Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioana, !! Tzopindoi sa le ramina numele !!
Bre Lioooo, trecushi de dedublaj sau tot pacolo te invirtesti si azi ?? Si acu fie vorba intre noi, io as vrea sa ma dedublez, macar una din noi doo sa aiba timp sa isi traga sufletul, pin ce cealalta face treaba !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ma pregatesc de plecare, asa ca va urez un sfirsit de saptamina linistit si cu sanatate multa ! Sa aveti grija de voi si de piticii din dotare ! Va pup cu drag pe toti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am avut o sedinta lunga si nu am mai apucat sa intru, iar acum o iau si eu spre casa...

Va pup si va urez weekend placut!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am revenit:))LA MULTI ANI,MATEILOR!!!!!
Roberta distractie placuta ,multa zapada si sa pui poze!!!!
Cristalina felicitari tinerei cercetatoare,noroc cu vocea:)))...si adik ne-ai lasat pana luni,sa murim de curiozitate in ce consta premiu,ntz,ntz,ntz
Papadie tinem pumnii stransi,stransi pentru Pescarush!!!!!
Daria super cadou de mosh Nicolae si io-s obsedata de parfumuri,Kenzo imi plac, si alea cu arome de lacramioare si frezii....
Andries las ca te razbuna astia mici peste vreo 2 ani,de se-mpusca vecinul tau singur,am si io un mosuletz care se uita toata noaptea la tv si-i surd cred....

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

"tzopindoi" ...
Ioana, teoretic consta in 20000. Practic vedem luni...:)

Gabi, ai grija de matale si odihneste-te in weekend ca meriti. Sa porti sanatoasa cizmele!

Sa inteleg ca numa' eu am un vecin de vreo 25 de ani care da chef in weekend?!
Plecara muma-sa cu tata-su in state si cred ca-si cumpara boxe noi si vrea sa le-ncerce...pacat ca il apuca numa' seara...:)))

Ma duc sa vaz ce e la teveu ca de domnu' sotzu' nu pot sa dau.
Ca tot intreba Ina...Nu ma agat de dvd-urile cu filme ca mi-e frica de nea murphy...ca nu cumva sa nu mai doarma galustile bine la noapte si sa se razbune...:)
Le pastrez pentru cand s-or duce fetele in vacanta la bunici!...:)))
Noapte linistita sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Matei!
Alice si mie imi place sa dorm cu el..dar imi place si patul pe care vreau sa-l cumpar si crede-ma ..nu se poate lua decit daca el doarme "sigurus"
Azi dimineata ..se lauda singur..I am a big boy now..I am not a baby anymore..see? I am not scared anymore..I am not sick...Luca nu morit!(adica nu a murit...pe asta nu stiu de unde a scos-o)

In alta oridene de idei..am cumparat ieri animalul (a se citi curcanul)..asa ca anul asta fac si eu in premiera..
Azi avem invitatie la cina la amicii nostrii..deci Luca are distractia aranjata..duminica este party pt Oscar (abia acum se face)..

Monica felicitari ..tu mai cistigi multe premii?
Ioana cum mai merge actiunea?
Irina vezi ca a trecut?
Daria ce kilometraj are la bord? Tare faza cu burtica!
Gabi sa le porti sanatoasa!

edit Anca tu cum mai esti? Mai povesteste-ne de Bianca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Mateilor!

Papa, tinem pumnii pentru Sofia!

Daria, sa stapanesti sanatoasa masina! Pretul este super, VW meu Golf din 2006 a costat de 2.5 ori mai mult. Ma bucur mult pentru tine!

Olivia nu-s ce sa mai povestesc, nu am nimic interesant sau cand imi aduc aminte nu mai sunt online Cand am ajuns aseara la 6 acasa Bianca mea dormea, si nu s-a mai trezit pana dimineata... da nu ma plang, adevaru ca de cand nu mai doarme dupa amiaza seara se culca mai devreme, si am timp si eu de serialul meu..

In rest, ma gandesc unde vom face rev-ul anul asta, ca anu trecut staturam acasa, as vrea sa merg undeva dar nu am cu cine o lasa pe Bianca... eterna poveste.. sper sa gasesc o varianta..

Voi sunteti liberi saptamana viitoare am inteles, toti consultantii din US cu care lucrez nu o sa dea p-aicea.. shopping si imbuibare la maxim

Gata merg sa mai muncesc si io ceva pe ziua de azi...

Va pup si va doresc un week-end placut.

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca ..he,he,,eterna poveste :))..ne este cunoscuta si noua..eu deja m-am resemnat :( Tot cu nevestele alea esti busy? Noi sintem liberi de joi doar..bune si astea 4 zile!

Am uitat sa ii urez si eu Pescarushului...sa iasa treaba cu corsetul!! Tinem pumnii strinsi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Hop si io cu imina incaljita....da nu de rachiu ci de faptu ca mai are Dea un dintisor, si-aproape ca am facut azi combustie interna fortosandu-ma sa o conving sa manance mai mult de 5 lingurite la fiece masa, si....victory...a mancat 6 lingurite. Sunt extenuata de atata efort depus pt ca s-o hranesc, oare ei chiar nu i-o placea sa manance sau o dor gingiile asa rau? ca sta s-o frec, deci nu cred c-o dor. Tine mancarea in guraaaaaaaaaaa, pana ma plictisesc langa ea, se raceste de 3 ori.[ma dau cu capu de pereti de 4 ori aici]

So, una peste alta toanta ta mine azi am aspirat si spalat la masina si frecat prin baie, ca nu am stiut ca e sarbatoare. Sa ma ierte Cei de sus pt asta ca n-a fost cu intentie. Asa ca inchei eu aci in miez de noapte siragul felicitarilor pt Mateii de astazi, primiti-le ca-s din suflet!

Cristalina- felicitari si matale pt premiu, ce zicei eu, mama, carierista, sotie, nora, esti de toate si esti tare, brava

Alice, Anca,- luati niste pupe ca ma sustineti asa frumos. ca pe cand vreau eu mai abitir sa dau cu capul de pereti voi puneti o pernuta colo-sa sa nu-mi pocesc mutra prea rau.

Papadie, rau imi pare ca Sofia tre sa stea incorsetata dar gandeste-te ca pt sanatatea ei si pt ca sa nu fie complexata mai tarziu e mai bine asa. Doar nu vrei sa-i fie rusine sa se dezbrace la strand sau sa poarte un tricou mulat. Plus ca o pozitie rea a coloanei aduce cu sine si o respiratie defectuoasa, dificultati la sport etc. Crede-ma ca stiu ce zic. Eu am fost diagnosticata cu cifo-scolioza la 7 ani cred, nu stiu ce grad, dar am. Drept pt care nu am putut face balet, sau gimnastica, ceea ce erau pasiunile mele. Si asta pt ca nimeni nu si-a facut mila de cocoasa si coloana mea deviata sa mi-o indrepte la timp, cat am fost cruda. Am inteles ca se putea dar erea pre dificil pt ai mei sa mearga cu mine la gimanstica medicala si montat corset la TM, ei fiind in provincie. Asa ca am ramas cocosata de la notre oras. Eu trebuie si acum sa fiu atenta la postura (capul sus, umerii drepti) ca sa nu se vaza defectul. Daca te uiti si stii la ce sa te uiti se vede, insa mereu am fost talentata la mascat defecte asa ca barbata-miu si nici anteriorii mei preteni nu mi-au observat spinarea, poate si fiindca am stat mereu cu fata la ei, doar stiti ce se zice, sa ai spatele mereu acoperit (la propriu si la figurat) e cel mai bine :P
Daria- dar de ce-l astepti pe miculas asa de tare? i-ai scris ceva frumos?

ca tot vorbirati de parfumuri, eu prefer Cerutti, Leau par Kenzo, Marco Polo - pure green, Paco Rabane, Hugo Boss, si D&G....de fapt ador tentele florale suave, care nu-ti muta nasul din loc, nu-ti inlacrimeaza ochii, si nu-ti revolteaza pancreasul. Ca aveam io la birou o colega ce-mi facea asa ceva zilnic cu parfumul ei, beam 3 capucine numai ca sa rezist 6 ore laolalta cu ea si cu geamul cracanat in cap, nu-sh ce avea ca mi-a fost si jena sa intreb. Dar cand si-a terminat sticluta am respirat usurata. Detest de-a dreptul aromele gastronomice introduse in ca sa zic asa parfumuri...cand simt parfum/spray/sapunuri cu miros de vanilie, sau de iaurt sau de mere, sau de piersici, de pepene, - ma ia cu calduri. Numai florale, clar, suport.

Amironeanu- n-am ajutor ca inca nu m-a clonat nimeni, si io-s da best pt copiii mei, doamne ajuta-ma sa rezist insa, pana cand s-or face de facultate macar! Nu stiu cine zicea de facut pishu in pat...Sa fi fost tot tu? daca nu, cine a fost, am un sfat: puneti-le scutec si asa nu va raci macar dormind ud copilul. Eu asa am facut cu Dan, ca si el pana acum cand am nascut-o pe Dea se mai scapa noaptea obosit, mai ales imediat dupa ce am nascut devenise frecvent. Nu ai ce-i face decat sa-l trezesc noaptea....puneam scutec. Si uite ca de la o vreme se trezeste singur, se frichineste, plange, scanceste cate odata, si intr-un tarziu cere olita, alteori pur si simplu cere olita frumos, face si se culca la loc.

mai am o chestiune: il banui pe Dani a avea dopuri de ceara in urechi ca m-am binoclat eu dupa fiecare baie si nu vaz decat ca arata ca un dop dar nu-lpot ajunge cu betigasul. Nu stiu de ce i-sa facut, practic e aproape astupata gaurica aia cred ca dinaintea timpanului. Deci ce sa fac? duc la orl? ca nu se duce la spalat, l-am bagat cu capul sub apa la fiecare baie, ca tot e placerea lui sa se scufundeze sub apa in cada plina, cu ochelarii de scamandlu (a se intelege scafandru)si nu pare a se inmuia pelicula aia. Si cred ca e dop, doar nu pot crede ca am io ochi de ochi asa ca sa-i vaz direct timpanul pe dinafara, nu? ca oricum nu stiu cum arata un timpan si nici un dop de ceara, dar tot mai tare inclin sa crez ca ce vaz eu e dop.

ca mai vroiam sa debitez ceva dar mi s-au incaljit si releele, acu vad in ceata, deci m-am calmat, si-am uitat ce anume asa ca va urez o noapte buna, un weekend linistit si sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru sa va urez un we frumos, cu vreme buna si muuult spor la orice ati face !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput