***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna dimineata fetelor! Multumesc tuturor pt primire, sunteti foarte dragute!
Piticasigogosica,Bogdan Alexandru de Timur si tuturor Mateilor,inclusiv nepotelului meu

Mie tot nu mi-au aparut mesajele de aseara,asa ca o sa mai dureze pana il vedeti si pe asta.

Ckristina,cu multa placere.Imi pare rau ca nu se potriveste protectia aceea,ca era tare buna. Ne gandisem si noi sa luam.Sa stii ca si Ducu al meu a cazut de pe canapea,dar pe covor.N-a patit nimic,doar s-a speriat,si noi si mai tare ca el,ca eram amandoi in camera.Da' a fost fractiune de secunda ca unu era cu ochii in televizor si altul cu ei aci la voi si hop a si cazut. A plans putin si gata. L-am controlat pe toate partile si nimic. Si ma gandesc ca daca il durea ceva plangea mai mult.Cred ca si la Bia ta e la fel,nu mai fi ingrijorata.

Plec sa-i dau calciu lui Ducu si apoi papica,da'revin.

Laura si DUCU(29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, sa stii ca nici eu nu am gasit usor faina de orez. Daca ajungi in Buc poti lua de la p-ta Amzei, la magazinul Ki Life. Pt cine intereseaza acolo costa numai 2.5 ron.
A citit cineva emailul trimis la mine la adresa de email comun? Eu zic ca e de larg interes!
ella_74, imi pare tare rau pt prima infrangere, dar vorba ta, razboiul nu s-a sfarsit.
gabiu, Carmen_So, noi am renuntat demult la cadita. Desi nu era mica, B nu mai incapea pe lungime in ea. Dupa ce am vazut filemele lui Lavini, am inceput sa-i fac baie numai in cada mare, dar desigur nu umpluta pana sus. E f usor de spalat desi te doare un pic spatele. Il tin de cap cu o mana si cu una il sapunesc. Dupa ce termin cu splataul il mai las pe burtica (cu pieptul pe mainile mele) si lui ii place sa se balaceasca dand din maini, picioare si... fund.
Graviduta, eu nu cred ca trebuie spalata cada in mod special. E suficient sa fie curatata cu produsele clasice, eventual daca vrei ceva mai netoxic foloseste un burete/perie aspra data cu sapun. Daca nu te deranjeaza, ai putea sa comanzi si pt mine cateva produse de la LR o data cu ale tale? (daca da, o sa ma uit si sa aleg ceva pt Matei).
Carmen_so, imi poti spune te rog unde ai comandat mobila pt camere fetelor? Modelul l-ai ales tu sau ti l-a propus firma cu pricina?
yoyoyo, merita incercarea cu macinatul orezului. Trebuie sa iasa insa ca o faina de grau, adica nu mai gronjoasa.
OFF TOPIC:
Pt cine e scutit de impozit, cititi aici: http://www. casmb.ro/main.php - 2007.10.30 - ANUNT IMPORTANT In atentia angajatorilor
Dicirstea, multumim! Asa e, azi e ziua Sf Apostol si Evanghelist Matei. La mUlti ANi si din partea mea pt toti MATEIASHII!
Ralucami, multumim! Acum Matei e f bine asa incat de luni cred ca-l duc la cresa.
Pitica, felicitari pt baietul destept! Si B al meu a devenit f vorbaret si mult mai dinamic exact de sambata trecuta! Cred ca si pe fondul agitatiei cu dintii care par sa nu-i mai iasa o data...
Hai ca am scris cam haotic, dar intelegeti voi...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lbelciug si mie mi-au placut filmuletele lui lavini si as fi vrut sa incerc mai demult dar sotul meu tot zicea ca Albert e inca mic, si cum el ii face baie.....a trebuit sa se convinga singur ca nu mai tine asa, mai ales ca pe langa faptul ca eram amandoi uzi dupa baie, mai uda si patul

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lbelciug, foarte interesant, mai ales ca sunt grupate toate numerele in care s-au publicat detalii despre analiza produselor. Eu despre unele citisem dar am aflat si despre multe altele datorita tie

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de sf. Matei tuturor sarbatoritilor!

Piticasigogosica, la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de comorile tale!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

pentru toate capsunicile cu numele de Matei si pentru sarbatoritii zilei de azi.

M-am tinut de cuvant si am vazut poze de capsunici ale caror mamici au scris in capitolul asta. Am dat si premii, vorba vine. Sper sa nu se supere nimeni. Mi-am luat portia de zambete frumoase pana diseara cand ma duc sa-l vad pe al meu pitic.

Vazut Vladutz de teodora sarbatoreste cu ditamai tortul pozele lui Vladutz cu mami sunt super dragute

Matei de dicirstea este cel mai simpatic cumparator in cosul de la ikea

Andrei de Vali e cel mai vesel copil.

Uitati si cel mai curios copil! Cat de simpatic e cand se uita la camera Matei de Tamaraspt.

www.dropshots.com/ckristina#date/2007-11-14/10:21:24" target="_blank">Cea mai dulce gurita e la Bianca de Cristina.

Balacila Albert Mihai de Gabiu. Ce cuminte si fericit e in cada!

Cele mai frumoase printeze Mara si Ana de Carmen.

Octavian de Michigan e clar gimnastul trupei de capsunele la cata miscare si masaj face.

Floricica, Teodora de motannel. Scumpica foc!

Cei mai frumosi ochi albastri si si cel mai frumos ursulet galben pentru Maya de Mica.

Cea mai dulce privire la Patrick de Mary_lou.

Poza de reclama. Nu pot comenta la cat e de frumoasa! la Andrei Cristian de ancamari.

www.totsites.com/template/generic/viewphoto.php?p=totimages/34948/1039766-DSC07929.jpg" target="_blank">Jucausa este printesa Nicole-Amber de angelabv.

Cele mai pretioase comori la Iris si Cosmin de piticagogosica.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/1567674312/" target="_blank">Cei mai iubitori fratiori Matei si Bogdanel de Liviana.

Ma duc sa ma mai uit la nazdravanii lui pepsi, la Bobita de ella si la aventurile Mirunei.

Capsunelele sunt cei mai frumosi copii pe care i-am vazut vreodata!

Dintr-un motiv necunoscut nu pot sa o vad pe Sofia de Paflo si pe Giulia de katiapam.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lbelciug, eu vreau sa citesc articolul, da' nu stiu mailul comun, nici parola, de, daca am intrat mai tarziu. Mobila am facut-o pe comanda, la unii care se cheama jolly fun. M-am chinuit cu ei sa priceapa ce vreau, ca daca era dupa ei imi faceau un dulap standard, cum aveau ei modele. Da' mie nu-mi trebuia asa si al naibii sa fie daca am vazut eu pe undeva un dulap de copil care sa aiba adancimea mai mica decat a unui dulap de adult. Io am masurat hainele impaturite, am masurat umerasele lor si le-am zis: mie nu-mi trebuie un dulap cat juma de camera, in care sa-mi bag si frigideru'. Mie mi-l faceti de dimensiunile astea, impartit asa, cu accesoriile astea. O sa-l pozez si pe dinauntru, daca vrei, sa vezi cum i-am pus niste chestii de la ikea care erau pentru pus pungile de plastic la bucatarie, iar eu le-am adaptat si-s numai bune pentru pus ciorapeii si chilotii fetelor. I-am pus sa-mi puna balamale marca blum, ca-s mai rezistente, la cat o sa traga fetele de sertare, nu voiam sa ramana cu ele in mana. A, si l-am facut astfel incat sa intre in el si jucarii: in partea de sus stau papusile si maimutoii de plus mai mari, iar in sertarele de jos am bagat niste cutii de platic mari, tot de la ikea, in care am pus toate masinutele, piesele de la jocuri care altfel ar fi stat imprastiate prin casa. Si cand o sa mai creasca, scoatem jucariile si punem altceva in loc. La anul facem patuturi suspendate (ca sa mai creasca un pic, sa le pacalesc sa doarma singure, ca ma da tati disparuta). Daca vrei sa-ti faci mobila sa-mi spui, ca-ti mai vand niste ponturi, da' mi-e sa nu dea fetele cu rosii p-acilea ca ma intind.

Ella, da' n-ai reusit nici cu program de 6 ore? Sau ai, da' nu poti sa pleci? Sa stii ca eu am facut obrazul gros si refuz chestiile care apar dupa orele 3-4. Dar probabil ca nu poti, ca banuiesc ca ai incercat. Stii ce mi se pare nedrept? atatia ani am plecat seara tarziu, am lucrat si weekenduri, si nopti, si cand avem si noi nevoie, nu se poate.

Ckristina, ia dezvolta un pic lasagna aia, ca ma gandesc ca n-o fi ceva de omorat, cum a fost cu vita...

Graviduta, pai mariu' tau chiar a fost dragut. Al meu mi-a zis ca daca vreau sa-l omor, sa fie ceva rapid si fara durere. Cu spalatul cazii, la nr 1 dadeam cu tot felul de chestii care de care mai omoratoare de microbi, da' dupa ce m-am bagat eu o data in cada dupa o curatare din asta si m-a usturat pana in fundul gatului, ca sa zic asa, m-am linistit si am inceput s-o frec mai bine cu buretele aspru, fara substante.

Vali5, mi-ai facut pofta sa ma mai duc in magazinul ala, ki-life. E unul din locurile unde pierd notiunea timpului si plec cu tot felul de chestii, de ma minunez si eu dup-aia.

Ramona7, ciocolata cu chilli, de unde? vreau si eu. Ce gust are? Mai simti ceva cu limba dupa asta?

Mary_lou, Tamaraspt, de unde se ia easy recovery ala, ca e bine de stiut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mai si mie mi-ati facut-o :))) Am cautat prin capitolul 23 postul cu pricina si dupa indelungi cautari (bineinteles ca am inceput din spate) am gasit la pagina 8!
Ei, cine stie cine a fost.
Eu pot sa zic ca Manu nu are nici un fel de veleitati de spus nici un fel de silabe legate (in afara de cum am mai zis plansete disperate care suna a maman, dar in nici un caz nu vrea sa zica ceva atunci)

Liviana, La Multi Ani pentru Matei!
Si merci Vazusem si eu chestia cu impozitul si cas-ul, dar problema la mine la serviciu e ca s-au autosesizat, ultima luna platita e august, noua ne-au zis la sfarsitul lui octombrie ca nu mai suntem asigurati (sau ma rog din decembrie nu suntem asigurati ca mai merge asigurarea 3 luni de la ultima plata). Si in plus aia de la casmb de 3 saptamani nu au raspuns la cererea de contract individual - acum astia de la serviciu s-au trezit ce daca vrei asigurare la casmb si nu alta casa de asigurari pot plati ei. In schimb, marea problema e ca daca ai venit si din alta parte (adica in cazul meu niste amarate de 4-5 milioane pe an (adica 400-500ron)) - nu se stie ce se intampla. E in pom. Si intre timp nu am asigurare. Problema mea e ca si sotul lucreaza in it - nici el nu mai are asigurare din decembrie - si cum ramane cu Manu? Are asigurare automat sau are numai daca unul dintre parinti are? Bine macar ca in cazul sotului nu exista venit suplimentar.

Carmen_so, m-ai facut curioasa cu ki-life! o sa caut si eu :)

Mary_lou, ciudat ca nu au reusit sa recupereze mai nimic... In general se poate recupera o mare parte, chiar daca ii dai shift-delete - asta daca nu e hdd-ul facut praf - si din cate zici tu nu ti l-au schimbat (eu mai fac chestii d'astea si mi le recupereaza sotulache).
Acum daca au reinstalat windows-ul se poate sa si formatat hdd-ul si nu stiu cum e.

La multi Ani Mateilor!!!

Pup capsunei si capsunici! Si de la Manu niste

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Carmen, da, as vrea sa stiu toate detaliile, chit ca mobila o voi face abia peste 1 an cand ne vom muta. Salvez insa informatiile de la tine si ma voi folosi de ele la mom respectiv. Merci mult. Poti eventual sa-mi zici pe PM ca sa nu plictisim fetele. Apropo, eu eram cu recomandarea pt mag Ki life. De acolo cumpara pasta de dinti pt M fara fluor, pasta de dinti pt noi cu argila, zahar brun, sare neiodata si alte chestii care imi fac cu cochiul pe moment.
Poohy, vedem ce se intampla cand revenim la servici...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Poohy, nu esti in pom. Daca ai venituri din alta parte, atunci ti se retine contributia acolo, deci esti asigurata. Alea, din alta parte, ce sunt, venituri din ce? salarii, investitii, chirii (am dat cateva exemple). Ar fi bine daca ai reusi sa te duci macar o data la CASMB, sa depui dosarul, ca dup-aia poti sa platesti fara sa te mai deplasezi. Si platesti 6.5% la 390 ron, adica 25 de lei pe luna, io zic ca nu-i mult. Problema e ca daca, doamne, fereste, te internezi si ai nevoie de adeverinta, n-o sa-ti dea decat daca platesti atunci, pe loc, contributia pe 5 ani, cu majorari si penalitati (am avut eu o colega care a patit asa). Decat sa platesti spitalizarea sau contributia pe 5 ani, mai bine faci un drum si platesti cum ti-am zis.

Mergi la inceput