Bucurii se sept-oct 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Xandrutza, am vazut si eu la targ Xilofon din lemn, dar pe mine m-a tentat ca are partea aia cu bile deasupra.
Abia astept sa merg la Selgros sa cumpar niste jucarii, neaparat una ca a lui Rares al Tanimei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Lexi, chiar voiam sa intreb daca esti ocupata cu pregatirea bagajelor. Locuinta de acolo ti-o cauti singura, nu o asigura ei?
Ce mai stiti de Lakioana si de fetita isteata?
Monique_new spune:
Neata si la noi.
Iar am reusit sa racim cu febra azi noapte.Acum am venit de la dr.Ne-a dat augumentin ES si Slabutanol.
Adriana mica treaba cu coastele e adevarata.Noi deaia am ajuns sa facem D3 injectabil ca nu asimila. Am inceput la 7 luni parca. Lilina a facut si ea la fel cu Vladut tot de la coaste. Priorixul ni l-a facut si noua inaintea infarixului.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Xandrutza, am vazut si eu la targ Xilofon din lemn, dar pe mine m-a tentat ca are partea aia cu bile deasupra.
Abia astept sa merg la Selgros sa cumpar niste jucarii, neaparat una ca a lui Rares al Tanimei.
In Selgros am fost noi ieri si am gasit o tablita gen ca a lui Rares (Tanima) cu 7 forme de masini, bicicleta, autobuz, balon, avion care se scot si apoi se pun pe forma respectiva...nu aveau cu animale - era epuizat stocul!!!
- am dat 16 lei pe tablita care e din lemnAlexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ramomar spune:
Neata,
alexutza
aici sunt, mercic ca ai intrebat de mine. In weekend am fost la Sibiu (doar cu sotul
). Deci sper sa mi se motiveze absenta![]()
am mult de lucru, incerc sa si recuperez din multele pagini pe care le-ati scris. Bravo!
si revin mai tarziu.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ramo -
- mai trebuie din cand in cand si cate o iesire de genul asta
- si Patri sa inteleg ca a ramas cu bunicii acasa,nu?
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
pufymic spune:
Neata!
Lexi sanatate multa printesei mici
!Si tie spor la rezolvat problemele organizatorice!
Ramo ce ati facut la Sibiu doar voi 2?
Pregatiti terenul pentru un fratior pentru Patri?![]()
Monique imi pare tare rau de Cosminuta ca e iarasi bolnavioara
!Sanatate multa!
Gety am vazut si eu pozele cu frumusica ta!
Ce ochi frumosi are!De la cine i-a luat?
Lili cum te simti?Nici eu nu stiu despre ce reclama vorbesti...
Alexutza
!Da, mai, am lesinat ca o placinta si m-am lovit peste tot dar tare rau la mana....acum insa ma simt bine....si am inceput sa iau Vitamax....poate ma mai invioreaza un pic(oboseala si epuizarea e de vina pentru ce am patit....cred).
Poze de prin calatoriile la bunici nu aveti?Printul ce mai face?
Si inca o data va multumesc fetelor pentru voturi!

VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"
Multumim anticipat!
alexutza_26 spune:
Pufy - ma bucur ca acum esti mai bine
- cu(,)Ca,Mg si Zn ai incercat???
Cat despre iesirile noastre din weekenduri - am facut o gramada de filme si poze , mai ales de vreo luna de cand merge bine singurel, insa avem probleme mari cu calculatorul, am reusit doar sa le salvez pe cd asta ca sa nu le pierd...sapt asta sper sa rezolvam intr-un fel, sa le si incarc si promit sa vi-l arat pe printz mergand tzatzos cu burta lui impunatoare!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by GETY
Locuinta de acolo ti-o cauti singura, nu o asigura ei?
Nu, locuinta ti-o cauti tu. Ei iti asigura doar prima de instalare.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:

Andra, super tare faza cu Banca turco-romana! Sigur din cauza pisoilor a dat faliment...
Ce bine ca poti rezista fara tv, la mine functioneaza non stop ca eu nu pot sta in casa fara sa aud o stire/muzica/voce umana.
Adina, pana nu vad, nu cred! Asa ca grabeste-te sa pui pozele cu Bucuriile gemene in zapada ca eu una abia astept!
Asa, fetelor, dati iama in jucariile de Craciun de la Selgros, ca eu cand oi iesi din casa sa gasesc numai Iepurasi de Pasti. 
Adriana mica, iti sugerezi sa mai consulti un dr ptr o a doua opinie. Daca va fi necesar, cea mai buna terapie e cu vit D injectabila, care nu se mai gaseste pe piata romaneasca de ceva timp. Asa ca, daca ai ocazia sa iesi din tara sau stii pe cineva care face drumuri dese, roaga sa-ti aduca de acolo cateva fiole.
Cosmi, Maria,Dudu sanatate multa!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()