***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

si eu pe aici...

ancamari, in seara asta n-am ajuns la Boby, mi-am luat ceva de citit acasa; dar maine dim mergem la vaccin asa ca ma duc sa-l iau acasa.

liviana, n-am avut succes, am pierdut batalia, dar nu si razboiul, sper

carmen_so, ai umor, stii, nu?

mica, ce frumos ca a venit sora ta din america! cum e sa fiti iar impreuna? si eu sunt departe de sora mea geamana si-mi lipseste tare mult...

graviduta, nu te lasi deloc cu LR, vrei sa ajungi la sapa de lemn? n-auzi ca ai de platit impozitele?
mi-a venit si mie azi coletul de la LR.

hai fetelor, ziceti cine-i florina21 ? ca m-ati facut curioasa? adica noi o stim?

urez si eu bun venit mamicilor de capsunici care au stat departe de plantatie pana acum.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ce va spuneam,tocmai am fost la Ducu. I-am dat ceai si suzeta si s-a culcat.Pana cand,nu se stie.
Ella,iti multumesc si tie pt primire.

Laura si DUCU(29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

gabiu ce suport super haios aveti.

ella a fost minunat cu ea acasa, doar ca a tinut-o pe Maya numai in brate . Nu am mai vazut-o din ianuarie si imi era un dor ingrozitor de ea. Cred ca si la tine e la fel.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am uitat sa va spun ca astazi am facut vaccinul de 6 luni! Teodora a plans mai putin ca la celelalte, poate si pentru ca era la noi o nana de-a ei si a luat-o la joaca rapid! Eu eram la scoala ... vorbisem cu dr sa vina asistenta la o anumita ora (ca i l-a facut acasa) si ea a venit cu o ora mai devreme ... am murit ca nu am fost eu sa supraveghez toata operatiunea! Dar ... totul e bine ... multumim lui Dumnezeu!

Florentina Roman eu pun merele intregi spalate bine si atat. Le scot dupa ce crapa nitel coaja si lasa putin suc! Teodorei ii plac cel mai mult merele Golden (alea galbene ... ca ies mai dulci)! Le scobesc miezul cu o lingurita si-l pasez cu furculita! Iese destul de fin ca se inmoaie!

Vas, in ceea ce priveste diversificarea cred ca e greu pana introducem mai multe alimente ... pana acum papam bine mar copt in care am inceput sa-i pun si cereale de orez cate o lingurita pentru consistenta, si mar crud ras pe razatoarea de sticla(asta in loc de suc), suc de morcov ... si ne chinuim cu supa .... nu-i prea place! Ei dupa vreo 2 luni cand deja papam mai consistent .... boierie!

Androix, DidiAlex, chiar ca ma apucam de crosetat, daca nu ne lumina Androix! Eu zic sa nu bagati in seama ... Si Teodora a zis destul de repede ceva asemanator cu "mama" ... pe 4 august, deci la la 3 luni fara 3 zile!!! Sunt mandra, da' nu ma laud ... am zis atunci la momentul respectiv, iar de atunci ma bucur de fiecare data si pentru mine, dar si pentru voi toate! Asa si trebuie, nu?

Ancamari, cine sa fie asa de suparat pe Pepsi? Eu citesc mereu mesajele ei (de fapt pe ale tuturor) si nu mi s-a parut deloc sa jigneasca pe cineva! Nu suntem aici o comunitate de prietene? Ce sens au rivalitatile? Cand simti (nu tu, vorbesc la modul general, iar daca stau bine si ma gandesc eu nu m-am suparat niciodata!)ca esti supi de ceva fa o pauza, nu postezi cateva zile, si dupa ce trece nervishorul reiei, chiar fara sa vrei ... deh ... dependenta! Am dreptate? Pe cine crezi ca a suparat?

Alyna24, lasa ca e tare frumos si "tata", iar curand sigur va fi si "mama"!

Katiapam, ce frumos ne-ai prezentat fotografiile si printesa! Ce program e?

Ioana13, multumim mult! Da, se pare ca Teodora are ochii caprui, desi ii speram verzi ... Frumos flacau ai ... insa ce vad ... te uiti dupa fete?! Deja ?! Pleaca Patrick la agatat?

Carmen_So, ce camera frumoasa pentru fetite frumoase!!!

Gabiu, ce frumos sta el in cada mare! Ce suport interesant aveti! Mie imi este putin teama de trecerea in cada mare, mai ales ca e frig in baie, insa Teodora ne stropeste foarte tare din cadita, deci va trebui sa facem si noi miscarea!

Mary_lou, multumim pentru aprecieri! Si noi l-am admirat pe Patrick! Cum reactioneaza la papusi? Eu inca nu i-am aratat niciuna Teodorei! (si am in casa!)

Ella, iti tin pumnii pentru noua batalie!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Vali5 - de unde luai magica faina de orez si ce marca folosesti, am citit despre asta la tine si am cautat si eu sa iau dar nu am gasit. Am intrebat pediatra daca pot sa-i dau asa ceva si daca are rost sa mai caut si mi-a dat ideaa sa fac io faina in rasnita de cafea, ce parere ai? crezi ca ar fi ok

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

DidiAlex, Madi, Motannel, gabiu, Vali5, Alyna24, mica0307,
AlexAlice, petit_ange, Paflo, addinel, ali24, angelabv, ancamari

Multumim frumos pentru urari!
Sper ca nu am uitat pe nimeni!

lauradi Bine ai venit!

Noi maine mergem la controlul de 6 luni (nici nu stiu cand au trecut...), sa vedem daca facem si vaccinul.
Noapte buna si linistita!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Am comis-o azi. Dupa ca am papat sarmale de post, m-am bagat la o ciocolata cu chilli ca nu mai mancasem in viata mea si acum sunt iute toata.

Al meu pitic e mai mic nu zice inca decat aaaaa. Sunt si eu cu program ca si ella ( Te inteleg si te sustin , eu am reusit sa imi reduc programul la 7 ore. Mare realizare!)

Am fost in vizita la el azi si bunica il invata sa zica mama, ca sa nu ma supar eu. Si i-am spus ca eu nu sunt suparacioasa la din astea. Si in viteza a si inceput ea sa-i vorbeasca fericita lui Razvan numai cu ta-ta tatataatatta de m-a innebunit. A fost foarte amuzant.

Nu am mai avut timp sa vad poze de pitici. Mi-am facut program ca maine de la lucru sa nu ratez nici o poza de capsunica sau capsunel.

Pepsi, esti o draguta. Asa mi-a venit sa-ti zic, asa am zis.

Ma bag la ca maine am o zi aiurea la lucru

Va pup si va urez o noapte super.

Uitasem ceva: Graviduta . Hehehe, cred ca mi-ai dat si mie microbul LR. Uite ce am vazut eu din categoria ieftin si dragut:
www.laredoute.fr/vente-veste-bebe-cocoon.aspx?productid=324122842&documentid=201207&categoryid=22912137&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici si www.laredoute.fr/vente-dors-bien-velours-bebe-cocoon.aspx?productid=324085747&documentid=344707&categoryid=22915277&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

In primul rand la multi ani sarbatoritilor!!!...iar o spun pe ultima suta de metri.

Vai, fetelor ce sperietura am tras;toata ziua m am gandit ca daca… si daca…si tot asa. Bia mea are un ritm de crestere mai lent.ea nu se rostogoleste inca,nu se intoarce de pe fat ape spate sau invers;chiar si capul si l a tinut mai tarziu;pe burta nu a vrut sa stea(parca o puneam pe maracini).off mititica mea!!!! Chiar de dimineata ii spusesem sotul”iubire,trebuie sa luam si noi accesorii de siguranta ca maine poimaine incepe sa se rostogoleasca”sin a, ca azi s a dus taras direct jos(nici nu am covor acolo, e parchet)
Carmenso,liviana,vali5,florentina roman,petit ange,madi

Alyna24,cred ca avem un tatic mandru acolo,nu?felicitari!

Ella, iti tin pumnii in continuare.trebuie sa obtii tu ceva chiar daca nu e ce ti ai propus;nu te lasa batuta!

Paflo, daca erai mai aproape te chemam la mine sa bem un cocteil; si tati al nostrum este la un chef…intre baieti.

Mary lou, amintirile o sa le ai tu toata viata chiar daca nu s pe hartie.mi s a intaplat si mie odata,si mari regrete am avut, dar acum am altele poze, si mai emotionante.zici ca erau si cele cu burtica????mai facem o surioara lui Patrick si pozam atunci burtica.

Gabiu, am vazut si eu baiatul in apa.mai avem un pic si stam si noi asa.

Mica, e a doua oara cand vreau sa votez si nu apare butonul ‘voteaza’am votat o si in alte zile fara probleme;gresesc acum cu ceva???desi nu cred!

Pepsi,vali5 gravidutza,ali24 hai sa ma laud si eu cu bucatareala…am facut lasagna.si a iesit!facem schimb??o prajiturica, un snitel….

Katiapam, foarte frumos!am vazut si eu pozele… si frumusica foc.

Lauradi,bine ai venit!merci pt raspuns.l am si trimis pe sot sa ia dar cica nu se potrivesc la pat… am o saltea relaxa care zace in pod sic red ca o sa o iau sa se joace pe ea., pe jos.

Gravidutza, multam de raspuns. Vreau si eu sa command de la laredoute. Daca nu ma descurc,pot sa te stresez??/

Bogalina,azi m am imbogatit si eu(1746);tot din august am intrat sI eu in cic si luna trecuta mi au venit 3 alocatii si luna asta restul.fractie mie mi a dat doar la indemnizatie(nu si la alocatie)

Motannel am admirat si eu iubitzica ta!draga de ea , ce sta cu piciorusul in gura.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

mary_lou si eu tot la ontrack easy recovery ma gindeam. imi pare rau de pozele tale. ar tb safac si eu niste salvari.

ancamari, vali5 multumesc pt sustinere. pt ca dormea asa de prost am inceput diversificarea la 4luni cu un biberon mare de lapte praf cu cereale. si cu ceaiul am incercat, am schimbat ceaiurile, o perioada am indulcit ceaiul cu glucoza, dar tot degeaba, nu vrea sa-l bea. acum mai bea citeodata apa. si daca nu i l iau in brate - deja e rasfat - incepe un scandal de vreo ora.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

hai sa nu mai fiu ultima cu urarile

piticasigogosica

Bogdan Alexandru, de timur

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput