***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Ancamari, m-ai prins! Ai un spirit de observatie fantastic. Asa e, nu m-a trecut nimeni, asta fiindca am tacut ca porcu'n porumb. M-am indesat in grupul vostru muuult prea tarziu si mi-a fost rusine sa ma mai prezantez.
Vasazica, raportez: mama de nr 1 (Mara, 12 august 2004) si de nr 2 (Ana, 21 iunie 2007). Ana a avut la nastere 2,700 grame si 50 cm (da cred c-au masurat lungimea cu pat cu tot, ca e prea mult) si s-a nascut prin cezariana, la ora 13 55. Data nasterii mele 25/11/1970 (sunt sau nu matusalemica, a?)
Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi
Carmen, am trecut. Sa-mi zici in ce sapt erai si ce Apgar a avut Ana. Vita aia a facut sauna bine de tot. Mariu' meu zice ca-i buna, dar cred ca-i doar dragut el.
Gabiu, am si eu o intrebare, sper sa nu para prosteasca. Inainte sa-l spalati pe Albert in cada mare, cu ce o curatati? Daca o sa o spal pe Mara in cada noastra, trebuie sa o curat inainte, iar eu folosesc solutii pe baza de detergent. Ma gandesc sa nu se irite. Eu clatesc bine cada, dar mai stii?
Ramona, pe prima o am (vestuta) si nu mi se pare cine stie ce. E cam de primavara, din fleece, e mai k lumea pt fetite (cea pe roz). Dar merge la pretul asta. Eu am luat-o pe asta atunci pt ca era mai ieftina decat cea roz. Si mie mi-a placut pijamaluta, dar nu au si masura Marei.
Ckristina, nu ma stresezi (apropo, dicirstea, astept sa vedem ce vrei sa comanzi; cand esti pregatita, da-mi PM). Stai linistita ca, daca n-am timp sa-ti raspund, iti spun. Pentru mai multe informatii si pareri despre produsele LR, poti sa te uiti si aici.
Pai, fetelor, eu nu stiu sa intru de pe contul Venus2007, de-aia am facut cap nou de pe contul meu. Am facut vreo prostie?
Cu intarziere, ca am avut treaba azi, spun si eu
La multe luni-versari pentru
in ordinea venirii pe lume: Alessia Ioana de Lulu26, Dominic de Mihamora, Mihail Vladimir de Kid, Darius Andrei de Alina25, Bianca Elena de Katthy, Maria de Ralucami, Alice de AlexAlice
Si, pt ca deja e trecut de miezul noptii, la multe luni-versari pentru Bogdan Alexandru de Timur. Bag de seama ca azi nu sunt multi sarbatoriti.
Si acum sa trecem la adulti:
Piticasigogosica
Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunile tale!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by Paflo
Dicirtsea, iti dau niste linkuri (scuze fetelelor ca e offtopic) catre articole referitoare la urticaria la progesteron:
http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=509283
http://www.thedoctorsdoctor.com/diseases/autoimmune_progesterone_dermatitis.htm
http://www.thedoctorsdoctor.com/diseases/autoimmune_progesterone_dermatitis.htm
daca vrei sa mai discutam pe tema asta da-mi un pm.
sonmic usor tuturor!
Trebuie sa-mi revin...Am intrat numai sa zic
LA MULTI ANI TUTUROR MATEILOR inclusiv al meu
nu am apucat sa termin de citit primul link si m-a luat plansul. Nu stiu daca intelegi sentimentul. In afar de acnee, parca eram eu descrisa. Articolul era din 2004 iar la noi nici un dr nu a auzit de asa ceva??! Iau o pauza, citesc maine tot si iti scriu pe pm, pacat ca esti asa departe....
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Acum am terminat de citi capitolul asta, sunt repetenta cu precedentul, dar intervin sa o sustin pe Carmen, de fapt sa ma bucur ca nu sunt cea mai "matura" de pe aici.
Cu aceasta ocazie, Graviduta, poate ma introducesti si pe mine sa ma sarbatoriti la berbeci: 08.04.1972. Cred ca abia in we o sa pot rasfoi LR peste tot, ca azi sarbatorim de dimineata pana noaptea.
Am vazut ca zicea cineva ( la ora asta sa nu aveti pretentii de la mine sa tin minte) ca nu sunt sarbatoriti si de fapt azi sunt destui!!!
Azi se sarbatoreste Sf Evanghelist Matei!!!!
deci Timur, Bogdan Alexandru
si
Paky, Matei Stefan
Tamaraspt , Matei Alexandru,
Moberi , Matei,
Florentina Roman , Matei-Ciprian
si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista
Matei Constantin, manca-l-ar mama
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Ninutza spune:
Timur, pentru Bogdan Alexandru ,
Piticasigogosica
pentru toti MATEII
MARY_LOU imi pare rau pentru pierderea pozelor...poate totusi exista o solutie sa le recuperezi.
ALYNA24, nero il gasesti sigur pe net, l-am luat si eu odata.
PEPSI, arata super prajitura. As vrea sa o incerc si eu. Crezi ca iese si la cuptorul cu microunde? si daca da imi spui si cum ar trebui sa-l programez?
LAURADI bine ai venit pe plantatie.
VALI5 multumesc pentru ideea cu merele coapte la cuptor.
GRAVIDUTA multumim pentru noul capitol
CKRISTINA ne pare rau pentru cazatura dar ne bucuram ca nu a patit nimic capsunica. de la noi
Noi azi mergem la vaccin. Speram sa nu fie prea dureros
Ieri Miruna avea 67 cm si 7600 g si tot ieri am observat ca merge bine pe burtica. O pupa mama!!!
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
ralucami spune:
Salutari de peste mari!!
Semnez condica, sa nu cumva sa ma dati disparuta!
Intai de toate vreau sa multumesc MULT de tot pt urarile adresate Mariei! M-am simtit tare bine si ( ca sa fiu in trend: "bagata in seama" ) Glumesc, azi am un tonus tare ridicat!
Vreau sa urez si eu :
Alessia Ioana de Lulu26, Dominic de Mihamora, Mihail Vladimir de Kid, Darius Andrei de Alina25, Bianca Elena de Katthy, Alice de AlexAlice si Bogdan Alexandru de Timur.
Sa cresteti mari si sanatosi , puiuti dragi!
Didi ca intrebai de mine la un moment dat: eu am fost la ambasada, in Tokyo, cu toata familia ( si catel, si purcel). Am avut acces la net, dar chiar nu am avut timp sa intru pe forum caci am prins si o vreme super misto si am fost sa vedem gradinile imperiale, am fost la un muzeu cu obiectele familiei imperiale expuse doar in perioada asta, ne-am dus sa cascam ochii prin magazinele de lux ( ca si-a deschis Armani un Spa saptamanile trecute si tot au fost reportaje despre magazine+ spa-ul lui. Si am zis sa vedem si noi "live" despre ce e vorba, ca de dus si cheltuit banii pe-acolo ... no way la ce scoruri sunt!!! ).
AlexAlice nu mai stiu voi in ce stadiu sunteti cu certificatul de nastere, dar noi, asa cum am promis dam de baut! Marti am depus actele ( si daca nu era nebunia de pe lume la sectia consulara si doar un singur om care tragea din greu sa acopere toata treaba, ne rezolvam atunci , pe loc) si miercuri dimineata ne-am dus si ne-am ridicat certificatul de nastere si mi-a facut si sotul meu declaratie de acord pt scoaterea minorului din tzara. De miercuri Maria este si cetatean roman, cu acte in regula. Ca ne-a rupt de bani pt bucata aia de hartie ( taxe consulare, autentificare, legalizare bla bla bla ) asta e partea a doua. Sper sa aveti si voi vesti bune si sa le impartasiti cu noi.
Pana cand implineste fiica-mea 22 de ani, sper sa nu mai am treaba pe la ambasada sa-i fac acte si alte nebunii. Vorba lui sotulica: " Lasa Ra , ca la 22 de ani se duce singura Maria si-si rezolva problemele!". ( asta dupa ce innebunisem cat am asteptat ca sa ne preia si noua actele : de la 10 dimineata la 14 in prima zi, cu Maria obosita si maraita. A doua zi ne-am miscat mai repede si am ajuns primii la ambasada, asa ca am terminat imediat si am plecat la colindat).
Eu incerc sa va citesc mereu, dar chiar nu fac fata cu scrisul. ( ca daca o prind pe fiica-mea intr-un moment de-ala cand vrea NUMAI in brate si plimbata, chiar nu pot sa tst). Pe de o parte ar trebui sa-i multumesc ca ma munceste in halul asta, ca am reusit sa slabesc ( am mai putin decat aveam inainte sa raman gravi!) , asa ca azi mi-am permis sa rad o cutie intreaga de ciocolata Godiva ( e favorita mea, mi-am refacut stocul acum cu excursia in Tokyo. Ca sa nu mai zic, ca am mancat fel de fel de prostii caci peste tot dadeam de cate o ciocolaterie Vorba catecului: "cine-a pus carciuma ( pardon, ciocolateria ) in drum/ ala n-a fost om nebun!")
Liviana sanatate lui Matei, bietul de el! Ma bucur ca a trecut cu bine peste operatie si de-acum sper sa nu mai aveti probleme!
Citisem si de Sonia micuta si m-am intristat! Kay am vazut si eu reportajul si mi-a placut mult mult de tot cum te-ai prezentat. Eu sunt mereu cu sufletul alaturi de voi si ma rog sa reusiti sa depasiti problemele astea odata pt totdeauna!
Voiam sa intreb fetele care au comandat de la NEXT ( Parca Ella luase lui Boby ceva de-acolo). Cum ai reusit sa faci sa-ti livreze in Ro? Vad ca numai in Uk fac delivery! ( sau poate vad eu aiurea, nu stiu ce sa selectez). Au magazin si in Ro? Ca daca as gasi si la noi , chiar nu m-as mai complica cu o comanda on line. Aici in Jp au magazin, dar chiar nu te poti apropia din cauza preturilor ( cred ca taxele sunt dublu cat pretul produsului).
Ma duc sa-mi mai fac o cafea si incerc sa mai citesc din urma.
O zi super tuturor!!
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Azi iar plec la parinti, dar bineinteles ca nu pot sta departe de DC. Pe bune da dependenta...
yoyoyo, ce haioasa ai fost cu "magica faina de orez". Nu e vorba de vreo marca anume, este faina de orez simpla luata de la o alimentara. Cred ca e acelasi lucru daca dai tu orezul prin rasnita de cafea. O sa incerc si eu la robot. Mie imi place ca o fac cu apa si iese un terci asemanator la aspect cu grisul si il pot amesteca cu orice.
lauradi, bine ai venit la noi!
ckristina, mi-ai facut si tu pofta cu lasagna. Eu nu am facut niciodata. In schimb, azi imi cumpar ingredientele pentru prajitura inteligenta.
Graviduta, nu ai facut nici o prostie ca ai facut capitolul pe numele tau. Important e sa putem vorbi si sa ne putem uita in urma, nu? Ceea ce ai reusit! Doar ca listuta o vei putea modifica numai tu. Oricum, iti trimit un PM ca sa ai si datele contului comun.
Pepsi, pe unde esti?
Bogdan Alexandru de Timur
La multi ani, pitica noastra! Sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de copilasii tai frumosi!
Gata, ma duc sa ii pregatesc hainutele lui Andrei, apoi plec.
Va pup pe toate!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
gabiu spune:
'neata fetelor,
ma bucur ca va placut cum sta puiul meu in cada, mary_lou, vali5, ckristina, motannel ( si pe noi ne stropea rau), graviduta ( eu am spalat cu sapun lichid protex ca mi s-a parut cam nasol sa spal cu mr muscolo cu care spal de obicei-pt ca are si clor)
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
gabiu spune:
pup si eu sarbatoritii si le urez la multi ani si viata lunga si fericita
piticasigogosica
Bogdan Alexandru, de timur
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
gabiu spune:
si daca ziceti ca e si sarbatoare, uram si sarbatoritilor de mai jos acelasi lucru
Paky, Matei Stefan
Tamaraspt , Matei Alexandru,
Moberi , Matei,
Florentina Roman , Matei-Ciprian
Matei Constantin
minunea mea
poze
ckristina spune:
am venit si eu cu cafelutza!
vali5,se fac usor; la inceput o faceam dupa retetele de pe cutie, iar acum improvizez;pun si eu ce am prin frigider.(cel mai des pun cascaval ras,lapte,smantana,kaizer,oua,parmezan).rar o fac cu carne.
apropos de gatit :spaghete fac in fiecare saptamana de vreo 3 ani, pt ca numai asta mananca sotul meu(si ciorba);nu i plac mancarurile sofisticate.
pepsi, tu chiulesti???
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)