***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 8
mica0307 spune:
liviana am citit si eu documentul trimis de tine pe mail si vorba ckristinei noi ce mai mancam???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by mica0307
liviana am citit si eu documentul trimis de tine pe mail si vorba ckristinei noi ce mai mancam???
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
numai papa facuta in casa. revin dupa ce culc puii.
editez:
Mica si noi am iesit un pic afara pe la 12, dar tare rece mi s-a parut. De fapt vantul rece m-a determinat sa bag copiii in casa dupa 30 min.
Cat priveste ce mai mancam, aduceti-va aminte ca aceste produse unsafe nici nu existau pe piata inainte de revolutie. Fara ele am crescut bine si sanatoase. Ideea e sa incercam sa pregatim in casa cu produse de baza cat mai multe alimente. Ma ingrosesc la gandul ca majoritatea prajiturilor (gen magura sau 7 days) sunt consumate de copii (la cresa Matei primeste asa ceva) iar ele au potential alergen.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
mica0307 spune:
Hai ca m-ati facut si pe mine curioasa in privinta mesajului. Asta e mesajul controversat pepsi zici ca David iti zice mama? Al meu zicea mama 2 zile dupa ce l-am nascut..... Da, ar trebui sa ii fie rusine si sa isi ceara scuze.
carmen_so am fost in week-end la pitesti si am dat o tura rapida prin mall-ul de acolo unde exista singurul magazin babycomfort. Si am vazut doar lenjerii pentru patut care au doar aparatoare de cap, nu sunt tur de pat. Bine ca nu am comandat...
chiqui pe unde esti?
Poze/Poze intalnire
Hainutze
michigan spune:
lauradivazut poze de ducu dragut foc, mai ales cu parul zburlit!
fetelor, pe mine ma trage octav rau de tot de par... nu mai stiu cum sa-lo mai prind, cat de sus l-a prinde tot isi baga manuta in parul de la ceafa si i-o mai scot de acolo cu slujbe...ce nu mi-a cazut in sarcina si acum cat alaptez, mi-l smulge el cu siguranta, voi nu patiti asa, aveti vreo solutie, sau ma rog solutia ar fi sa nu-l mai iau in brate, dar nu stiu ce parere are el despre asta....
ma duc sa citesc si eu srticolul trimis de liviana, desi presimt ca se va zburli pielea pe mine....mai ales ca banuiesc despre ce e vorba,....
mi-a murit netul....
e de groaza orasul asta...ieri caldura si apa cadla, azi netul si cablu....ce mai urmeaza?
astept sa invieze ca sa pot trimite ce-am scris in notepad, ce ma faceam eu fara voi, scriam de doua ori mesajul, daca nu-mi dadeati ideea asta...
si ca tot ajunsei aici tin sa va multumesc ca existati in viata mea si ca mi-ati fost de mare ajutor din ianuarie de cand m-ati primit cu bratele deschise, si am trecut mai usor peste schimbarile datorate sarcinii pentru ca aveam cu cine discuta, si ca aflu ce-i mai bun pentru bebelusul meu foarte repede,
si sa nu mai aud discutii despre bisericute pentru ca nu cred sa existe asa ceva aici, eu care, recunosc, sunt mai mult parazit si mai mult cer sfaturi decat sa dau (deh mama de prim copil care nu stie prea multe), sau mai fur si eu idei de pe ice de pe colo, am primit de fiecare data raspuns cand am intrebat ceva
hai ca m-am intins...
bravoooo am net, hai ca n-a durat prea mult defectiunea..
poohy spune:
Carmen, merci . Da, am depus declaratia pe venit - o sa dau si telefon
Mica - eu am luat aparatoare de pat (tur de pat) de la Barza (dar mai demult) - sunt si mai ieftine si super ok (Manu de cand se ridica in 4 labute se tot da cu capul de laturile patului ca se tranteste brusc incercand sa inainteze (si bineinteles ca nu reuseste sa inainteze :D))
Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
michigan spune:
brrrrrrrrrrr
chiar ca nu-ti mai vine sa mai mananci nimic, dar sa mai dai si la copil..............
Vali5 spune:
Liviana, am reusit azi sa gasesc faina de orez la alimentara din cartierul parintilor mei. Si am luat-o pe toata, adica 2 pungute.
Am citit si eu ce ai trimis pe mail-ul comun, dar cam pe fuga. Este interesant si am de gand sa il iau la puricat acasa.
Carmen_So, ai putea sa scrii aici ponturile pentru mobila, ca la anul incercam sa facem si noi camera lui Andrei. Asta daca nu se supara celelalte fete...
M-ai bagat in ceata cu asigurarile. Adica noi acum, ca primim cei 600 ron de la stat nu suntem asigurate?
Acum am vazut ca te-ai apucat de scris PM Livianei. Da-i un copy si trimite-mi si mie prin PM, te rog.
ramona7, multumim pentru topul capsuneilor din capitolul asta!
La multi ani pentru toti Mateii!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
lauradi spune:
Am fost si noi pe afara,in curte,adica, vro 3 ore ca aici nu bate vantul,doar adie un pic. Ducu a fost foarte incantat,ba chiar adormise ,dar nu stiu de ce s-a trezit,probabil din cauza cateilor.
Sunt foarte fericita ca azi a mancat pentru prima data tot piureul de legume,ca pana acum ne-am chinuit rau cu cateva lingurite,fie supa,fie piure.
E adevarat, copiii capsunici sunt foarte reusiti si frumosi.Si eu am studiat albumele voastre de n ori,ca tare mi-s dragi copiii.
Laura si DUCU(29.05.2007)
lauradi spune:
Mihaela,multumim de aprecieri.Si pe mine ma trage rau de par si stau numai cu el prins. Chiar si noaptea,fiindca imi cade ceva de speriat. Si nu-mi e ca raman cheala,ca par e destul,dar nu-l sufar insirat peste tot.
Of,ce urla!Incerc sa-l culc.
Laura si DUCU(29.05.2007)
ali24 spune:
mai fetelor am inebunit.rad singura la ce nebuna sunt.citesc eu cu spor cateva pagini bune sa va prind din urma si cand ma uit eu eram la alt subiect.nici nu mai stiu unde ca am iesit cand am vazut.dar aveau cam aceleasi discutii ca si noi si cum citeam mai pe diagonala nu mi am dat seama de la inceput.vedeam eu la semnaturi ca sunt mai diferite dar cum au intrat acum multe fete noi credeam ca sunt ele.si in ca ma gendeam eu "mai dar ce active sunt fetele astea noi ca numa ele scriu"
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)