Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Imi dau astia coronitza!!!
"...
Stimata Doamna / Stimate Domn,
In urma procesului de evaluare realizat de comisiile Colegiului Consultativ, propunerea dvs. a fost selectata in vederea premierii.
..."
Ca tot ziceam ca nu am sanse sa primesc premiul...:)))
Luni ma imbrac la tzol festiv si ma duc sa ma premieze. Suspans total pana atunci pentru ca nu am aflat de cati bani e vorba...:)

FELICITARI Monica. Si multe realizari din toate punctele de vedere.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

So, una peste alta toanta ta mine azi am aspirat si spalat la masina si frecat prin baie, ca nu am stiut ca e sarbatoare. Sa ma ierte Cei de sus pt asta ca n-a fost cu intentie. Asa ca inchei eu aci in miez de noapte siragul felicitarilor pt Mateii de astazi, primiti-le ca-s din suflet!

Lioooo pana face Dea un an ai voie sa speli in fiecare zi, chiar si de Craciun!! Stiu eu sigur, mi-au spus mie toate babele, femeia cu (,) copil mic are voie sa spele si de sarbatoare!!
La mine e belea cu babele din bloc, ele ma iubesc foarte mult si observand dumnealor ca eu spal si in zilele de sarbatoare veneau sa-mi spuna sa nu mai spal. Pana cand intr-o zi le-am spus ca eu nu am calendar in casa (n-am, daca imi trebuie ceva ma uit pe internet) ...mi-am dat foc la valiza, acum vin cu o zi inainte: "Andreiutza... sa nu speli mama maine ca e sarbatoare mare, sfantul nu stiu care, cruce rosie!!"

Da' de cand am nascut mi-au spus ca un an de zile am scutire! Asa ca...

sau te pomeni ca Dea are deja UN AN si sunt eu defazata???

pseu: am pus maimutele la posta, ieri, sper din suflet sa ajunga plicul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uite ca am si eu un moment de respiro...

Cristal felicitari mama, la cat mai multe succese!!

Kim, bravo pentru dormit singurus, eu nu-mi pun problema, pe moment, astept si eu ca si Monica sa faca si ala mic 2 ani si ii culc impreuna.

Nasol cu revelionul, eu chiar daca am parintii aproape, tot de pomana ca nu pot sa plec nicaieri, noi suntem familia "all together", asta vara ma suna socru-meu sa m-il ceara pe Victor vreo doua luni, eu nu si nu (o sa radeti, da' mi-e frica sa nu cada in fantana, mama paranoica), acum o luna iar ma suna, sa-l trimit la ei... eu nu ca se gelozeste copilul mare pe cel mic, nu pot sa-l trimit de acasa la 450km departare, da' de ce nu-mi face oferta al meu tata ca sta la 2 km??? murphy taica, murphy...

Dar imi promit la primavara o "iesire" din tara ca nu mai poooot...

Ala mic e mucos rau si operatia de dezmucire e tare grea la nici trei saptamani si mai putin de 3 kile, se mai si incinge si trebuie sa-l pun la tzatza ...stau toata ziua dupa el si dupa frat-su...care si el e racit. Sper sa treaca in cateva zile, e ceva viral banui eu.

Mai si nu se mai termina treaba in casa de nici o culoare, asta in conditiile in care imi vine femeia la curatenie, pe tanti cu gatitul n-am mai chemat-o ca nu mai aveam loc si pentru ea, dar poate reiau de saptamana viitoare sau poate ma reapuc eu de bucatareala...

un week end de vis va doresc...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andries sanatate la mucosii mici, am fost si noi p-acolo recently, apa de mare, pompa de nas, karvol pe batista in camera noaptea, ziua intr-o oala cu apa calda pe dulap, sau 3 picaturi de ulei de eucalipt tot intr-un vas cu apa.
Io moooooooooor, nu vrea a mica sa ia mai mult de 4-5 lingurite nici de frica. Merci de maimute, fac poze cu toate cand ajung aici. Ce-am gresit eu Doamne de tre sa-mi chinui copilul cu mancatul asta asa ?
Dea va implini azi 11 luni, asa colo, spre miezul noptii, deci bine k stiu, mai am o luna incheiata de munca intensiva, si-n zi de sarbatoare si-n zi obisnuita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare,eu beau un ceai cu multa lamaie ca-mi face curte un guturai si nu vreau sa ma las sedusa..noi tot singurele in week-end si din pacate nu-s spectacole de teatru,asa ca ne-am jucat si am colindat prin parc si magazine vreo ora juma' sa vedem ce o sa facem dupa ce se trezeste....
Andries insanatosire gabnica,piticlontilor,pentru Mirciulica doar ser fiziologic pentru nasuc,o asistenta mi-a zis ca este mai bun un pic mai cald,acu nu stiu de ce...
Lia a mea nu a luat nik in greutate de la 10 luni la un an si 2 luni, a trait doar cu lapte praf,nu accepta linguritza tot din cauza dintilor...la un an si 2 luni am dus-o la restaurant si i-am dat bocatzele,de atunci s-a pus pe mancat dar prefera si acum bucatzelele si nu ceva ce trebuie mancat cu linguritza...tin minte a abia asteptam sambata si duminica ca atunci o hranea tati
Liliana cam scurta la vorba,vreem pozee si povesti cu Adelutza!!!!
Cristalina deci luni bem si mancam,ca-ti ajunge premiu sa ne cinstesti pe toate!
Vivia merge si nu prea actiunea,un succes este ca le suge foarte putin inainte de a adormi,nu le suge la somnul de pranz....azi i-am aratat cadourile de la moshul coca cola pe care ni le-a promis ca ni le aduce vecina,a zis ca de duminica gata se lasa de fumat...degete!!
Am pus si eu niste pozici
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/noiembrie%202007/
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa-ti traiasca fetita , Lia, sa creasca mare si sanatoasa alaturi de fratele mai mare :-)
Si intelege ca manechin se face, de pe acum ! Glumesc, nu te supara, dar poate ei chiar atat ii ajunge sa creasca mare, isteata, ca frumoasa foc este !

Andries - sanatate muuulta trupei de mucosi si tie muuulta forta in continuare !

Eu bantui netul, mi-am terminat treaba, Giulia bantuie prin casa si canta de zor, asta dupa ce s-a imbracat adecvat ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,treeeeezzzziiiirrreeeeeaaaa...:)))
Haideti la un ceai fierbinte de fructe de padure
Meii, da de Roxi stiti ceva???
Treceti la semnat condicutza si la raport,da repede...!!!!!
Hai sa avem o zi buna si o saptamana frumoasa

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Semnez prezent
Am avut un we "normal" cu nervi si crize, am stat mai mult home. Cred ca Giulia raceste ca s-a aspirat de 100 de x degeaba ... si cam atat. Vreau sa treaca rpd saptamana asta

Sunt prin zona ... spor la treburi !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor - eu sunt la servici, depresata din cauza de vreme dar lasa ca mi se ridica moralul ca doar joi plec la Londra!

In weekend mai mult am zacut ca deh, vremea oricum nu ne permitea altceva...Sunt cam suparata ca nu am apucat sa mergem prin oras la cumparaturi si copilul nu are cizme, azi l-am trimis la gradi tot in ghetutzele de piele intoarsa... dar macar i-am dat hainutza groasa de iarna...

O saptamina buna va uram!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristaalll, felicitari, bravos mama, nu ierta niciun premiu;)) veni john?
papa, bafta, astept sa intri sa ne spui cum e, gagicili
edit, vazut tzopindoi:D:D

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput