Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Eu vreau NinaRicci "Nina" , n-am avut never de la ea. Io am colectie de parfumuri, sunt slabiciunea meaaa, asa pot fi eu cumparata ![]()
![]()
![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria, ![]()
!! Te-as cita in treaba asta cu "cumpararea", dar mai stiu si io cine citeste paicisha ?? Nina Ricci nu am avut nici eu ... imi aduc aminte cu placere de un flacon de Estee Lauder, parca "Pleasures" ii spunea ... tare fain mirosea !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Imi dau astia coronitza!!!![]()
"...
Stimata Doamna / Stimate Domn,
In urma procesului de evaluare realizat de comisiile Colegiului Consultativ, propunerea dvs. a fost selectata in vederea premierii.
..."
Ca tot ziceam ca nu am sanse sa primesc premiul...:)))
Luni ma imbrac la tzol festiv si ma duc sa ma premieze. Suspans total pana atunci pentru ca nu am aflat de cati bani e vorba...:)
Ma duc sa culc galustile, un weekend minunat sa avem
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
Incercati si un Diorissimo de la Dior (miros de lacramioare), sau Diorella tot de la Dior cu un miros fresh si putin mai incisiv decat cel de lacramioare.
Pleasures dela Lauder este preferatul meu pentru birou, este foarte discret si fin, nu umpli biroul de parfum, dar se simte inconfundabil.
Andries
alice2004 spune:
Tanananaanananaaaaa, Cristalina a reusit !!!

Bravos si felicitari multe si multiple !!
(Si sa fie cu bani pe masura dorintei tale !!
)
Ma oftic ca nu au astia aici un emoticon cu premiu ceva ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Eu nu insir lista, dar imi plac Ultravioletul PRabane, Eden Cach., Roma Biaggiotti si nu in ultimul rand Phyton Trussardi. Daaar nici pe restul pe care le am si le tot reiau nu le-as da
Imi plac mirosurile tari
si cik mi se potrivesc ...
Cistal - felicitari !!! 

Io ma repet, u ar da best !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Hihii, Daria, sotul meu nu ma mai intreaba demult ce sa imi aduca de pe unde e plecat ... ca stie deja (ma intreaba uneori ce fac cu atitea parfumuri ??)! In afara de Magie noire-ul, mie imi plac Kenzo si Givenchy ... de la Biagiotii am "Laura" (parca asa scrie pe sticluta). Imi amintesc ca aflasem intr-o zi ca undeva pe calea victoriei in bucuresti se deschisese un mare magazin de-i spunea "Lumea parfumurilor", dar nu am avut curaj sa intru acolo niciodata ... ca mai mult ca sigur ca ma lua inima ! Asta era acu ceva timp, de atunci s-au mai deschis enshpe magazine pe profilul acesta, asa ca bani sa ai, ca ai si de unde alege (si nu sint facaturi, ca acelea de la tarabele de la coltul strazii
!.
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Mama, ce la fix am intrat!!! Vezi mai Cristalina de ce e bine sa facem noi urari? Ca se implinesc!!!!! Bravo si la mai mare!!!
Si ca tot e vorba de urari ii tin si eu pumnii lui Papa pentru micul Pescarush!! 
Eu sunt zombi total - am avut doua zile super obositoare, nu m-am putut abtine sa ma intorc de la Nurnberg fara o pereche de cizme si o geanta ...
Evident ca nici pe fiu-meu nu l-am lasat de izbeliste - am refacut provizia de dresuri (eu am o dambla, nu ii iau copilului dresuri de pna din astea de gasec pe aici - ii iau doar bbc 100%), i-am luat si o caciula si pentru ca trebuia sa-i iau copilului si ceva care apreciaza el, i-am luat 3 animalutze - nu stiu daca le stiti ca se gasesc si la noi in magazinele diverta - sunt miniaturi de animale domestice si salbatice executate extrem de realistic - atit de realistic ca Stefan, care se teme in general de orice necuvintatoare, la inceput nici nu vroia sa le ia de la mine...
Intru intr-o sedinta, dar revin...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Gabi, bine ai revenit !
Mey, parca iti urasem relaxare la Nurnberg (vaz ca aici nu a tinut treaba cu previziunile) !! M-ai pus pe ginduri cu animalutzele, sa trec si eu pe la diverta sa vaz despre ce e vorba ...
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Neatza,mandra mea a inventat un cuvant nou,cu care ma umflu de ras:)))vede reclama cu 2 lemurieni la nu stiu ce banca si-mi zice "uite mama tzopindoi!!!!":))
revin dupa ce citesc
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele