Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, despre lapte-n tzitzi... n-am nici un sfat, ca eu cand n-am mai alaptat, nu s-a intamplat nici o transformare cu sanii mei, ca si cum n-ar fi curs lapte pe acolo vreodata. Am facut un singur nodul pe perioada alaptarii, asa mare "laptareasa" am fost.
Si mie mi-e dor de voi, parca din ce in ce mai dor, numai ca zilele foarte reci sunt din ce in ce mai dese...

MamiLili, metodele de vindecare evolueaza. Eu am facut un salt in timp si am zis sa va zic si voua.
Am vazut reclama, dar nu stiu cine canta piesa, nu am auzit-o foarte des.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, e bine ca le-ai trimis macar e-mail celor de la Nestle. Asa un nume ca al lor sa-l pateze... Off, si cand ma gandesc ca si eu i-am dat cereale Nestle, mai ales Grau cu 5 fructe mi se parea tare delicios.Sper ca ti-a trecut starea de rau.

Lapte praf noi folosim Vitalact.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

seara buna!

acum a luat somn si duracellul meu si am putut sa revin sa termin!
Mirabela, nici eu nu te prea pot ajuta! n-am avut nic o problema cu intacatul! am urmat regula cu scos cate o masa la fiecare 5 zile! da, daca strorceam de sfarc mai iesea lapte dar nu am incercat decat o singura data (de curiozitate) apoi mi-a zis mama sa nu mai fac asta, mai ales ca nu imi erau umflati sanii! nu stiu cum sa descriu mai bine dar se formase o coaja, dar nu tare, nu stiu cum sa zic de lapte uscat! a disparut la spalat ca n-am mai observat nimic pe urma!
Pufy, am votat si eu ambele poze! succes!
Lili, l-am intrebat si pe sot d emelodie dar dupa versuri mi-a zis ca nu stie! ma intreba de fondul sonoric! noi n-avem satelit sa prindem romanii! imi pare rau!
Adina si Eric e fun suzeta si eu ma gandesc ca va fi gru sa i-o scot! deocamdata am zis ca il las cu ea pana terminam cu dintii!sper totusi sa nu fie foarte greu! sejur placut la munte!

apropos, legat de cereale, stiti care ar fi cantitatea optima pe zi? oare la cereale intra si painea, biscuitii?
m-i s-a spus ca ar fi doua opinii, unii zic ca 20g pe zi altii 40! excesul cica ar fi daunator pancreasului!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Cristina, no comment...

Lili, sper ca-ti merge mai bine, dar cum de te-a lasat Mathias sa dormi atat?
Intreaba-i pe cei de la Millenium Bank , ce titlu are melodia, tb sa aiba undeva o adresa de mail.

Gety, am vazut papusica simpatica de Mariuca...in legatura cu datul jos din pat, eu nu cred ca e nevoie sa o supraveghezi tot timpul, daca a prins metoda, eu vreo doua zile am fost cu ochii pe ei, dupa aceea...D-zeu cu mila!

Azi i-am tras pe kinderii mei pt prima data in vietzuca lor cu sania, a fost cred Highlight de Highlight! Sotzul cred ca nu prea se pricepe, ca de 2 ori a aterizat Fabi cu fatza in zapada, cu tot cu sacul in care era impachetat ...insa vad ca nu s-a socat prea tare, s-a mai inviorat si el putzin.
Pun maine cateva poze pt doritori.

Merci de sfaturile cu Suzeta, azi Alex n-a adormit nici in ruptul capului in masina, pt ca-i lipsea "Obectul"...cum am ajuns acasa, laptic, suzeta, somn instantaneu, pupe-l mama...

Cam atat despre noi, o seara faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

floricel79am facut prajiturica ta.am avut niste visine puse de una dintre bunici, facute gen compot dar bune rau ca imi venea sa le maninc goale.A iesit buna ca a vrut sa pape si Cosmi nu mai scapam de ea, nici nu a a steptata sa se raceasca prea bine. Problema.... este cam putina

Intrebare.... cam cit sa o las in cuptor ca eu am tinut-o cit sa se rumeneasca bine deasupra dar s-a cam inchis la culoare jos, nu s-a ars dar as fi vrut sa fie mai deschisa.

Gata cu retetele.

Noi ne-am spart buza in seara asta. A vrut sa se suie pe o perna sa ajunga pe canapea si s-a lovit de era plina de singe in gura si nu stiam de unde. Acum are buza umflata putin si rosie. Offfff

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Monica, eu o las la cuptor pana se rumeneste usor pe deasupra, e suficient deoarece este f putina faina, practic sunt ouale care repede se coc. Ma bucur ca v-a placut! Eu ii dau si la Roxana cate o bucata desi este cu zahar, asta e mai facem si cate-o exceptie de genul asta. Maine o sa fac biscuitii tai

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Tu fetelor, n-am crezut ca mi se va intampla si mie asa ceva! Tot auzeam, citeam ca s-au gasit diverse nereguli la aia de la Nestle, dar parca priveam cu o doza de scepticism toate aceste declaratii. Ei uite, ca e adevarat. Acuma ii faceam la Vladut cerealele, de la Nestle, si am gasit un VIERME!!! Sunt indignata!!! Mi-i scarba!!! Nu cred ca mai am curaj sa mai iau vreodata cereale si nimic de la Nestle! Ce ma fac cu laptele praf? Ca tot de la Nestle ii! Cred ca voi incepe sa-l trec pe lapte de vaca...desi intentionam sa fac mai tarziu. Sper sa reusesc s-o fac cat mai repede, ca mi-i scarba!!!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Vai, ce gretos!!! Uek, uek, uek!
Dar cum de te-ai uitat si l-ai vazut, ca banuiesc ca nu ai cautat dinadins "ceva" in cereale??? Vai ce surpriza neplacuta. SI eu ii dau cereale de la Nestle si acum o sa ma gandesc tot la asta cand o sa i le prepar. Nu ai sunat Protectia Consumatorului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc fetelor de voturi!

Mira hai sa-ti povestesc eu cum e cu intzarcatul ca numai ce am tarminat operatiunea: deci daca sanii ti se intaresc, te dor, sau(si) apare vreun nodul te bagi sub dus cald(sau in baie cat de calda poti si sub jetul de apa sau in apa din baie te mulgi(apa calda ca se desfunda canalele si iese laptele mai usor si mai putin dureros!).In rest stai cu sutien non-stop si cu comprese cu apa rece(eu le-am bagat la frigider!) schimbate cat mai des(le bagam in sutien)!Compresele reci inhiba formarea laptelui!
Important e sa NU te mulgi daca nu trebuie(vezi mai sus cand e musai)!!!!
Incearca si bea lichide cat mai putine in perioada asta pana scapi de laptele mult....o sa te ajute!(eu am si facut un fel de greva foamei si a setei in primele 3-4 zile de intarcat sa nu produc lapte, ca stiu ca tare laptoasa am mai fost....sau )
Bafta si sa scapi rapid de neplaceri!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Floricel - eu am observat "obiectul" deja cand erau gata preparate cerealele, adica atunci cand le amestecam cu apa, si era ceva care nu se potrivea cu decorul de cereale pasta

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Si acum seara buna si de la noi, am lipsit in wkd de-acasa: am fost la bunici. Tare agitata a fost in masina, se plictisea si nu ma avea rabdare sa stea in scaun.

Pufy, am votat si eu ambele poze. Cum te mai simti? Chiar vrioam sa te-ntreb de intarcat, de ce nu l-ai facut mai treptat? Probabil ca n-ai mai putut de dureri, nu?
Va povestesc experienta mea in materie de intarcare. La noi a durat o luna de zile din momentul in care a acceptet lapte din biberon si pana nu a mai pus gura deloc pe tzitzi. Sanii nu m-au durut deloc, de fapt n-am avut nici macar un nodul pe toata durata alaptatului, laptele din tzitzi se imputina pa masura ce cresteam cantitatea de lapte din bibe si uite-asa la capatul acelei luni de abia daca mai putea stoarce cateva picaturi de lapte. Acum nu mai iese deloc si au trecut 2 luni. Nu a fost deloc traumatizant pt Roxana sau pt mine, acum daca vede tzitzi se uita, rade si vrea sa muste sau chiar le ignora, asa ca... eu zic ca-i ok din punctul ei de vedere. LA urmatoarea intarcare tot asa voi proceda. Fetelor, dupa cum se observa eu ma gandesc din ce in ce mai serios la "urmatoarea intarcare"....

Mira, multumesc pt ghid. Lapticul de noapte il incalzesc la microunde.
Apropo de lapte, eu ii dau lapte Parmalat, prima crestere, e plin d evitamine, e ambalat la cutii de 500 ml, ne ajunge unul pe zi si numai bine nu mai trebuie sa stau sa prepar lapte praf. Mai foloseste cineva?

Mamilili, sanatate maxima. Eu am facut varicele in primul an de facultate, am lipsit de la primul meu examen din facuta pe motiv de varicela.
Zilele trecute am cunoscut o mamica care mi-a povestit ca a facut varicela chiar inainte de a naste si a nascut cand boala era in plina evolutie. A izolat-o pe saraca si cand a nascut si dupa aceea vreo saptamana si nu avea voie sa alapteze si sa se apropie de copil, a fost cumplit. CEl mai cumplit a fost insa ca medicii nu stiau daca va iesi si copilul cu varicela si se vedea clar ca se confrunta si ei cu o situatie neintalnita si a fost foarte greu pt toti. CE vreau sa zic eu e ca se poate si mai rau hai, capul sus, compresa pe frunte si fa-te bine repede!

Adina, nu stiu ce sa-ti zic de suzeta. Roxana nu adoarme fara ea, ziua nu i-o dau dar daca o gaseste e super fericita si o baga repede in gurita si incepe "sa toarca" adica bolboroseste ceva de genul "gae-gae-gae" si se uita f fericita in ochii mei. Eu nu stiu daca vreu sa i-o scot cand vad ce fericita e cu suzi. Inca nu-s pregatita sa i-o scot.

Progrese:
- a reinceput sa faca la olita, trebuie doar sa stiu cand s-o pun.
- A inceput de ieri sa faca cativa pasi cu spatele, am ramas uimita cand am vazut-o.
- Vorbeste la telefonul fix toata ziua, i l-am dat ei pe post de jucarie si e jucaria favorita, azi am filmat-o si e bestiala dar am incercat sa pun filmul pe webshots si pe picassa si e prea mare. Oare unde sa-l pun s-o vedeti?
- Ne imita din ce in ce mai mult in tot ce facem, adica in ce i se pare ei interesant, e super draguta.

Merg acum la dush si revin maine!

PS
Eloise, cum fierb legumele pt budinca separat? Pe fiecare separat sau cum? LE tai inainte de a le fierbe sau dupa?

Noapte buna copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Floricel, le fierb separat adica nu impreuna cu carnea , dar toate legumele impreuna. Carnea tocata se inabusa, nu mai reiau poezia... Legumele le tai in bucati maricele ca sa nu se faca praf la fiert, si, da, le tai inainte de a fierbe. Buchetelele de broccoli chiar intregi, fierb repede si se desfac usor apoi.

Lili, nu stiu cine canta melodia din reclama, de fapt nu stiu nici reclama , pentru ca nu ma uit aproape deloc la tv ca sa nu-l mesmerizeze pe Vladut . Ar fi funny sa te adresezi celor de la banca sa te lamureasca. Imi amintesc de o faza comica pe care am auzit-o cu ceva ani in urma. Nu stiu daca mai tineti minte dar era o reclama simpatica la banca Turco-Romana cred, era cu o pisica gri foarte frumoasa care isi ducea puisorii (adorabili si aia) la adapost. Ei si cica banca respectiva inregistrase nenumarate cereri legate de pisoii aia mici... de unde se pot gasi, daca nu cumva au ei de vanzare ... (Intre timp banca asta a disparut de pe piatza, cred ca au dat faliment pt ca le-au plecat toti clientii dezamagiti ca nu primesc pisoi.)

Gety, am vazut pozele Mariei, a crescut mult, s-a schimbat, e tare frumusica! Ati tuns-o baieteste vad, dar ii vine bine!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput