Chiuretaj sau nu?????

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Felicitari!
Ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

felicitari !!!!
sa fiti toti sanatosi, restul se rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bravo, ai luat decizia cea buna

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Madina felicitari pentru sarcina, multa putere si aveti incredere ca se vor aranja multe.Daca ai nevoie de ceva spune si te ajutam

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

BRAVO,FELICITARI PT DECIZIA INTELEAPTA PE CARE A-TI LUAT-O ,o sa vezi ca atunci cand va misca sau cand il vei vedea pt prima data la eco iti vor da lacrimile chiar daca este al 2 bebe si chiar daca nu a fost planificat ,eu cel putin asa am reactionat chiar daca am stat in dubii sa il pastrez sa fac intrerupere la fel ca si tine ?dar cred ca un avort este mult mai dureros cum spun si fetele nu am trecut printr-o intrerupere niciodata si nici nu imi doresc astfel ca am ales sa pastrez copilul ,voi vedea eu pana la urma acum va fii ,nu voi nici prima nici ultima care creste 2 copilasi la o dif asa de mica.
vei vedea ca peste ani ne va fii mai bine asa

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 24sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

nu demult am vazut subiectul si l-am citit de la inceput pana la sfarsit. mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut c-ati hotarat sa pastrati copilul!!!! ati facut cea mai buna alegere!!!!!!!!
s-ai o sarcina usoara,sa va dea Dumnezeu sanatate la toti si putere.
toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Madina, te felicit si eu din suflet pentru decizia luata !!!

Si eu sunt mamica de copii de varsta apropiata...si asta pentru ca asa mi-am dorit....tot timpul spuneam ca dupa ce voi avea primul bebe il voi face imediat si pe al doilea...si asa a fost: diferenta intre fetitele mele este de 17 luni. Si acum gandesc ca am luat decizia cea mai buna.
Cea mica are 5 luni si deja o soarbe din ochi pe cea mare...iar cea mare ma ajuta deja cu surioara ei...daca incepe sa planga Bianca, Cezara fuge repede si ii pune suzeta....sau merge la ea si zice "no no no"
Nici noi nu avem pe nimeni aici, suntem singuri, fara nici un ajutor....dar daca trebuie, o sa vezi ca o sa faci fata....numai sa stii sa te organizezi si sa stii care iti sunt prioritatile....
Eu cand o culcam pe cea mare , scoteam telefonul din priza si ma culcam si eu....nu ma apucam de smotruit prin casa ...

Cand am nascut am carat-o dupa mine pe fetita cea mare...am nascut la miezul noptii iar a doua zi la ora doua am plecat acasa....am considerat ca nu avea sens sa stau in spital atata timp cat si eu si bebele eram bine....

Eu am cumparat un carucior dublu care si-a facut toti banii....mi-a fost si inca imi este foarte util...
Iar pentru dormit am cumparat un "toddler bed" in care inca doarme Bianca dar in curand trebuie sa o pun in patut pentru ca a inceput sa se rasuceasca foarte mult...si o voi muta pe Cezara in pat....

Cand mergeam la doctor am mers tot timpul cu Cezara dupa mine si a fost Ok...

Sunt si zile foarte grele, e adevarat.....dar eu plec de la ideea ca zilele astea nu tin la infinit...fetitele vor creste... si stiu ca atunci nu trebuie s-o iau din nou de la capat...
Desi mi=ar surade ideea de a-l avea si pe al treilea, dar nu in conditiile in care suntem acum.....totusi, nu ma vad ducandu-ma la spital sa nasc cu doi copii dupa mine....

Numai bine!

Irina, mami de Cezara (15 ian.2006) si Bianca (20 iunie 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

multumesc pt cuvintele frumoase si gandurile bune pe care mi le-ati transmis aici...cred ca si datorita voua am luat decizia asta!!!!!

bebe Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Madina ai fost la medic, sti ceva noutati in legatura cu viitorul membru al familiei?
Te rog sa ne ti la curent cu toate.
Ma bucur f mult pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Felicitari, Madina!!!! &
Sarcina usoara!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput