***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Pepsi, bebelusa mea doarme in timoul zilei cam 2-3 ore dimineata si inca 1-2 ore divizate dupa-amiaza -seara.
Fetelor, cum sa fac sa manance piureul de mere??? Am inceput de o saptamana cu lingurita dar nu avem prea mare succes... nu stiu daca e pt ca inca nu e obisnuita sa manance cu lingurinta sau pt ca nu-i place marul Cu ce fruct as mai putea sa amestec marul? Isa are acum 5 luni. Are voie portocala sau banana? Sucul de rodii de la ce varsta se da oare?
Si sa va povestesc ce boacana am facut azi, am zis sa incerc si mar copt ca poate i-o placea mai mult si l-am pus in cuptor intr-un vas de iena si rezultatul final a fost ca vasul a crapat iar Isa nu a manifestat nici o prefetinta pt marul copt Of, diversificarea asta o sa-mi scoata peri albi, mai ales ca eu nu ma impac deloc cu bucataria...
Noapte buna fetele!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Gravidutza, si eu inca mai astept dupa un pachet din 26 octombrie...

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Deci au inceput sa intarzie... Pai, in cazul asta, sa ma grabesc cu comenzile pt cadouri de Craciun. Mie mi-a venit o comanda din 23 oct pe 3 sau 4 nov. Am vazut ca azi venise la cineva (la ella?) o comanda din 26 oct.. Hai ca am mutat aici discutia de pe LR. Scuze, fetelor...

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, am si eu o problema. De cand s-a nascut Andrei la fiecare baita am incercat sa ii fac decalotarea, putin cate putin ca sa nu il doara. In seara asta am reusit pentru prima data sa decalotez complet. Si avea o culoare cam albastra. Asa trebuie sa arate?

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

petit_ange, eu am reusit sa ii dau lui Andrei piureul de mere amestecat cu biscuiti. Si m-am chinuit cam o saptamana pana sa deschida el singur gurita si sa si inghita. Mai spunea cineva mai demult sa incercam cu o masura de lapte, poate i se pare cat de cat cunoscut gustul si va accepta.

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Motannel, eu separ galbenusurile de albus. Bat albusul spuma si pe urma incorporez amestecand in plan vertical galbenusurile. In felul asta iese praji mai pufoasa.
Graviduta, mag Ki Life e in p-ta Amzei. E destul de mare si imposibil de ratat. E chiar vis-a-vis de tarabele cu flori. Nu cred ca exista carusel pt pat pliant... Al meu a avut incorporat un carusel cu un sist special de prindere. Am incercat sa atasez si unul pt pat de lemn dar nu am reusit (cade).
Vali5, da, asa trebuie sa arate: albastru! Eu n-am reusit sa-l decalotez complet pe B.
Carmen_so, merci mult pt poza! Banuiam eu ca e scump, asa ca o sa ma stradui sa-i fac eu tabliile alea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Vali5, da, asa trebuie sa arate: albastru! Eu n-am reusit sa-l decalotez complet pe B.

Am rasuflat usurata cand am vazut raspunsul tau. Saru'mana!

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

graviduta,
k-life e fix in piata amzei, langa raiffeisen.
eu am colet LR trimis in 11nov din fr si ajuns in 15 nov aici
nu vad de ce n-ar merge orice tip de carusel la patul pliant fiindca are oricum o bara sus, aia de care se fixeaza si salteluta pentru primele luni.

vali5,
si eu il decalotez pe boby la baitza; nu trebuie sa arate albastrui, numai sa reusesti sa pui la loc pielicica, ca io odata n-am mai reusit si boby a inceput sa se agite, probabil il durea dar cu crema grasa am dres beleaua.

petit_ange,
nici boby nu se omoara dupa marul copt; eu il amestec cu banana si cereale; de fapt la noi banana e panaceu universal,in orice banana, altfel daca nu-i simte gustul nu vrea sa manance; azi i-am dat piure de legume cu pui pasat si evident am scapat si niste felii de banane ca altfel mancam eu terciul

fetelor, ce sa ma fac cu caldura asta din casa? sunt 30 de grade chiar daca inchid caloriferele; am incercat sa mai deschid geamul, scade cu 2 grade iar dupa ce inchid urca la loc; stam in pijamale de vara cu pantalon scurt si maieu , pe boby il imbracam ca de plecat la plaja , iar in acest moment rod o inghetata mare!!!
daca inchid ochii, cu putina imaginatie, chiar as crede ca sunt la mare

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ibelciug, am inteles explicatia, multumesc ...insa prajitura mea e deja in cuptor! M-am descurcat (zic eu), dar ... vad pe la 22 fara 15 ...sau mai tarziu ca sa se raceasca ...oricum deja o gafa am facut ...nu am dat cuptorul la FOARTE mic ci era la potrivit spre mic ...se vede ca ma pricep mai putin ...totusi eu ii fac marul copt Teodorei ...

Petit_Ange, imi pare rau ca bebe nu papa mar copt. Teodora l-a acceptat din prima ...la inceput s-a acrit putin, dar l-a papat! Cred ca fiicei mele ii plac oricum mai mult acriturile decat ceea ce e foarte dulce. Avem siropelul Calpol care e dulce foc si il inghite cam greu! O fi din cauza ca in sarcina nici mie nu mi-a trebuit mai deloc dulce (mi-am scos, din pacate, parleala in aceste 6 luni), ci preferam portocalele, grapefruitul, kiwi, struguri ...

Mamici de baietei, ce greu mi se pare subiectul cu decalotarea ... citesc si eu tot, ca nu se stie cand am nevoie de informatii!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Offf, Ella, doar ce rasuflasem usurata dupa raspunsul Livianei... Acum iar sunt in ceata . Maine o sun pe doctora sa ma lamuresc, sper sa si raspunda, ca nu prea raspunde in week-end.

Cat despre caldura, un aer conditionat ar fi bun, ca sa stabiliti voi temperatura. Sau... plaja placuta

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput