***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Paflo spune:
Cred ca ma paste una bucata depresie, ca nu am chef chiar de nimic si-s si cam pusa pe harta (la mine asa merge de obicei...).Poate ca de vina e si hotararea mea de a mai limita input-ul de papa (si eu sunt o gurmanda de felul meu!), si viroza asta idioata care nu se mai termina si oboseala cronica si...ar cam trebui sa termin cu smiorcaiala si sa-mi reorganizez viata, ca asa nu mai merge!Cred ca ma streseaza (chiar f tare) si ideea ca nu apuc sa citesc nimic si la anu' o sa am de dat un examen greu de tot.Trebuie sa fac cumva si sa-mi organizeze familia sa-mi lase macar o data la doua zile cate doua ore sa citesc.Ca sa nu spun ca simt nevoia de putin timp pentru mine ca persoana.
Carmen_so, intr-adevar am platit un impozit estimat (impartit in patru transe pe parcursul anului) si apoi, la finele anului fiscal se face o regularizare. Dar nu stiu daca in impozitul asta sunt inclusi si banii ptr CAS sau trebui sa ma duc eu personal acolo si sa depun banii.Pana la urma unde ia pus pozele cu mobila (sau nu le-ai pus inca?).
Dicirstea, intr-un fel ma bucur ca te'regasesti' in tabloul clinic descris acolo, dar ma intristez caci e o boala destul de greu de tratat. Sincer ma mir ca medicul care te-a tratat nu a auzit de chestia respectiva; desi este o boala f rara e pomenita si in tratate importante de derma (chiar daca numai pomenita).Eu stiam ca am citit undeva de ea, nu-mi aminteam mare lucru, dar macar am stiut ca exista si am cautat.
Pepsi, bine arata prajitura!Mie nu-mi pare chiar rau ca nu am iesit caci pana la urma s-a iesit intr-un club unde e un fum de sa-l tai cu cutitu' si nu as fi rezistat prea mult, plus ca aveam starea aceea idoata de om bolnav!Mai, ce bine iti doarme feciorul! Vreau si eu reteta!Ce mandru e Dominic de fratiorul lui!
Lauradi, bine ati venit!Ai un baiat tare dragalas! Si ce freza aveti! Sofia mea e gen Base (par rar, lungut in varful capului si cu o vaga chelie la spate).
Eu scap de smulsul parului, data fiind freza mea sofisticata!Dar tot gasesc patul plin d epar!
Florina si Sofia (09.05.2007)
ella_74 spune:
ancamari,intrebi cum se descurca soacra cu baietul meu activ? pai a slabit 15 kg de cand i l-am dus; ca tot isi dorea soacra-mea sa fie slaba ca mine, sa zica merci ca am ajutat-o; si a mancat tone de lamai ani intregi si nu i s-a clintit un gram de pe fundul de negresa;
pai n-am stat pe ganduri prea mult unde sa-mi duc sotul de ziua lui; m-am uitat si pe Paris si Amsterdam dar pana la urma am ales Viena fiindca al meu vorbeste fluent germana si o sa se simta ca acasa printre krugeri; in plus imi doream de mult sa ajung aici, am fost cat pe aci sa intram si in Viena cand am fost la ski in Kaprun dar fiindca nu ne-am organizat bine timpul, am vizitat-o cu privirea de pe autostrada
intrebare:
ce sa cumpar?
un babycook BEABA care face legume/carne la abur si le si mixeaza in bucati/piure
sau
un handblender si o oala/set care gateste la abur?
prima varianta ma gandesc ca e buna numai daca gatesc pentru bebe dar ocupa mai putin spatiu
a doua varianta - pot sa le folosesc si pentru noi in casa dar ma omoara la spatiu.
am mai cumparat acum 2 luni de la Philips o chestie 2 in 1 care are storcator de fructe si blender din ala cofer; storcatorul e super, blender-ul e greu de folosit/curatat si a avut de la inceput un miros de cauciuc care revine ca raia si dupa spalare
, mamica de David (24.04.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ckristina
ziceai ceva de apa cu clor din piscina; si bianca mea s a iritata pe piele,i s a uscat, cu pete aspre pe maini si era rosie pe piept;se scarpina mititica.dr mi a zis ca nu i de la mancare ca e de la haine sau cosmetice si i am dat si eu cu crema candelula si vad ca i trec. eu cred ca tot de la apa e, ca e cam dura aici sau de la uleiul johnson's.
Ckristina, vezi daca nu cumva este de la Johnson's, ca si eu am patit-o in sarcina. Ma dadeam cu el ca aveam pielea uscata si ma gandeam ca, daca e pt copii, nu are cum sa-i faca rau Marei. Si m-am trezit cu niste pete mari, rosii si mancacioase, de credeam ca am facut alergie la ceva ce am mancat. Dar erau doar pe picioare, unde imi dadeam eu cu ulei si asa mi-am dat seama.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally
Buna fetele!
Graviduta, mai stii cat costa patul masinuta? Mai ai drum pe acolo? Daca da, ai putea sa notezi exact adresa si sa ceri un nr de tel? Merci mult!
Liviana, nu cred ca m-am uitat atunci la pret. Uite, am o carte de vizita de la ei. Au fost draguti, mi-au adus si canapeaua acasa, acum nu mai stiu daca contra cost. Firma se numeste Euro Mega SRL. Adresa este DN71, Bucuresti-Targoviste, Racari, Dambovita. Nr de tel 245 658 286 sau moibilul lui Taner Coshkun (tipul cu care am tratat pt canapea) 0720532827. Au si website www.mobilamega.ro, www.mobilatineret.ro si www.covoare.com.ro. Sper sa mai gasiti. Au mobila f k lumea si noua ni s-a parut f convenabila. Mai colindasem si prin Bucuresti la diverse hale cu mobila de producator, de se enervase mariu' ca nu vreau sa cumpar nimic. Pai daca nu-mi placeau? Si plus ca nu vroiam sa dau mai mult de 600 de ron pe canapea.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
poohy spune:
Pepsi, , am vazut si merci mult!
Da cu zisul ceva de Manu m-ai pierdut ca nu am inteles... Despre ce e vorba?
Edit: daca e vorba de ce am zis de florina21, am zis pentru ca eu cred ca nu e cazul sa te necajesti sau sa iti faci ganduri rele din cauza asta. Sunt mult mai multe lucruri importante pe lumea asta. Dar a zis si ceva de Davidutz si Dominic? ca nu m-am prins :( Asta chiar ar fi super urat
Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
addinel spune:
alyna24, pepsi multumesc de raspunsuri. nu prea mai speram sa fi vazut cineva intrebarea mea, desi in sufletelul meu stiam ca pepsic-ul nu ma lasa. si apropos de florina21 cred ca ar fi bien sa stim si noi cine e, nu de-alta dar cine face asa ceva nu merita prea mult.
la multi ani cu intarziere piticasigogosica! scuze intarzierea, dar nu am avut timp sa intru ieri. si la multi ani tuturor puiutzilor nascuti ieri si astazi, sa fiti sanatosi si "ascultaciosi".
florina paflo ma regasesc in descrierea ta- si pe mine ma incearca o usoara depresie, am timp 0 pentru mine si simt nevoia sa ma organizez mai bine. am mai incercat eu, dar fara prea mare succes!
pupici la mamici si capsunici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Motannel spune:
Eh ...se vede ca week-end! E putina lume pe aici! Chair ati plecat toate la ski??? Acum cand pot fi si eu mai activa???
Astazi Teodora a facut un kk tarisor si putin . Cred ca e de la cereale ... ii pun cate o lingurita si in marul copt si in supa de legume (doar asa o papa, caci se pare ca orezul de la Nestle e nitel dulce) si in lapticul de seara! Totusi ...ii dau si suculet de mar (fara morcov in ultima vreme) sau mar crud dat pe razatoarea de sticla! Sper sa nu avem probleme cu constipatia!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Addinel, in picture 145 din albumul tau, "Ipostaze" mi se pare ca Maria seamana cu Teodora mea! Iar albumul "Portrete" e minunat! Cum ai facut fotografiile? Nu poti mari cerculetul sa reduci din negru? Nu te supara pe mine e doar o sugestie ...sa iasa si mai mult in evidenta printesa! Te rog sa ma inveti si pe mine!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kid spune:
Juniorul nu are trahiobronsita, asa cum l-a diagnosticat medicul pediatru.
Am fost azi la Grigore Alexandrescu si mi-au spus ca e doar o raceala, un virus, si ca nu e in nici un caz de antibiotic, asa ca am facut bine ca nu i-am dat.
Multumesc mult de sfaturi!
Mai am o intrebare: cum trebuie sa procedez ca sa-i schimb medicul juniorului? Si imi puteti recomanda un pediatru bun?
Trebuie sa merg la actualul dr sa-i iau dosarul si sa-l scot? Ca nu as prea vrea sa o mai vad pe pediatra la fata, ca la cati nervi am pe ea, s-ar putea sa nu ma pot abtine si sa-i zic cateva....
Pepsi Frumosi baieti ai!
Yam yam, ce bine arata prajitura. Eu nu ma mai incumet sa fac prajituri ca nu-mi ies si mai mult ma enervez.
Sunt si eu curioasa cine e aceasta florina21...
Mie imi face placere sa citesc mesajele tale si m-am bucurat de fiecare data, cand am avut nevoie mi-ai raspuns!
Al meu junior are 2 reprize de somn de cate 2-3 ore pe zi. Cateodata se mai trezeste noaptea sa manance, dar nu tot timpul. De obicei adoarme pe la 10-11 si se trezeste la 7-8.
Si felicitari pt castig. Data viitoare sa fie toate 6!
Liviana Felicitari pentru primul cuvant!
ella Si nous ne-a zis pediatra ca e cam palid juniorul si i-am facut analizele la sange si i-au iesit ok, nu e anemic. Seamana cu tati, are pielea alba.
Dar nu cred ca putem compara pediatrii. Iar ma enervez cand ma gandesc la ea
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei, sa fie sanatosi si voiosi!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Vali5 spune:
Fetelor, mi-a iesit prajitura "inteligenta"! E tare buna!
pitica, ma bucur ca ai avut o aniversare frumoasa. Sa porti sanatoasa cercelusii!
Carmen_So, si sotul meu obisnuia pe la inceput sa-mi spuna "nu stiu ce sa-ti iau cadou, zi-mi tu si-ti iau" sau "ia-ti tu ce-ti place". Si i-am spus ca nu vreau asa ceva, vreau sa isi "stoarca creierii" si sa fie surpriza cadoul. Nu ma intereseaza sa fie scump, sau sofisticat, ma intereseaza sa fie de la el ca daca imi place ceva oricum imi iau. Si s-a conformat.
Liviana, felicitari pentru "ba-ba"!
Da, cu siguranta voi intra pe subiectul indicat de tine, legat de amenajarea camerei copiilor.
Da, Motannel, doarme destul de bine Andrei peste zi. Sper sa-l mai tina ceva vreme programul asta.
kid, ma bucur ca mititelul nu are trahiobronsita! Un pentru el
Si sa nu uit, azi a mancat Andrei un terci format dintr-un mar copt, branzica si faina de orez. Si a mancat tot.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie