Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Stie cineva cine canta melodia din reclama la Millenium Bank, aceea cu: "Do you believe in love / And all the things it does / It makes me feel like I'm alive...tu ru tu tu tu ru..." Tare-mi place si daca i-as sti titlul sau cantaretul as cauta-o s-o ascult.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Cristina, sper ca te-ai inarmat cu "evidence A - the worm" si te-ai dus la OPC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, am uitat sa o felicit pe Maria pt datul jos din pat! Si Eric doar de o saptamana executa miscarea si mi-am adus aminte de voi cand l-am vazut acum dandu-se jos din pat!
Mirabela, eu intotdeauna i-am dat laptele la temperatura acmerei! asa o s afac si cu laptele normal! aici mi-au zis ca daca temperatura camerei este minim 20 de grade sa i-l dau asa!
Lili, nu stiu sa-ti raspund la intrebare dra in intreb pe sot ac el s-ar putea sa stie desi numai din versuri nu stiu daca isi va da seama!
Eunice, bafta la examen!

revin ca n-am terminat tot de zis!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, Beatrix !
Xandrutza, aia e jucaria Xilofon. Sus are orificiile alea cu bilele colorate corespunzator, le impinge si cad, ies apoi pe o parte, iar un partea de fata are xilofonul propriu zis.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

MamiLili, boala se manifesta cu bubite cu puroi?

Sa-ti zic de ce intreb: pe vremea mea, cand am facut varsat de vant, dr. i-a zis mamei sa mearga acasa, sa inmoaie bubitele cu apa cu sapun, sa le curete de puroi si sa le puna pe fiecare iod. Asa se proceda in anii '74-'75.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Stie cineva cine canta melodia din reclama la Millenium Bank, aceea cu: "Do you believe in love / And all the things it does / It makes me feel like I'm alive...tu ru tu tu tu ru..." Tare-mi place si daca i-as sti titlul sau cantaretul as cauta-o s-o ascult.

Ai descoperit piesa pana la urma? Ca eu nu reusesc sa-mi aduc aminte reclama, ca apoi sa-mi aduc aminte piesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lili nu stiu melodia.

Am vazut-o pe Maria, tare ne e dor de ea, poate ne vedem cat de curand cu bebelushii din Iasi.

Noi suntem in proces de intarcare, deja avem 2 zile de cand nu mai papam san, am nevoie de un sfat: am aplicat medoda intarcarii treptate, am renuntat la cate o masa pana zilele trecute cand mai aveam doar una pe noapte, in ultimele 2 nopti deloc. Sanii sunt ok acum dar nu stiu ce sa fac sa nu ajung la mastita, n-as vrea sa iau nici pastile, ce ma sfatuti, sa storc cate putin sau nu? Ce alte metode ati mai folosit?

D se comporta binishor, cedeaza usor noaptea si primeste biberonul cu lapte, am prins un moment bun ca nu se mai trezea noaptea des, nici nu mai stiam cum e sa dormi noaptea, acuma boieresc nu alta!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

pufy am votat!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna fetelor!

Am tot fost pe drumuri azi, dar nu la OPC. Din pacate sotul a aruncat dovada ca mie mi se facuse greata rau de tot, si asa sunt genul care vomita de la mirosuri sau alte lucruri neplacute vederii, dar acum, in sarcina, chiar mi-i rau de tot. Asa ca nu cred ca are rost sa mai fac reclamatie, neavand "premiul cel mare" la purtator. Voi ce ziceti? Mi se pare absurd sa ma creada pe cuvant. Eventual sa golesc toata punga da de mai descopar vreo surpiza. O sa deschid si un subiect aici, pe DC in care o sa le avertizez pe mamici...Le-am trimis e-mail la Nestle, dar nu cred ca se rezolva ceva. Au mai fost probleme cu Nestle, dar nu a fost scoasa firma de pe piata si nici nu cred ca o vor scoate din cauza experientei mele. Uf, toata ziua mi-a fost greata si am vomat de cateva ori...

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Gety, am admirat in poze frumoasa Bucurie-fetita de la Iasi!

Cristina nu citi! Gety, bubitzele sunt unele cu lichid, altele cu puroi. Eu stiu ca trebuie sa le las sa-si urmeze cursul evolutiv fara sa intervin cu calmante locale, spargere sau scarpinare. De n-ar fi trebuit sa am grija de M, ma indopam cu sedative toata perioada asta si ma trezeam ca "frumoasa din padurea adormita", de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Mira, eu cand l-am intzarcat pe M am stors un pic la inceput fiindca se umflasera sanii. Am mai pus comprese reci, dusuri locale cu apa rece. Cu toate astea, tot m-am ales cu mastita si abia dupa ce am luat antibiotic am scapat si de dureri si de lapte. Sper ca la tine sa fie mai usor.

Am cautat pe Youtube reclama la Millennium Bank de care va ziceam si n-am gasit-o. Macar asa auzeati si voi melodia si poate stiati cum se cheama. Multumesc celor ce mi-au raspuns pana acum, sper in continuare sa aiba cineva raspunsul mult dorit de mine.

Mergi la inceput