii la fel. Firmoza, atat de recomandata in ro, nu e pericolul nr 1 la bebici.
Frig 20-21? pai la mine asa e mereu, nopatea chiar mai rece 18-19. Si io il mai duc si pe la piscine unde apa putin sare de 32-33.
Revin maine cu alte detalii.
lauradi spune:
Pai hai mai repede cu pozele alea ,Graviduta,ca io-s tare curioasa.
Iulia, de ce nu consulti pediatrul?al meu umple destul de multi ziua,iar noaptea il schimb o data,da' io stiu daca e ceva cu al tau!
Poohy, multumesc!Am admirat-o si noi(Ducu a fost foarte atent!) pe dulcica de Manu.
Vali, chiar sunt curioasa de rezultat,ca io am spus pe-aci ce patesc cu legumele. Azi am reusit din nou,fara sa apelez la banana! Ei lasa ca usor,usor mananca ei de toate.Mai bine de mine ca eu nu ma mai stresez cu cantarul.Il cantaresc o data pe luna ,fix pe 29,si gata.
Al meu rade banana,mai ales simpla!
Hai,ca nici cu al tau nu mi-a rusine la capitolul plete! Si imi place tare ca e blondut!
Si eu as vrea sa stiu ce iaurt folositi:facut in casa sau de cumparat?
Mica,pun zeama de la fiertura.Si ca legume io mai pun dovlecel,iar cartoful inca nu l-am pasat,ca nush ce mi-a zis dr ca are.Sau poate tu ai pus dulce?
Danone nu i-as da nici eu. Ma gandeam la iaurturile de Bradet,ca-s din zona.
Laura si DUCU (29.05.2007)
lauradi spune:
Yupiiiiiiiiii,m-a sunat sotul ca mi-a reparat laptopul,ca tare necajita mai eram!
IULIABRAILA spune:
DidiAlex, asa am si eu in ordinea de zi la florin: 2- 3 pampersi/zi.
trebuie sa ma duc pt vaccin la dr asa ca voi intreba sigur...chiar daca nu e o probl .
nici pe mine nu ma ingrijoreaza fimoza, practic e o treaba ce se poate regla de la sine, nu neaparat decalotat, curatat sau mai rau operat.parerea mea e ca, atunci cind te chinui mai tare, apare.
pe mine ma ingrijoreaza sa nu fie ceva mai....grav.
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
lbelciug spune:
ankaa, noi ne alaturam la CLUBUL ANTI-LEGUME. Nu-i place deloc lui B piureul cu legume, doar la fructe deschide gura.
Andrada, bine ai revenit. Sa nu ne mai sperii cu asa o lunga absenta pls!
Didi, ma bucur ca si nr 1-tau e bine! Si M al meu a reinceput cresa. Succes cu prima ora la patinaj!
lauradi, arata f bine flacaul tau cu noua freza! Bravo, te pricepi la tuns.
michigan, dragalas pustiul cu limbuta scoasa!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
lauradi spune:
Mica, am uitat sa te felicit pt Maya vorbareata.
Liviana, merci,da' felicitarile le transmitem nasei ca io n-am mai retusat nimic.Si sa stii ca nasa a zis ca ea vrea sa-i taie motul la un an,cu toate obiceiurile.Acum mi-a facut mie damblaua!asa ca il mai taiem o data.
Alyna24 spune:
Bun venit , Andrada!Ce mai faceti voi?Nu ne zici
nimik?Ce face Antonio strengarelul?
Offffff, am scris un mesaj si mi-a apasat David pe taste si a anulat tot de s-a dus mesajul meu!Am luat-o de la capat!
Mica, ii dau Petit Beure iar supica i-o pun in recipiente de la Avent pt cam 4 zile si-i scot in fiec zi cate unul si-l incalzesc la micro.
Vali5, am inceput cu Campina si i-am dat o data Tnuva.Dar merg tot pe Campina.Asta am auzit ca e mai ok pt bebeii nostri.Auzisem si de Milli.
Lauradi, voi deja i-ai taiat motul?Adik i l-ati luat?Sau doar cat sa nu-i intre in ochi?Stiam ca pana la 1 an sa nu-i tai din par.Super haios pitikul tau!Dati-ne si noua niste par.....
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Vali5 spune:
Incredibil, a mancat tot piureul de legume. Am vorbit serios cu el inainte de masa si cred ca s-a gandit ca e spre binele lui sa nu se puna cu mami
I-am facut piure asa: un cartof, un morcov, jumatate de patrunjel radacina, un sfert de galbenus de ou fiert tare si cateva picaturi ulei de masline. Dar nu s-a saturat si a baut si 200 ml lapte.
IuliaBraila, chiar nu stiu sa-ti zic cate lichide ar trebui sa bea un copil de 6 luni jumate. Andrei bea in 24 de ore aprox 1000 ml lapte si 250 ml ceai.
mica, merci pt raspuns legat de iaurt!
Felicitari pentru "baba" si "mama"!
Didi, ce dulce nr2 cu suzeta!
lauradi, nici eu nu-l cantaresc foarte des. Cand implineste luna si la jumatatea lunii. Deci la 2 saptamani.
Alyna24, lasa baiatul sa se desfasoare la taste, sa invete IT
O sa caut si eu pe aici iaurturi romanesti.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Vali5, felicitari pt pireutul papat tot![bravo]
Iar pe Davidel al meu....il las ca altfel....e vai de mine!
Nu se lasa pana nu-l las sa tasteze pe aici ceva!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
duda35 spune:
Dragi capsunici si mamici de capsunici,
Noi suntem bine, crestem incet si sigur.
Avem acum 6100 g, deci am depasit pragul psihologic de 6 kg...va ajungem noi din urma .
IuliaBraila, cel mai bine e sa incerci sa-l prinzi dezbracat cand face pisu si sa vezi jetul, asa imi recomanda mie pediatra la Eric.
Noi suntem inca exclusiv pe sin, ceea ce e pe de o parte bine, dar nu stiu cum o sa reusesc sa incep serviciul in ianuarie...si nu am de ales.
Noi o sa incepem cu supica peste o saptamina si sper ca pina in ianuarie sa pot sa ii dau 3 mese de mincare, iar dimineata si seara sa mai alaptez...
Am si eu o intrebare la voi, va mai cade parul?
Eu scot pumni de par zilnic si ma mir cum de mai am...ce e drept nu am vrut sa-l tund si e foarte lung, asa ca umblu cu el strins in coada permanent, inclusiv noaptea pt. ca alaptez.
O zi minunata!