Bucurii se sept-oct 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Monique_new spune:
floricel79am facut prajiturica ta.am avut niste visine puse de una dintre bunici, facute gen compot dar bune rau ca imi venea sa le maninc goale.A iesit buna ca a vrut sa pape si Cosmi nu mai scapam de ea, nici nu a a steptata sa se raceasca prea bine. Problema.... este cam putina![]()
Intrebare.... cam cit sa o las in cuptor ca eu am tinut-o cit sa se rumeneasca bine deasupra dar s-a cam inchis la culoare jos, nu s-a ars dar as fi vrut sa fie mai deschisa.
Gata cu retetele.
Noi ne-am spart buza in seara asta. A vrut sa se suie pe o perna sa ajunga pe canapea si s-a lovit de era plina de singe in gura si nu stiam de unde. Acum are buza umflata putin si rosie. Offfff
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
MamiLili spune:
Monique, pupam Cosmi frumusica sa-i treaca repede!
Fetelor, da' ce v-ati harnicit la executat retelele postate ieri.
Pufy, iti tin pumnii sa nu fie osul fisurat si sa-ti revii repede. De-acum ca nu mai alaptezi poti lua si-un antiinflamator mai puternic, gen Aulin, dar sigur deja stiai asta!
sa treaca!
Mi-am promis ca pana n-o sa ma simt mai bine nu ma mai plang. Fac doar acum o mica exceptie: Alina M, am citit ieri pe net de complicatiile varicelei la adulti, pe primul loc era pneumonia de care ai suferit tu, pe locul 2 encefalita mea.
Ma bucur mult ca Mathias e foarte intelegator cu mine, se apropie de pat si rade, ma mangaie. Din pacate nu ma pot juca deloc cu el, ametzesc daca ma aplec sau fac efortul de a-l lua in brate. Si-acum gata, punct cu plangerile.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
pufymic spune:
Mira multumesc!
Ca sa nu-ti mai iasa uscati biscuitii fa aluatul mai gros(adik lasa-l mai gros cand il intinzi).![]()
Monique
buza Cosminutei!Sa-i treaca repede!
Lili sper din suflet sa te faci bine cat mai repede si sa te ocoleasa complicatiile(sau restul lor...)
Ce cuminte e Mathias!
Andra am uitat sa-ti zic: am vizionat si m-am delecta la maxim cu pozele voastre!Superb chinuitorul de matze
....dar si matza
!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gazucii
Tot ei
...Si iarasi ei
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Intrebare: Bucuriile care mai papa laptic noaptea, il beau la temperatura camerei? Sau il incalziti? Sau folositi termosul?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
Mirabelac, eu am cumparat un termos din Kaufland mai mic, de la raionul pt. bebe, pun in el apa calduta, iar in bibe masurile de lapte praf. Cand se trezeste sa pape, le amestec pe amandoua.
Multumesc pentru "Ghiduri". Deja m-am uitat cam cum as putea sa ma joc cu ea la varsta ei, dar nu stiu de unde sa iau poze cu casuta, catel etc. O fata de copil desenez eu si o scot la imprimanta.
De maine ma apuc de treaba.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Eunice, eu daca ma apuc sa fac prajituri, le mancam amandoi si iar nu-i bine. Bafta la examenul de pe 23!
Monique_new, sa-i treaca repede rana de la buza! Ghinionul mai mare e ca nu poti sa o ungi cu mai nimic sa-i treaca mai repede.
Pufy, sa treaca repede si sa nu fie grav!
MamiLili, somn usor!
eloise spune:

Noi suntem tare voiosi, pentru ca in seara asta am primit vizita Ignaticai cu sotul ei si bineinteles, cu David. Nu au stat foarte mult din pacate, dar baietii s-au jucat putin, a fost frumos
.
Ioana dar de ce ai cazut? Ai lesinat cumva? Te-ai ridicat brusc din pat? Eu avand tensiunea mica mai patesc asa. Sper sa nu fie fisurat osul si sa treaca repede durerea.
Lili, ce scump si intelegator e Mathias
... imi pare rau ca ai facut complicatii
. Poate maine te vei simti mult mai bine, ca prea si-a facut de cap boala... Si poate M n-o sa o faca, daca n-a facut-o pana acum. Adica ma gandesc ca ati fost expusi simultan la virus.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
AdinaF spune:
Mira, in primul rand , merci ca ai fost asa prompta cu "Ghidul".
Sa raspund la intrebarea ta, eu noaptea (daca se trezesc) le incalzesc laptele la microunde, mai rece nu cred ca l-ar bea, is tare pretentiosi copiii astia ai mei... Sunt curioasa cum o sa procedez luna viitoare cand vom merge cateva zile la munte..
Gety, tu ii mai dai Mariei lapte praf? Pot sa te intreb de ce? (Scuze daca mi-a scapat mie explicatia pe undeva).
Lili, se vede ca suferi, parca vorbeste alt om in locul tau ... rau ca nu te poate "inlocui" cineva 2-3 ore pe zi sa mai inchizi si tu putin ochii...Sanatate maxima iti doresc!
Intrebare_: daca are cineva sugestii in legatura cu renuntatul la suzeta, in afara de lasat copilul sa urle pana la epuizare, le ascult cu drag - mentionez: doar Alex mai foloseste suzeta, si asta doar la culcare.
O seara faina in continuare!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
A, si acum sa ma mai laud putin, ca de plans a zis Lili ca "nu e voie".
Alex a reusit acum cateva zile sa se dea peste cap, bine, nu perfect, a aterizat mai mult pe o parte, dar am ramas ca la dentist...iar ieri a reusit sa faca 3 pasi cu spatele...si tot ieri a reusit sa se catere pe Scooter-ul lui tac'su, acolo unde se pun picioarele, l-am zarit in momentul in care incerca sa se catere pe scaun...coptilu' asta va fi cred genul care fura la 8 ani cheile de la masina si o "parcheaza" in usa de la garaj...
Fabi nu e chiar asa "dotat" motoric, in comparatie cu frate-so , in schimb pricepe mai repede, mi se pare, de ex comenzi de genul "ada papucul lui Alex", sau "du scutecul la Oma "(bunica)...na , asta e, eu ma multzumesc si cu un Schumi si cu un Einstein
.
Acuma chiar merg si eu sa pregatesc pt maine ca facem o mica excursie pana in Muntii Padurea Neagra .
O seara faina va doresc !
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
pufymic spune:
Andra ce fain ca v-ati intalnit cu cea mai mare bucurie din trupa!Mai zi-ne despre Ignatica !
Sa-ti raspund la intrebare: da,am lesinat...si nu stiu de ce....oricum dupa aceea am avut toata ziua o durere de cap surda....tensiune mica am si eu de regula(si azi a fost in limitele "normale" in care ma incadrez de regula, adica 70/40
)
Eni uitam: bafta la examen!
Adina ai incercat sa manjesti suzeta cu ceva dezagreabil(si ca aspect si ca gust)?
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gazucii
Tot ei
...Si iarasi ei
GETY spune:
AdinaF, adica lapte praf in loc de lapte simplu?
Eu i-am dat pana la 1 an numai lapte praf, la recomandarea dr., care vad ca au jdemii de opinii (ei, nici chiar asa) dar multe din ele difera. Am inceput sa-i dau lapte de vaca de la punga, am incercat sa-l inlocuiesc treptat pe cel praf, dar a facut niste patute pe fata si am scos din alimentatie si laptele de vaca si iaurtul din comert. Parca au mai disparut, dar om mai vedea. Patutele au aparut cam de cand am inceput sa-i dau lapte de vaca.

Asteptam Craciunul!