Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 13
Doamna Bibi spune:
Salutare!
Nu mai intra omu' de ceva vreme si ce vad: multi bb2, teste cu 2 dungulitze si tot felul de vesti din astea minunate! BRAVO, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi cu totii!
La mine nimic nou...din pacate
, dar astept cu interes vremuri noi. Mai am putin si mai imbatranesc un an....
In schimb sunt multumita de Bogdan, se descurca foarte bine la gradi, ii place mult.Invatam acum poeziile pentru serbare :)
Pupici.
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
Andries spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Neata fetelor - eu sunt la servici, depresata din cauza de vreme dar lasa ca mi se ridica moralul ca doar joi plec la Londra!
In weekend mai mult am zacut ca deh, vremea oricum nu ne permitea altceva...Sunt cam suparata ca nu am apucat sa mergem prin oras la cumparaturi si copilul nu are cizme, azi l-am trimis la gradi tot in ghetutzele de piele intoarsa...dar macar i-am dat hainutza groasa de iarna...
O saptamina buna va uram!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Neata'
si-al meu tot in ghete de piele intoarsa a plecat, cu o pereche suplimentara de sosete!! Mai si iar incepe circul cu incaltamintea!!
Eu foarte greu ii gasesc ceva sa ii vina si sa fie si de calitate.
Brrr ce vreme, eu am niste calorifere imense (noi) in camere si tot mai bag si caloriferul electric la ala mic ca sughite de mama focului.
Sambata am bagat o tura de shopping in Carefour... am spart o carutza de bani si m-am simtit minunat!! Partea mai haioasa a fost ca ajungand acasa mi-am dat seama ca am luat lucruri numai pentru plozi si mie sau husbandului nimic!!
Ieri...bucatareala la greu, plus ca dimineata am sta cu amandoi...ca al meu lucreaza si in weekend. Ala mare e un cumintzel, ptiu sa nu-l deochi, ala mic e un terorist!! Nu doarme frate ziua neam!!
Dar la 22:05 dupa un tur de fortza dormeau amandoi, culcati de subsemnata, pe rand, cate 10 minute cu fiecare!! Asa ca ...daca n-are talent la culcat plozii, husbandul s-a indeletnicit cu alte munci necalificate cum ar fi strans si aruncat gunoiul, intins rufe, etc.
Mey ... si-am apucat sa fac si baie pana in 23:00
Numai viroza asta pacatoasa ma chinuie, ma chinuie si iar ma chinuie!!
Andries
alice2004 spune:
Neatza, gagici !
Azi am ajuns ceva mai repede la birou, ca bate un viiint in bucuresti, mama-mama, a impins masina mai ceva ca barcile alea cu vele pe apa !?
Deci e luni si io astept cu interes deosebit beuturica si mincarica de la Doamna cu coronitza alias Cristalina !! Asa ca spun pas ceaiului de fructe, poate baga premiata ceva bun si cu grade mai multe ! ![]()
In rest, si noi am stat in casa in uichend, ca pe vremea asta urita nu am avut nici un chef sa bintuim pe undeva !
O zi linistita va doresc, ma duc sa citesc ce ati scris in urma !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Andries, eu in fiecare am i-am luat cizme gen apreschiuri - anul trecut am gasit la Ecco (in Feeria) - foarte frumoase si tot acolo vreau sa ma duc anul asta, dar am vazut deja similare la Chicco si sunt sigura ca au si la Naturino. Eu am sa vad daca ii gasesc ceva la Londra, daca nu exact la unul din magazinele de mai sus ma duc! Deci se poate si cu doi, sa-i culci si sa mai apuci si sa faci o baie...bravos!!
Monica - dna Bibi - ce mai faci? Ma bucur ca Bobo se descurca bine la gradi!
Alice - vorba ta, astept si eu bautura de la cristalina - ca virtual am si eu voie! ![]()
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Da Gabitzu, se poate, pe Victor il culc in 10 minute, din care 5, 6 sunt povestea (am eu niste povesti de genul roman foileton, o poveste 10 episoade
), cu al' mic e mai greu, dar ieri am apelat la argumentul suprem - tzitzi - desi nu-mi place sa-l adorm asa, totusi doream o baie!!
Cristal cred ca a cazut in sifonier cu tot cu moatze
ce-o fi pe capul ei saraca... da-i coafat, unghii, machiaj, tzoale...pai mie mi-ar trebui trei ore numai pentru mine...
Andries
roxanaz spune:
ziua buna
de abia acum reusesc sa semnez si eu condica.
dar am apucat sa citesc tot.
la multi ani Marei si Mateilor pentru saptamana trecuta! toate gandurile bune!! 

eu m-am intors sambata la constanta, copilu' a fost fericit nevoie mare ca i-am adus tacamuri asortate cu paharele luate in vara de la Ikea asa ca acum mananca tot cu cutitul si furculita![]()
Cristal esti la premiere acum? asteptam de beut!
Daria felicitari multe pentru masinuta, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente!
Olivia cum mai stati cu dormitul singurus? pupici multi lui Uka big boy! 
Lia sa stii ca esti datoare cu poza cu maimutele cand or veni
.
Andreea m io bb2? mai dureaza, mai dureaza
asteptam poze cu Stefi tunsa!
Gabi drum bun joi la Londra si sa va intoarceti cu bine!
kro spune:
Buna !
Mi-am facut si eu putin timp sa scriu cateva randuri pentru ca sunt restanta cu multe, multe felicitari
... So, felicitari
: Mitzu pentru Mara si casuta de la munte, Cristal pentru premiu, Simona si Dana pentru sarcini si bb-ei, Daria pentru masinuta, Nicol pentru casuta (si tinem pumnii sa fie cu doua liniute
) ... Bafta si papadiei mici cu corsetul, asteptam vesti bune ...
In rest, salutam pe toata lumea ... Am reusit sa citesc si eu cu regularitate in ultima vreme si am vazut si poze ...
Fetele sunt bine, sanatoase ... Se cearta si se impaca de zeci de ori pe zi
... Nu prea mai exista cale de mijloc intre ele: ori se inteleg foarte bine, ori se cearta pentru orice fleac
Alessia face fitze la orice, e intr-o perioada de razvratire maxima
: de la mancare, la imbracat/dezbracat, adunat jucarii, respectat orice regula ... Cel mai mult ma streseaza cand isi face Feli temele iar ea, domisoara Alessia, trebuie sa faca si ea ceva in acelasi loc, in acelasi timp: sa vada ce scrie in carte, sa "scrie" si ea sau sa stea in brate tocmai la acea persoana care o ajuta pe Feli - eu sau tati, dupa caz
... Si asta de fiecare data, fara exceptii ... Am incercat sa o mituim cu desene, jocuri la PC ... dar cum simte ca se fac teme, cum lasa orice altceva facea in acel moment si apare si ea sa "faca teme"
... Dar are si asta o parte buna - cuoaste mai mult de jumate din literele alfabetului, desparte cuvinte in silabe aproape fara greseala, numara in ordine descrescatoare (si crescatoare, bineinteles), si-a dat drumul si la desenat, adica reuseste sa faca ceva descifrabil (am pus aici ultimele trei "lucrari" http://good-times.webshots.com/album/561496450NCyTCv )
Pupici tuturor
si sper sa intru mai des ...
roxanaz spune:
wow Caro ce mai deseneaza Alessia, bravo! si autograful e de milioane ![]()
si Pat o tine tot asa la pictura, dar el are o obsesie cu coloratul. cand am fost plecati ne-a surprins cu 3 desene perfecte, din alea de copil minutios care nu depaseste marginea sub nici o forma. si cu o felicitare pentru taica-su....unde a scris si "la multi ani tati"
(Inteligibil doar de el bineinteles
)
Daria, ca mi-am adus aminte, nici Pat nu e fan calculator...nu il intereseaza dar nici eu nu il provoc.
aci e cod glaben de furtuna+vant....cred ca raman la munca ![]()
Andries spune:
uau...kro ...astea-s facute de aia mica? Bravos...al meu nici sa coloreze nu poate, greu de tot mazgaleste ceva...uite ca pe-astea cu creionul si hartia pe moment nu le are deloc, deloc...
Andries
Marina spune:
buna ziua si de la noi...am si io o intrebare de baraj...voi pt ce varsta le cumparati haine la copii? Tb sa-i iau urgentisimo geaca lui Mitzu si nu ma hotarasc pt ce varsta (e drept ca vreau sa iau de pe net, ca e prea frig sa scot nasul
)