Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Stiti ceva de Papadia mica-mica ??? 
Kro - superbe lucrarile, Alessia e talentata ! 
Pe mine Giulia m-a surprins cu o inimioara rosie, destul de frumoasa si o pisica maaare colorata cu rosu (mi-a cerut sa-mi cumpar doar carioci rosii, sa-i ramana si pt a-si desena inimioarele pe maini, ultima ei manie ...).
Rox - welcome back ! Si spor la munci ! Cum sta Pat cu foamea ??? Si-a revenit ??? 

Leeloo - drum bun sa ai ! Si spor la cumparaturi ! Pupam burtik ! 

Emaaa - unde esti ??? Ce-ti fac funditele ??? 
Andries - felicitari pt programul vostru ! Pupam baietii cumonti si devreme acasa ![]()
Marina - io cumpar pt 4-5 ani ...
Ca asta mik e lungana si`n craci, si`n maini si cam toata ...
Cristalinaaaaaaaaaa - unde iejti ??? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Marina - eu ii cumpar lui Stefan si haine 2-3 ani dar si 3-4 -de obicei ma ghidez dupa inaltime (respectiv cit spun ei ca ar corespunde la inaltime) - dar asta pentru ca Stefan nu e prea inalt-are doar 94.5 cm. La hainele graose de iarna, oricum ii iau mai mari ca sa mai incapa si un pulover pe dedesubt si sa-i mai fie buna si toamna/iarna urmatoare...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Marina eu ii luai copchilului geaca de 104-110 cm si e ok. normal, mai lunga la maneci dar asta e. stress-ul meu sunt incaltarile, ii raman mici ca la 1 an....o pereche de tenisi de gradi adusi cadou in august nu ii mai vin acum ![]()
Daria ca tot intrebasi, azi tocmai are o zi de greva foamei
. dar zilele trecute a fost ok. cred ca e foarte obosit si de aia nu a mancat la pranz, s-a cam plimbat prin casa azi-noapte.
Andries spune:
eu iau 104-110 dar depinde de producator.
alea de la mothercare de exemplu sunt mai mari facute, iar unele din franta marimea 104 au fost mici din start!! eu nu i-as lua geaca de pe net decat daca e firma pe care o stiu si ii stiu marimile.
Andries
philip spune:
mey, numai philip a ramas pitic, are vreo 95 de cm...mie imi vine a plange, in we am zus ca-l duc la medic, apoi am mai cercetat online, cica nu e in afara graficului, da' oricum...
eu-s bocna asa ca accept orice ceaiuri cu mare placere. asta am si facut tot we, am baut ceai cu oala. hehehe
philip
&andreea
mitzura spune:
Buna seara fetele!
Uitati niste poze de la ziua Marei!
http://community.webshots.com/album/561498912UXjSKr
Va pup pe toate!
rain spune:
helou helou !
nu-i cu ochisori
, am facut azi vreo doua teste ...negativ! dar nu-i nimic, vom lucra cu spor in continuare, Andreea a iesit din prima, dar am imbatranit cu 4 ani, nu mai sintem asa fertili
!
maine luam cheile de la casa, pleaca proprietarii
si tot maine ne intilnim si cu constructorul care o va renova, abia astept!
Caro, ma bucur ca te mai aud, chiar ma intrebam ce mai faceti ...ce desene frumoase face Alessia, cam asa arata si ale moatei mele, adica au prins contur, Alessia merge la gradinita? Feliciei ii place la scoala?
Gabi, distractie placuta la Londra!
Monicule, nu stiu de ce te feliciteaza fetele dar te felicit si eu, dai de beut?
Andreea, cred ca ai doi baieti tare cumintei, daca ai reusit tu sa te bagi in pat la ora 23, no comment, s-o tineti tot asa, si citind ce faceti voi, ma gandesc ca nu e chiar complicat sa te descurci singura cu doi pitici.
sa inteleg ca cineva a fost la Bucuresti ...din moment ce a trecut pe la Ikea ...si n-a dat nici un semn ??? se stie ea cine ...
ma duc s-o iau pe Andreea de la Tarzan, a facut o fixatie pentru desenul asta, am inceput sa invatam poeziile pentru serbare, si cica e obosita ![]()
pupici
roxanaz spune:
Mitzu suuper pozele iar Mara este extraordinar de frumusica, cu parul blond si cohisorii albastri....o minune!! si iar ma repet, nu am mai vazut asa copii sa semene super fiecare cu alt parinte ![]()
Andreea sanatate, poate trebuie si altceva in afara de ceaiul ala cu oala.
copchilu imi raceste, ca de, nu a mai stranutat de 3 saptamani. i curg mucii ca la robinet, bleacks.
edit ca am scris in acelasi timp cu Nicole: pui nu ma ucide dar am avut 3 ore la dispozitie, chiar am vrut sa sun pe la 12 cand am ajuns dar am zis ca mai mult ne agitam, pe traficul de ploaie si sambata. oricum la 4 eram pe drum spre constanta.
Marina spune:
mey si fi'miu are 95-96 cm ,15 kg de asta intrebam cu spor ce marime ca de 4 ani cred ca ii e mult prea mare.
In schimb fie-mea e lunga cat o zi de post ![]()