***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

pepsi, referitor la somnul de zi, la noi aproape ca nu exista. Am mai zis aici ca al meu pitik dupa ce suge dormind, il tin sa ragaie si cate 10-25 minute si nu e chip sa-l fac sa scoata aerul, dupa care invariabil se trezeste deranjat de aerul de pe gat, ragaie si nu e chip sa-l mai ia somnul. Il pun in patut si o ia de la capat de parca ar fi dormit. Din cauza asta la ora 7 seara cel tarziu el cade rapus, iar dimineata la 6 ne da desteptarea. Nu-ti inchipui ca noapte nu se mai trezeste. Ba da si inca de vreo 4-5 ori ( cam din 2 in 2 ore) dar suge dormind, practic nici nu deschide ochii.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

carmen_so, multumesc pt pm.util!foile,te uiti pe cutie, unele se fierb,altele,nu;eu folosesc barilla sau baneasa care nu se fierb; daca iei din cele care se fierb,sa le asezi in oala tot asa,una pe orizontala,cealalta pe verticala(in forma de+)(sa le poti desprinde apoi; altfel se lipesc rau)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele!
Sunt asa de fericita! PUIUL MEU iubit si mic a zis aseara primul cuvant: BA-BA!
Si Matei tot cu Baba a inceput sa vorbeasca! I-am facut si filmulet, poate il incarc mai tarziu.
Pitica, ce ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta! Bravo sotului ca a fost la inaltime!
Ella, la Taropa ai fost pt vaccin? Cum si-a dat seama ca are anemie? I-ai facut si ceva analize? M-am uitat si eu pe sky_europe, chiar ca e f ieftin! Spune-mi te rog cum se procedeaza cu plata (trebuie achitat imediat sau rezervarea e suficienta) si de asemeni daca (in caz ca sotul e in delegatie si nu putem merge) pot folosi biletele alte 2 persoane? Succes cu gasirea unui job mai bun!
Graviduta, mai stii cat costa patul masinuta? Mai ai drum pe acolo? Daca da, ai putea sa notezi exact adresa si sa ceri un nr de tel? Merci mult!
lauradi, l-am vazut si eu pe Ducu cel pletos! E simpatic chiar si cu motz in frunte. Il tunzi dupa ce ii i-a nasa motul?
Ramona7, si mie mi-a placut mult cum ai evidentiat ceea ce ti-a placut la capsunei!
Pepsi, ce bine arata prajitura! Mai ca-mi vine si mie s-o fac. Felicitari pt castigul de la Loto! Da' la voi parada de Craciun e asa de devreme? Mai e o luna pana atunci... Vazut pozele! Frumosi puii tai! Si Matei il ia pe B in brate dar ma deranjeaza ca ii pune mereu mana pe cap, il mai atinge la ochi si evident ca ma tine in priza! Dominic iti seamana leit! Cien era Florina21? Sper ca nu din grupul nostru.
Vali5, eu am deschis deja un subiect despre Camerele copiilor acum ceva vreme si daca vreti putem scrie in el.
Fetele, va invit sa scriem aici tot ce avem de spus despre AMENAJAREA CAMEREI COPILULUI.
Carmen_So, multumesc, am auzit de Far Est. O sa ma interesez cum e mai bine sa fie materialul si sist de prindere. As vrea sa vad patul masinuta din revista. Daca-l gasesti ii faci o poza pls? Merci mult!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kid, l-am admirat astazi pe Vladut in pozele cu tati ... seamana cu el, nu? Ce frumos se joaca ei doi! Si eu as mai solicita si alta opinie medicala!

Pepsi, ma bucur sa vad ca nu te lasi influentata de o prostioara! Deci ai gasit o explicatie ...nu ne zici cine e??? Multumesc de aprecieri! mama si 2 baieti frumosi (admirat poze)! Ma bucru ca David e mai bine! Si despre prajitura ... sunt sigura ca fara ajutorul lui Dominic nu te-ai fi descurcat (oul in plus a fost de baza!) Felicitari pentru castigul la Loto ... ce-ti poti cumpara cu banii acestia?

Vali5, ce bine poarme puiul tau ... Teodora are cam urmatorul program (program e mult spus, caci nu-l respecta zilnic ...e destul de aiurit) ... deci, trezirea la 6.30-7, daca am noroc doarme 30 minute pe la 9.30-10, daca nu pe la 11.30-12 si poate doarme o ora (uneori si 2, dar trebuie sa fiu pe faza, cand da sa se trezasca ii mai dau putin laptic), apoi pe la 15.30-16 - 1 ora si pe la 18.30-19 - 30 minute! Somnicul de noapte incepe pe 21.30-22!

Carmen_So, Livianaam vazut pat-masinuta la KidsExpo in primavara! Carmen_So ... ma distrez grozav citind mesajele tale! Esti tare simpatica! Cat despre "decontarea" sotului ... eu prefer sa-mi aleg singura cadourile decat sa nu ma nimereasca!

Ibelciug, felicitari pentru vorbaret! L-am readmirat astazi in foto din octombrie ... Doamne ce ochi are! E si sprancenat!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Eu am terminat treaba si Ducu inca doarme.Era obosit,cred si eu ,de la 6....!

Liviana,nu vreau sa-l tund.Vreau doar sa-i scurtez bretonul,adica sa-i ia motul in asa fel incat sa ramana ceva breton pe care daca mai trebuie il aranjez eu pe urma.Sper ca m-am facut inteleasa.Nu-l tund acum ca e rece.
Felicitari pt vorbaret!
ti-am scris la amenajare camera

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Mii de scuze si cu intarziere ...La multi ani!
(spre rusinea mea am vazut ca am uitat sa postez acest mesaj, desi eram convinsa ca am facut-o, de scris l-am scris in notepad, insa ... Mi-am dat seama de gafa cand am vazut ca nu eram in lista Piticai - te rog sa ma scuzi din nou!)

LA MULTI ANI!!!

Bogdan Alexandru de Timur

Piticasigogosica

Tuturor Mateiasilor, Mateilor si Mateiutilor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sanatosi si voiosi!

Lara Georgia de Eseea

Octavian Andrei de Michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Fetelor, multumim ptr urari!!!
Si ca sa fiu sincera, habar n-am avut ca ieri a fost Sf Matei, am aflat de la voi azi, cand am citit!

Pitica, La multi ani! si din partea mea.Ce frumos ai petrecut si sotul a fost un dragutz.

La multi ani! ptr Andrei Octavian de Michigan si ptr Lara Georgia de Eseea
Liviana, felicitari ptr primul cuvintel. Al meu zice ceva ce aduce cu dea-deaa, dar nu sunt sigura.

Pepsi, ce baietel harnicut ai! Tudor al meu il ajuta doar pe taica-su la bucatarie, pe mine nu. Ciprian sta treaz cam 2 ore dupa fiecare somnic, ne-am facut si oarece program, adica doarme dimineata intre 9-10, dupa amiaza intre 12 si 13-14 o repriza si inca una mai pe seara, dar dureaza doar juma de ora, in total doarme cam 3-4 ore ziua, dar recupereaza noaptea, intre 20 si 5-6 dimineata.

Michigan, si pe mine ma lua Cip de par, dar m-am tuns.

Am uitat sa va spun ca am reusit sa introducem branzica, i-o dau cu para. Am incercat marul copt, dar l-am mancat eu, cu branzica cu tot, ca sclifosel n-a vrut.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mary_lou, ma gandeam ca-mi raspunzi tu cu hotelul, ca stiu ca esti mai umblareata;multumesc, m-am uitat si pe booking.com; cred ca o sa stam la Ibis, ca e chiar pe MariaHilfe strasse; cred ca are cel mai bun raport calitate-pret

graviduta, liviana, Am fost la dr Taropa la CMU si l-a vazut pe David si a zis ca e palid si are sigur lipsa de fier, deci nu l-am intepat

Liviana,biletele le platesti la rezevare, asa e la low cost; eu am platit numai pe net, cu cardul, dar stiu ca unele companii ow cost au si agentii prin Bucuresti, dar mai platesti o taxa de emitere bilet, la myair era 20 eur!
Si nici nu poate zbura altcineva cu biletele, insa cu o penalizare poti schimba rezervarea, conditiile exacte le gasesti pe site

Carmen_so, copilul meu nu doarme nici noaptea , nici ziua; asnoapte nu cred c-am legat 4 ore de somn, m-am ridicat din pat nici eu nu mai stiu de cate ori; adoarme pe la 9-10 iar prima parte a noptii , adica pana la 12-1 doarme ok, dupa care incepe sa se frichineasca, s rostogolste pe burta si el nu stie sa doarma pe burta si normal incepe sa chitatie si tre sa ma ridic sa-l pun la loc pe o parte dupa care o ia de la capat pana se face 3-4 dim cand cedez si il pun in patul nostru iar la 6-7 dim se trezeste oricum de foame;

pepsi, cand vad cat doarme nr 2 al tau, ma infior, de fapt mi-e clar de ce ai timp sa gatesti, sa faci una alta; david al meu ziua aduna cate 20-30 minute de somn si de fiecare adormit in brate, altfel urla si tot nu adoarme;

ma duc la el ca l-am pus in patut sa adoarma si nu vrea, evident e in concert, live

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - si noua ne-a zis pediatra ca e palid si ca o sa ne spuna sa ia fier dupa vaccinul de la 6 luni. Dar Petitul era racit rau cand l-am dus sa-l vada, mie nu mi se pare asa de palid, vad eu pe 28.
Noi o sa mergem la Viena la inceputul lui august, suntem nasi de cununie. O sa-l intreb pe prietenul nostru daca stie ceva de hoteluri dar nu promit, ca el nu are treaba cu hotelurile... Mie mi-a placut acolo pt ca ajungi cu metroul f. repede oriunde si e f. civilizat si destul de aerisit fata de alte capitale europene (Paris, Londra, Roma). Eu la Paris vreau sa ajungem in concediu pt ca atunci cand am fost nu am apucat sa vizitez nici un muzeu, nimic in fara de Notre Dame, restul pe afara...iar sotu' n-a fost deloc.
Cum se descurca soacra cu David daca e asa de activ? Banuiesc ca-l tine in brate toata ziua, nu? Eu vreau sa cred ca al meu incepe sa se linisteasca in sensul ca doarme 2-3 reprize/zi, in total ~3 ore, dar pot fi si numai 2 ore. Noaptea se trezeste de 2-3 ori, dar de 2 nopti iar s-a trezit la fiecare 2 ore. Ba a si urlat rau de tot pe la ora 1 noaptea, cred ca se auzea de la parter. Nu reuseam sa-l potolesc, nu stiu ce are. Iar seara e un cosmar sa-l adormim, numai plimbat+leganat in brate si tot plange. Cel mai usor e cand adoarme la tzitzi, dar uneori incepe sa urle rau dupa ce se satura. Ziua iar e greu cu adormitul.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct

Mergi la inceput