Bucurii se sept-oct 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Ieri trebuia sa facem, in sfarsit, vaccinul (Pentaxim) dar Dudu a decis ca este cazul sa ne "traga teapa" si a facut un puseu febril (38.1). Asa incat, am amanat inca o data "operatiunea monstru". Pediatra noastra ar fi vrut sa ii faca in primul rand Priorix-ul (ii este frica de rujeola, mai ales ca noi avem in antecedente o boala contagioasa) - cica mai are inca anticorpi de la vaccinul de 6 luni si putem amana chiar si pana la 1.5 ani revaccinarea cu Pentaxim.
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca ne-a spus (ca de fiecare data pana acum) ca forma coastelor ar putea indica rahitism desi fontanela este foarte discreta (normal pt varsta lui) si in plus nu merge deloc cracanat. Vom face ceva analize; mamicile care au trecut prin episoade similare, este posibil sa fie probleme chiar daca nu sunt si alte simptome?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
N-am apucat sa citesc tot din urma, doar printre picaturi. De fapt printre picaturi mai am timp de forumit, nu prea mai sunt la curent din pacate cu evolutia Bucuriilor. Asta pentru ca suntem in pregatiri intense: alergatura dupa acte, chestii organizatorice si mai ales, ceea ce arde acum, gasirea unei locuinte. Cand o sa rezolv problema asta o sa ma mai relaxez, dar nu de tot.
De sambata seara Mariei a inceput sa-i curga nasul, lucru care ma supara tare mult, mai ales ca abia scapase de raceala. Dar incercam sa tinem mucisorii in frau ca sa nu se agraveze situatia.
Multa sanatate tuturor Bucuriilor.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru cafea.
Gety, si Narcisa are un xilofon, dar e jucarie simpla, din lemn, fara alte accesorii; ea tot bate in el, dar nu cu betisoarele din dotare ci cu o lingura de lemn.
Florina, felicitari pentru progresele Roxanei.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Am vazut-o si eu pe Maria lui Gety, care e o papusa! Are niste ochi si o gurita!
. Maria mea era prin preajma cand ma uitam la poze si a venit repede-repede lnga mine,a aratata cu degetelul pozele cu cealalta Marie, a inceput sa rada si zicea "be-be".
Pufy, am votat si eu pozicile, normal! ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, sanatate multa Mariei! Sper sa va rezolvati toate aceste probleme organizatorice fara prea multa alergatura!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eleņia spune:
buna dimineata
sarumana de cafea cristina
am vazut pe maria de gety care e o frumoasa s o scumpa
e kiar o domnisoara
bucuria pe care am vazut-o e de bb ralukutza,ALEXIA
va pupez s sa aveti o zi buna s o saptbuna
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele...am cam lipsit in we din cauza de plimbari la bunici...
Wooowww -am avut de recuperat 6 pagini - dar stiu ca v-ati pus pe scris iar nu gluma...
Lili - sanatate maxima
, din pacate nici eu nu stiu melodia, bine -nici reclama in sine n-o stiiu
Pufy - cum tu sa lesini??? acum cum te mai simti??? P.S - Am votat!!!
Xandrutza- am facut si eu sambata biscuiti dupa reteta ta - prima tava a iesit mai tare, a doua - m-am prins cum trebuie cu foaia un pic mai groasa si ff putin la cuptor si au iesit yammyyy 
Azi testam reteta lui Floricel!!!
Andra - ce faina intalnirea dintre voi - poate niste poze...poate,poate
Lexi - sanatate multa Mariei si spor si bafta la gasit casa!!!Tinem pumnii!!!
Gety - vazut o fetita superba, atat de mare mi se pare si dolofana si rozalie...Doamne o bombonica d efetita!!!sa va traiasca 
Cristina - deja m-ai speriat destul de tare pt ca la noi in casa aproape numai produse de la Nestle gasesti - de la Nan junior pana la cereale, biscuiti si alte piureuri...oooff, mie una nu-mi vine a crede 

Ramo - tu pe unde umbli??ca nu am mai auzit nimic vesti de la voi!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru aprecieri, pozele le-am facut ieri dimineata cand citeam si scriam pe forum. Pur si simplu s-a asezat ca la fotograf, astepta sa fie pozata. De obicei nu sta, iar pozele ies miscate.
Eloise, n-am tuns-o baieteste, asa i-a crescut parul dupa ce am tuns-o nr. 0 in luna mai, dar il are mai des in fata, iar cel de pe laterale este si el la fel de lungut, dar nu prea se vede.
Ma gandesc s-o mai tund inca o data prin aprilie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca ne-a spus (ca de fiecare data pana acum) ca forma coastelor ar putea indica rahitism desi fontanela este foarte discreta (normal pt varsta lui) si in plus nu merge deloc cracanat. Vom face ceva analize; mamicile care au trecut prin episoade similare, este posibil sa fie probleme chiar daca nu sunt si alte simptome?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Asa am patit eu, am dus-o la alt dr. decat cel de familie, la locul meu de munca sa-i verifice rosul in gat. Cand a dat sa-i asculte si plamanii, cum i-am ridicat body-ul a si observat dupa forma coastelor ca are inceput de rahitism, apoi s-a uitat si la tample.
Noi am terminat ieri un tratament intensiv cu Ca (30 de zile) si o sa merg din nou la control.
Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar Maria s-a ridicat in funduletz dupa cura asta cu Ca.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

!
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)