***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Carmen, merci Am fost la CASMB - dar nu am ajuns la sediul din Mosilor unde au si relatii cu publicul - m-am dus la sediul central unde nu m-au lasat decat sa depun dosarul - nu mi-au raspuns la nici o intrebare. Deci dosarul l-am depus (in urna, singura solutie), dar nu am primit nici un raspuns de 3 saptamani (si am destul colegi de la serviciu care au facut acelasi lucru - au trimis si prin posta cu confirmare de primire si nimic).
Banii sunt din arenda :D Sunt in declaratia de venit, nu mi-a venit inca impozitul pe ei - dar nu stiam ca se retine si CAS (bine ca la sectorul 2 cu declaratia de venit de fiecare data a trebuit sa ma duc la ei sa vad daca am ceva de plata sau de luat, nu m-au anuntat niciodata)
Suma nu deloc mare, asta am si vrut sa fac - sa depun dosarul. O sa trebuiasca sa imi iau inima in dinti sa ma duc pe Mosilor intr-o dimineata - dar cu circulatia asta din Bucuresti mi-e si groaza.

Ziceam ca sunt in pom pentru ca cei de la financiar de la mine de la serviciu au incercat sa vorbeasca cu cei de la casmb despre cazul in care mai exista si alte venituri - dar nu li s-a raspuns oficial de 1-2 saptamani si neoficial nu se stie.

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI pitica sa te bucuri de comorile tale mici!

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei

LA MULTI ANI de Sf Matei

Gata, ma duc sa ii dau sa manance si apoi iesim prin parc.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

liviana, am citit mailul,....eu acum ce mai mananc?????
e interesant,mai ales ca am vazut ca are o adresa de mail unde poti trim etichete sa ti spuna totul despre ele

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ramona7 , ai dreptate, frumosi capsunei si capsunele avem.
Nu-i asa fetelor ca si voi ziceti ca ai vostri sunt cei mai frumosi, cuminti, destepti, iubitori, etc?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

graviduta ( sau cine se mai pricepe) acum am intrat pe prima pagina sa vad care cum a mai nascut si am dat de datele mele in care vad ca lipseste ora nasterii ( care este 16.10) si rectific acum, am nascut in sapt 38+. Daca puteti sa-mi modificati si mie cele spuse mai sus ( daca nu, nu-i bai)
multumesc

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am revenit rapid din parc pentru ca io am avut proasta inspiratie ca plec in pulover. Asta ca mie din balcon mi s-a parut caldut. Da e cam frigut asa ca nu am stat decat 30 min.

gabiu am incercat eu sa modific in listuta dar din pacate nu am reusit.

gravidutza te rog daca mai deschizi capitol nou sa il faci cu venus2007 ca sa putem si noi modifica. Mulumim .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Dicirstea, am adaugat si ziua ta de nastere.
Liviana, cand ma hotarasc sa comand, iti spun. Daca vrei sa comanzi inainte, insa, pot sa-ti comand de pe contul meu cu livrare la tine acasa, asa cum am facut cu Ramona. Eu astept acum o comanda din 6.11. Sper sa vina, ca deja sunt 10 zile si cam asa au ajuns celelalte b9999999999999999999999999999NIPOAN 9 fii-mea).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de SF Matei!!

Piticasigogosica

Bogdan Alexandru de Timur

Plecam si noi la plimbare si revin mai tarziu,o zi placuta va dorim

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Gabiu, gata, am adaugat si datele tale. Am primit parola pt contul comun, asa ca, daca o sa mai deschid eu cap nou, o sa il deschid cu Venus2007. Pt capitolul asta, nu mai am ce face, dar oricum intru in fiecare zi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Graviduta, pentru listuta: saptamana 38, apgar 10 (ca asa e la Giulesti, se da 10 pe banda).

Lbelciug, scuze pentru ki-life. Mai aveam un neuron da' era plecat. Hai ca m-apuc sa-ti scriu PM cu chestii de care m-am lovit eu cand am facut mobila, sa nu plictisim fetele p-acilea.

Poohy, depui declaratie de venit pentru venitul din arenda? Daca da, atunci trebuie sa platesti sanatate, deci ai scapat de grija de a te mai duce. Cauta un nr de telefon de la CASMB, zi-le ca esti de la o firma (ca-s mai atenti decat daca zici ca esti persoana fizica) si vrei sa stii: in cazul in care ai venit din arenda, mai trebuie sa-ti platesti singura contributia, sau nu? Eu zic ca nu, ca asa scrie in legea 95, daca ai alte venituri supuse impozitului pe venit (si de asta te-am intrebat de declaratie de venit) atunci datorezi sanatate. Daca datorezi pentru venitul asta, atunci nu te mai duci sa-ti platesti singurica pentru venitul tau scutit de impozit.

Mergi la inceput