Chiuretaj sau nu?????
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
Felicitari pt decizie!!!
O sa vezi ca totul o sa fie bine
Si noi am fost speriati (mai mult eu decat sotul) ca o sa avem gemeni runda doi... n-ar nu ne-am gandit ca nu vrem niciodata
si sarcina usoara!
Despre cum o sa-i plimbi... exista carucioarele de gemeni (sau frati de varste paropiate) unul in fata celuilalt... Cel din fata nu se lasa la orizontala, insa cel din spate stiu ca se lasa la majoritatea. E mai util modelul asta decat cel de gemeni cu scaunele alaturate... Sunt locuri pe unde nu poti trece cu acesta din urma.
Uite www.hauck-group.de/en/detail.asp?PLID=1&BID=1&KID=1&HID=8&UID=19&DID=413&ARTNR=500033" target="_blank">aici
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
gabitaco spune:
Sarcina usoara Madina.!!!

Multa sanatate si un bebelus sanatos sa va dea Bunul Dumnezeu!
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
alinusha06 spune:
la ce carut va referiti cand spuneti carut dublu?din acela pt gemeni?sau mai este un alt model ca eu voi naste in martie cand cea mare va avea 1 ani si 10 luni si nu merge de manuta ,ea trebuie sa alerge deci trebuie neaparat un carut pana ajungem in parc.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt
elyanne spune:
quote:Am pus link in mesajul de mai sus... ca si model... ca sunt destule firme care fac carucioare de genul asta... Important sa se lase cel pt. bb (cel din spate) complet la orizontala.
Originally posted by oprescuflore
la ce carut va referiti cand spuneti carut dublu?din acela pt gemeni?sau mai este un alt model ca eu voi naste in martie cand cea mare va avea 1 ani si 10 luni si nu merge de manuta ,ea trebuie sa alerge deci trebuie neaparat un carut pana ajungem in parc.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum24sapt
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
madina71 spune:
Nu am fost inca la medic, o sa ma programez pt sapt viitoare aici in oras la noi, insa o sa merg si la Bucuresti la un medic...poate intercalez controalele...
Merg si aici in oras fiindca doamne fereste de ceva, sa am un medic si aici aproape, ca pana la Bucuresti...
O sa va tin la curent...deja am inceput sa ma interesez despre analizele care se fac, triplu test, eco 4D (ca am mai uitat desi nu e mult timp de la prima sarcina)..etc....mi-am facut deja un calendar al sarcinii pe saptamani...o sa fie mai greu cu bebe 1 cand o sa mergem la Buc pt controale (fiindca vreau sa nasc tot la Polizu cu acelasi medic si tot natural daca o sa vrea bebe si Dumnezeu),, pt eco4d, pt TT...ca in provincie mai greu....si asta nu din snobism, ci fiindca este diferenta mare fata de Bucuresti, sa nu mai spun cum este la maternitatea din orasul nostru...acuma nu spun ca la Polizu ar fi lux, insa oricum, sunt conditii mult mai bune fata de aici...
O sa ma uit si de carucior dublu, problema este ca trebuie sa incapa in lift, ma gandesc ca n-o sa incapa fiindca deabia imi incape cel pe care il am acum (MagEngland-Princess Roll)...dar vad eu ....mai este pana nasc-prin iulie....
Am gasit un fel de calcul-previziune asupra sexului viitorului copil in functie de varsta mamei si de luna in care a fost conceput si conform acestuia iese ca va fi fetita....dar sunt si mamici carora nu li s-a potrivit calculul...o sa vedem ce va fi cred ca prin sapt 20, la eco 4D....La sarcina cealalta tot la eco 3D, tot la 20 saptamani, am aflat ca vom avea baietel...Ce o fi numai sa fie sanatos...
Hainutele de la cel mic le mai avem, nu le-am dat tocmai pt ca am zis ca mai fac un bebe....asa ca voi mai cumpara f putine...POate pana nasc reusim sa facem ceva cu casa si atunci o sa se rezolve si cu caruciorul, poate nu o sa mai fiu constransa de a incapea sau nu in lift....
Va pupam!!!!
bebe Adrian 20.01.2007
elena2001 spune:
Flori, caruciorul meu arata asa: http://www.gracobaby.com/products/subcategory.asp?No=6&N=44+54&act=A20
Pe bebe il pui in car seat...iar car seat-ul se ataseaza la carucior...fie in fata, fie in spate...scaunul din spate se lasa la orizontala ...asa ca ai unde o culca si pe cea mare daca este nevoie....
Eu in principiu o tin pe cea mica in car seat pe locul din spate iar cea mare sta in fata....carucioru este foarte practic si se strange foarte usor...daca vrei sa-l pui in portbagaj trebuie sa scoti tavita din fata....
Si eu sunt mami de Bianca ![]()
Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Irina, mami de Cezara (15 ian.2006) si Bianca (20 iunie 2007)
alinusha06 spune:
madina eu nu am avut noroc referitor la acele calendare de pe net le-am incercat pe toate poate poate iese baiat dar acolo conform varstei si lunii in care am ramas insarcinata spune ca va fii baiat insa la eco 3d este fata si initial imi spusese ca va fii tot baiat la primele eco ,dar asta este poate mai trebuie inca unul ca sa am si eu un putoi in casa.
Elena cat a costat acel carut?este rezistent?
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt
Marilena12 spune:
Madina, ma bucur din suflet ca ai luat decizia de a primi bebelusul cu bratele deschise in viata si in familia voastra! Este o decizie foarte buna, dat fiind ca este puiul vostru, conceput din dragoste...
Te felicit, esti o femeie sensibila si ai un suflet plin de dragoste. Pentru asta, Dumnezeu te va binecuvanta cu un prunc dulce, sanatos si cuminte, care va avea o viata lunga inainte, ca sa-ti inapoieze toata iubirea cu dobanda! Sarcina usoara si bebelus sanatos!
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
amyarabella spune:
In primul rand FELICITARI pt alegerea facuta Fie ca Dumnezeu sa va lumineze drumurile si sa reusiti tot ce va propuneti si de acum incolo.
Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si 2 bebi sanatosi.
Daca ai nevoie de ceva ,eu stiu nu stiu ce orice poti sa imi trimiti mesaj privat si daca pot va ajut cu cea mai mare placere.
De carucior uita-te si pe ebay gasesti acolo multe modele pt 2 bebi si sunt si mai ieftine sau asa mi se pare mie.
Mult noroc tit doresc ,am plans cand am vazut mesajul tau ca pastrezi copilul !!!!
mami Amy si bebe Stefan
kitzy spune:
Madina felicitari!!!! M-am bucurat enorm cand am vazut ca pastrezi copilul, e o binecuvantare, ai sa vezi ca n-o sa-ti para rau ca l-ai pastrat. Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii.
17+ cu posibil