Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Metoda noastra de renuntat la suzeta n-o vrea nimeni: prea multi muci sa mai tii si suzeta in gura. Zilele trecute i-am dat-o de curiozitate si a scapat-o din gura, nu i-a placut. A facut "Bleah"!
Sa vezi si sa nu crezi cand mi-aduc aminte ca nu era placere mai mare ca atunci cand toscaia la suzeta.

AdinaF, mica excursie placuta maine!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ioana ce sa va mai zic despre Ignatica, sunt foarte draguti toti 3, simpatici si veseli, aveam impresia ca ii cunosc de o gramada de timp. Imi pare rau ca nu au stat decat vreo ora si-un pic, n-am apucat sa vorbim prea multe, ei au plecat pentru a ajunge in seara asta acasa la Bv. Si baietii mici s-au jucat putin, Vladut i-a aratat lui David ce si cum prin apartament, David a mai fugarit si el putin motanul Avem si poze, poate pun zilele astea (depinde de acordul Mihaelei)

Adina o metoda clasica pt renuntarea la suzi e sa tai putin cate putin din ea, pana ajungi la "cotor" si sa-i spui copilului ca s-a consumat de cat a tras din ea . Si Vladut adoarme cu suzi si tot asa il linistesc noaptea daca se trezeste, vreau sa renuntam la ea dar inca n-am curajul... cred ca va fi foarte agitat in primele nopti.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Nici noi inca nu am renuntat la suzeta pentru somn . Cred ca sunt eu prea comoda, ca acum adoarme foarte usor Vladut, numa il pun in patutul lui, cu suzeta si ursuletul si-l las acolo si ies din camera. Adoarme fara ajutorul meu in cateva minutele. Am incercat sa-l culc fara suzeta si a plans de numa si inca nu ma simt in stare sa suport atata plans, asa ca am zis ca mai astept pana ii pot explica ca s-a rupt suzeta.

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Cristina multumim de cafea.

vai ce vreme este afara brrrrrr. Macar sa vina zapada.

Mirabela si eu procedez la fel.Pun apa incalzita in termos si spre dimineata ii fac lapticul.

Noi inca mai folosim suzeta la culcare, dar nu obligatoriu. Daca o gaseste bine daca nu nu. Dar inca noua ne ies dinti si mai este miriita asa ca inca nu o iau.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tu fetelor, n-am crezut ca mi se va intampla si mie asa ceva! Tot auzeam, citeam ca s-au gasit diverse nereguli la aia de la Nestle, dar parca priveam cu o doza de scepticism toate aceste declaratii. Ei uite, ca e adevarat. Acuma ii faceam la Vladut cerealele, de la Nestle, si am gasit un VIERME!!! Sunt indignata!!! Mi-i scarba!!! Nu cred ca mai am curaj sa mai iau vreodata cereale si nimic de la Nestle! Ce ma fac cu laptele praf? Ca tot de la Nestle ii! Cred ca voi incepe sa-l trec pe lapte de vaca...desi intentionam sa fac mai tarziu. Sper sa reusesc s-o fac cat mai repede, ca mi-i scarba!!!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
cristina sarumana de cafea
nu tiu ce sa zic de produsele nestle pt panaacum nu am gasit nimic in neregula cu ei,doar cu mancaricile lor de la borcan nu mam impacat niciodata ca au un miros s un gust oribil s oricum dudumici nu prea iau placut s nu a papat borcanele(cefacemami s buni e mai bun pt baiat),de cereala nu stiu ce sa zic pt ca nu le folosesc din motiv de gogoloasecare le fac atunci cand le pui in lapte s am trecut pe o alta firma care nu e asa de renumita s dudumici e inebunit dupa ele(beadimineata cu mami s cu buni cafeaua,adica el lapte cu cereale,ca altfelnui kip sa bei cafeaua in liniste)
pupam cosmi satreca repede buza s sa nu o doara
de renuntat la suzi nu renuntam de moment pt ca se pare vor iesi vreo 4-5 dintoci s maselute s suntem un pic agitati noaptea s nu prea dormim dar cat de curand vom renunta
lanoi nu cred ca va fi greu pt ca dudumiciul din dotare cam executa regulile impse de mami(laintarcat a primit biberonul fara probleme,la nani numai ma aseaza mami sau buni in pat ma magaie un pikut s ala sunt adorm imediat,laolita facem imediat nu asteptam preamult)
am vrut sa mai zic ceva dar nu mai stiu cred ca din caua de lipsa de somn s stres din plin mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

a vroiam sa va spun ca plimbanduma prin forumurile amgasit niste poze ale unei bucurii vesele razacioase s ff frumoase kiar imiera dor sa o vad felicitari mamicii pt asa o bucurie s poate mai trece pe la noi sa ne mai spuna ce mai face
s dealtfel asteptam noutati sde la alte mamici de bucurii care nu au trecut demult pe aici
adina f baietii cei cucuieti
gety pe maria pt performanta ei
pufy sa itirevii repede s sa nu fie vreo fisura de os
andra ce fain ca vati intalnit cu ignatica
mexxa multa bafta maine
mamililimathias cel intelegator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Ati scris, nu gluma.
Ma bucur ca ati incercat biscuitii Mirabela, asa cum ti-a spus si Pufy, intinde foaia mai grosuta si sa nu-i lasi mult in cuptor, eu ii urmaresc cum se inchid usor la culoare in partea de jos ii scot; ii tin acoperiti, si ei sunt buni nu imediat, ci cam a doua zi.
Lili, imi pare rau ca te simti asa rau, sper sa-ti treaca cat mai repede! Ma bucur ca e intelegator Mathias,
Gety, o felicitam pe Maria pentru ridicatul in fundic
Eni, mult succes la examen!
Cristina, imi pare rau de ce ti s-a intamplat! Eu cred ca poti sa-l treci pe Vladic de acum pe lapte de vaca. Si ai scapat de Nestle... Totusi, am ramas uimita, nu ma asteptam de la Nestle... Si eu mai cumparam de la ei...
Andra, ma bucur ca v-ati intalnit cu Ignatica!
Pufy, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, sper sa nu ai vreo fisura.
Monique, o pupam pe Cosmi sa-i treaca buba repede!
Adina, fratiorii, tare dragalasi mai sunt.
Beatrix, Alina, Elenia,

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by GETY

Multumesc pentru "Ghiduri". Deja m-am uitat cam cum as putea sa ma joc cu ea la varsta ei, dar nu stiu de unde sa iau poze cu casuta, catel etc. O fata de copil desenez eu si o scot la imprimanta.
De maine ma apuc de treaba.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Eu ma inspir doar din jocurile alea ca sa vad ce pricep ei la varsta lor, mai improvizez cate ceva, de ex poze dintr-o carte.[/b]

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by eloise

[green]

Noi suntem tare voiosi, pentru ca in seara asta am primit vizita Ignaticai cu sotul ei si bineinteles, cu David. Nu au stat foarte mult din pacate, dar baietii s-au jucat putin, a fost frumos .

[b]As fi vrut si eu sa-i vad, nici n-am stiut ca vin in Iasi...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput