***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Paflo, sanatatea nu e cuprinsa, ala e doar impozitul, dupa ce spui. Auzi, da daca aia din Turda nu stiu, inseamna ca nici n-o sa te controleze. Tu in mod normal trebuia sa te duci cu contractul la administratia financiara si ei sa-ti spuna sa te duci la casa de asigurari. AM mai pus niste poze in semnatura la sfarsit, ca ma rugase Liviana sa pozez camera in ansamblu, dar nu prea am reusit.

Ella, activ rau tanarul Bobby. Pai ce te faci, cu 4 ore dormite esti zombie, chiar daca te duci in alta parte, tot o sa-ti fie greu. Dar asa a fost mereu, asa de activ?

Eu mi-as lua oala la abur, ca macar o mai folosesc si la altceva; da de ce zici ca ocupa loc, e mai mare ca robotul ala baby ?

MI s-a deochiat fata care dormea intr-una, ca taman azi, cand sunt singura cu ele, n-a mai dormit dupa-amiaza. A dormit doar trei ore de dimineata, apoi nimic. Nu le-a mai dormit pe alea trei de dupa amiaza, da nici n-a facut prea mare scandal, a avut doar niste discutii cu papusile din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

pepsi MAti de obicei doarme 2 sau 3reprize de 1/2 ora pe zi. si noaptea de la 10 la 7 dimineata cu multe treziri. ultimile zile afost ma i bine, caci adormit in carut in parc cite 80minute, dar azi aplouat asa ca am revenit la programul de1/2 de ora.

ella noi facem rezervarile pe booking.com. si odata am schimbat hotelul in ultima clipa, ne-au oprit pt rezervare parca 1/2 din pretul unei nopti. sa stii ca cu o sapt inainte daca hotelul nu are locurile ocupate sau mai are 1-2 camere apar ofertele. noi am renuntat la rezervarea initiala pt ca nu ne-a placut locatia si am gasit o oferta cu 40% reducere. si cind am ajuns la hotel si amvazut preturile camerelor deja ne gindeam ca ne-am pacalit. dar nu, surizatori ne-au spus ca noi beneficiem de oferta, etc.....

imi pare rau ca nu sunt atit de ordonata incit sa-mi notez ce vroiam sa va raspund, tot timpul zic ca de data viitoarea

mi-am adus aminte, cine vrea softul de recuperat date sa-mi scrie pe pm, il caut si gasim o modalitate de a vi-l trimite

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc pt felicitarile pt primul cuvant a lui Bogdanel!
Graviduta, esti o mina de aur! Am intrat pe site si am cerut info despre patul masinuta. Sper sa fie ok! Iti raspund si la PM un pic mai tarziu!
Ella, multumesc pt info cu biletele. Soacra ta cred ca totusi e o femeie buna si daca a slabit atat inseamna ca David i-a dat serios de furca iar ea chiar s-a straduit. Macar pt asta trebuie apreciata.
Va pup, ies cu familia la plimbare!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Pepsi, m-am uitat pe pozele din albumul Casa noastra. Aoleu, ce bucatarie mare aveti. Daca ati vedea ce chichineata de bucatarie am eu...
Casa in care stau nu a fost gandita foarte bine, adica la 2 etaje e doar o bucatarie mare la parter. Ceea ce cam incomod. Si noi stam la ultimul etaj, adica mansarda. Si am transformat ce ar fi trebuit sa fie camara in bucatarie. Si unul din visele mele a fost sa am o bucatarie mare. C'est la vie...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Cu toata rusinea ...as vrea sa fac si eu prajitura minune, insa nu am de la cine sa cer informatii si NU ma pricep mai deloc! Asa ca va rog sa ma lamuriti (Pepsi, Vali):
- galbenusurile si zaharul se amesteca cu mixerul sau e suficient cu furculita?
- tava tapetata cu faina, nu? dar dau inainte cu unt ceva?
- e suficient doar un plic de zahar vanilinat? Eu folosesc Dr. Oetker.
Stiu ca veti rade, dar ... macar invat de la voi!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carmen_so, pai tocmai de aia tin copilul la soacra si noi il luam numai in weekend acasa.

liviana, da, soacra-mea e o femeie tare buna dar nu cu mine; il iubeste pe boby, e adevarat, pe mine insa nu ma inghite; am incercat de multe ori sa las de la mine dar e malitioasa cu mine orice as face

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Motannel, nu trebuie sa-ti fie rusine ca nimeni nu s-a nascut invatat. Stai linistita ca si eu am ratat cateva mancaruri si prajituri pana sa imi iasa. Si de multe ori o sun pe mama sa o intreb cum se face o mancare, desi am mai facut-o inainte o data sau de doua ori.
Uite cum am facut eu:
- galbenusurile cu zaharul le-am amestecat cu o lingura de lemn care o folosesc numai la prajituri, cred ca merge si cu o lingura metalica
-tava am uns-o cu ulei apoi am dat cu faina
-am folosit numai un pliculet de zahar vanilat, tot Dr. Oetker; cred ca data viitoare voi pune si ceva arome

Mult succes maine!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Vali5, multumesc! Merg chiar acum sa o prepar! Mi-ai dat curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Addinel, in picture 145 din albumul tau, "Ipostaze" mi se pare ca Maria seamana cu Teodora mea! Iar albumul "Portrete" e minunat! Cum ai facut fotografiile? Nu poti mari cerculetul sa reduci din negru? Nu te supara pe mine e doar o sugestie ...sa iasa si mai mult in evidenta printesa! Te rog sa ma inveti si pe mine!

dap, seamana. cu teodora si cu anastasia lui duda :). multumim de apreciri. ai dreptate, portretele ar fi trebuit lucrate, dar niciodata nu gasesc timp. au iesit asa punand pe aparat un teleobiectiv si fara a selecta functia tele. practic bucata neagra sunt peretii teleobiectivului. spor la facut prajitura, eu nici nu indraznesc sa ma gandesc sa fac asa ceva la cat de nepriceputa sunt in ale bucatariei.

tamara mi-am amintit. intrebai de capsunei plimbaciosi prin moghioros. noi ne facem veacul pe acolo, ma gandeam ca poate din vedere ne si stim (nu reusesc sa ma uit la pozele voastre, nu mi se incarca pagina :(). poate vb pe pm si ne intalnim pe-acolo.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, am si eu 2 intrebari. Stiti cumva daca exista vreun carusel care sa se poata atasa la un patut fara gratii (din acela pliant)?
Nu mai stiu care era a 2-a intrebare. A, ba da.. Vorbeati despre magazinul Ki-life. Imi mai spuneti si mie pe unde pot sa-l gasesc, ca mi-e lene sa uit inapoi ?

Ramona, ai primit coletul? Ca mi-e nu mi-a venit inca aviz, fi-r-ar al naibii. Tocmai acum s-a gasit sa intarzie, cand vreau si eu sa fac un cadou.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput