Bucurii se sept-oct 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
Fetelor, eu de suzeta nu stiu ce sa va spun, Raluca nu a vrut-o deloc, iar la Narcisa am cateva saptamani de cand nu i-o mai dau, ca nu o vrea; nici inainte nu a fost fan suzeta, o mesteca putin si o arunca; in ultima vreme i-o dadeam doar noaptea, acum nu o mai vrea deloc, o simte prin somn si se stramba.
Eu nu-i dau noaptea lapte, am ceai pregatit, pe care-l tin la cald langa soba. Daca e nevoie de lapte ma duc repede si incalzesc, ea ma asteapta ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Multumesc tuturor pt. raspunsuri legat de temperatura laptelui, am omis eu sa mentionez ca e vorba de laptele de vaca!
Adina D a renuntat singur la suzeta in momentul in care a inceput sa-i iasa dintii, nu stiu ce sfat sa-ti dau, era un subiect deschis parca pe tema asta. Felicitari pt. progresele baietilor!
gety se poate sa fie alergica la proteina din laptele de vaca, daca nu-i mai apar e clar ca de la el. La noi nu e asa de vizibil de la ce, mai ales ca are de la 3 sapt. dermatita asta.
Cristina nu pot sa cred! Eu folosesc de la Nutriben dar oricum sunt socata, nu pot sa cred!

pufy si Lili imi pare rau ca nu sunteti bine, sanatate multa si copiii intelegatori! PT VOI!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
GETY spune:
Buna dimineata!
Eu acum imi beau
cu voi.
Mirabelac, eu ti-am spus de termosul cu apa calda, dar am omis ca tu ii dai lapte de vaca.
Multumim pentru urari. Nu stiu de ce s-a ridicat in funduletz asa tarziu. Ori de comoditate, ori din cauza lipsei de Ca, nu-mi dau seama, dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Eloise, cred ca fost tare emotionant sa va intalniti: Iasul cu Brasovul. Mie mi-e dor sa ne intalnim ca altadata!
MamiLili, cum ai dormit? Da un semn!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Acuma, drept sa-ti spun, nu stiu de la ce. Ca mi-am adus aminte ca a avut asa o patuta mica spre perciun pe la cateva luni si atunci o alaptam exclusiv. Acum i-au trecut, ma gandesc sa nu-i fi priit ceva de la iaurtul pe care i-l dadusem.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
pufymic spune:
Neata!
Mira multumesc de gandul bun si de flori!
pe toate care v-ati gandit la mine!
Lili cum esti????
Elenia nu ne zici peste care bucurie ai dat bantuind pe DC???
Cristina nasoala faza cu viermele din cereale!Gretoasa de fapt....
Sper ca le faci reclamatie la OPC....nu?
Fetelor avem nevoie de ajutorul vostru.....vedeti despre ce e vorba la semnatura
!
VOTATI-NE!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc" si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule" Multumim anticipat!
eloise spune:
Cristina, ai pastrat viermele
? Neaparat la OPC! Eu m-as razboi cu ei pana in panzele albe. Nu se poate atata bataie de joc
, e totusi vorba de hrana pentru sugari si copii mici, totul trebuia sa fie ambalat in conditii de maxima igiena, totul steril...
Am citit de curand un subiect pe DC, o mamica gasise un inel (al unei muncitoare din fabrica) intr-o cutie de lapte Nestle Junior. S-a adresat celor de la Antena 1 si au facut aia un reportaj.
Oricum neaparat fa ceva... daca taci tu si x si y ei continua sa puna pe piata produse procesate si ambalate in cine stie ce conditii nasoale, si restul oamenilor vor continua sa dea asta copilasilor...
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
xandrutza_76 spune:
Pufy, m-am conformat ![]()
O pupam dulce pe Maria! Gety, ce jucarie are acolo langa ea?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
beatrix spune:
Gety, wow ce mare s-a facut Maria! ori n-am mai vazut-o eu de mult dar m-i se pare tare schimbata! sau poate din cauza ca tot timpul avea o palariutza sua ceva pe cap! ! 
Mirabela, merci mult de ghid! a ajuns! 
Pufy, am uitat zilele trecute sa-ti spun ca am vazut pozicile cu doctorul si pacientul! 
Ai grija de tine, sper sa nu se mai repete faza cu lesinul si sa fie totul ok cu mana! Poate ar trebui sa iei niste multivitamine daca nu iei deja ca nu stiu! Ceva timp in urma si eu ma plangeam de ameteli si efctiv m-i se taiau picioarele cand il ridicam pe Eric in brate mai ales dimineatza pe nemancate! Acum iau complexul care il luam in sracina ca mi-a mai ramas o cutie si ma simt mai bine!
Lili, sincer nici nu m-am gandit la varianta cu vaccinul doar acum cand mi-ai zis! cand am facut analizele in sarcina anticorpii erau la limita inferioara si doctorul a zis ca probabil am facut vaccin in copilarie dar sa ma feresc ca nu sunt suficienti incat s alupte contra bolii in cazul in care as veni cuea in contact! oricum o sa vorbesc cu doctorul si poate o sa-mi fac vaccin! merci de idee! tu, cum mai esti? 
revin ca ma striga minunea acum ca mai aveam de spus!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
MamiLili spune:

Mira, merci de trandafiri, eram sigura c-o sa pui tu un link de genul "get well soon", fiindca esti mereu atenta si draguta cu toata lumea. Referitor la lapte, ma gandesc ca-l poti pune in termos iar cand se trezeste D i-l torni in biberon.
Pufy, ma mobilizez imediat sa va dau o mana de ajutor! ![]()
Adina, excursie placuta alaturi de Einstein si Schumacher!
Andra, ce fain ca v-ati vazut! As vrea sa vad si eu poze, numai daca este unda verde de la imparatzie!
Eu am dormit de aseara la 10 pana azi dimi la 10, non stop. Acum astept sa se intoarca taxu lui M, desi i-am sugerat sa mai stea, ca nu-i recomand sa ma vada. Chiar daca ne cunoastem de 10 ani, ma feresc sa ma arat in situatii horror gen fatza mea actuala, parul ciufulit la trezire si altele.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()