Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor,

Dar aveti o viteza la capitole...am ramas pe la cap 9 eu..prima pagina...pana recuperezam trecut sa va salut.
Noi suntem bine,nu am timp sa mai ajung cateva clipe linistita la calculator...decat dupa 10 seara.Dupa ce vin de la munca,ies cu fetele la plimbare...ne intoarcem acasa pe la 6-7 seara si ma apuc de gatit...facut baie bebelina,dat laptic...si uite asa se face 9 seara..cand adoarme si pot sa ma mai ocup de una alta pe aici.
Eu duminica am fost la cumparaturi...am reusit sa-mi schimb starea in care intrasem...mi-am cuparat o hainuta super,o rochita pt nunta cumnatei,niste pantofiori cu toc...de cand n-am mai purtat tot.Nu credeam ca o sa mi se faca dor de tocSi ma simt excelent...cand fac cumparaturi.Azi m-am vopsit...am reusit sa-mi fac si manichinura...as fi vrut sa ajung sa mi-o fac...dar cum stau prost cu timpul...am facut-o eu...asa mai stranba dar merge.Vreau sa ajung sa ma si tund...
Azi dimineata cred ca mi-a venit ciclul...am citit pe net si am vazut ca nu e chiar rar...ma mir...ca doar inca mai alaptez.Sa conteze faptul ca nu mai am mult laptic?Eu acum ii dau lapte si san 50% fiecare.
As vrea sa mai incarc si eu niste poze,sa vad cand imi fac timpulet.
Bebelina e tare bine.Doarme noaptea f bine,ziua in schimb e teroare...daca adoarme cate 20 minute dupa papa.Hornaiala s-a diminuat f mult...se mai aude doar din cand in cand.
E innebnita dupa tasu'...cand se intoarce de la munca al meu...numa' la el in brate sta si vorbesc amandoi,al meu ii spune bancuri cu Bula si Erika e pe jos de ras.
Sper sa reuseasc sa va prin din urma,acum ma duc sa imi termin manichiura...ca e doar pe jumate terminata...si ma bag la nani.
V-am pupat



japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati



Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, asta spusesem si eu despre cartea lui Capraru, ca in editia 2006 pe care o am si eu scrie altceva.
Bernix, multumesc, . Eu sunt foarte multumita de Kidcard. Chiar stateam si ma gandeam, in lunile cu vaccin este acoperita de acesta valoarea abonamentului. Plus ca, asa cum a scris si Luy, te duci la ora la care esti programat, intri imediat, e curat, civilizat.
Luy, depinde unde gasesti sa iti iei apartament nou/casa. Noi am gasit la 10 minute de statia de metrou de la IMGB, deci e extrem de rezonabil. In 30 minute sunt la Unirii. Intr-adevar, cand aveam pamantul la Domnesti si vroiam sa construim acolo, ne-am pus serios problema transportului, mai ales ca acolo e si bariera aia afurisita.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bernix, multumim frumos pt. disponibilitatea sotului!
Betty, cu placere ii spunei mamei sa-ti cumpere si tie. Sper sa gasesasca.
Sim, i-am dat sotului sa-i faca reteta.
Alnus, trebuie inceput mereu cu sanul cel mic si golit cat mai bine. De asemenea, inainte de supt pune pe el o compresa calduta, fa-i masaj cu un ulei de bb sau ulei pt. sani (Picea spunea de ulei pt. lactatie, eu n-am asa ceva). Cel mai important e sa-l preferi pe el un timp, sa-l bagi neaparat la inaintere, nu sa-l eviti cum am facut eu data trecuta de am ramas fara lapte in el. Acum e mai usor, daca nu faci ceva insa de pe acum, bb se smechereste cu timpul si il va refuza constant si indarjit si va seca de tot. Eu stiu ca-s patita rau pe faza asta. Poti sa-l si mulgi din cand in cand ca sa simta ca ai nevoie si de el

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Bee


Alinush muuulte probleme si la voi. PAta rosie nu prea are cum sa fie de la ranit cu termometrul. Vorba Roxanei dermatita. Antibiotic doar 3 zile?

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia



Albinutzo, desi e a2a oara cand are o astfel de pata rosie(prima a trecut in 2 zile doar cu bepantene), aceasta de acum e putin altfel, porneste de la anus, e ff tare si e si putin umflat langa anus. Astept dr. sa-l vada. Si antibiotic, da, doar 3 zile, pt ca survine la 2 zile si jumatate dupa ce a terminta o cura de 5 zile cu oxacilina pt piodermita.
Sper sa pot spune de acum ca 'multe au fost' problemele noastre.


Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, multumesc din suflet. O sa vb, deja am selectat pozutele si pentru mama si pentru sotior.
Sa stii ca Medicover pentru copii e super, medicii sunt buni, e foarte curat, civilizat, au urgente. Salvarea aia a lor m-a salvat efectiv pe mine cand a avut Alex probleme, nu mai spun cate telefoane am dat la linia de urgente.

Luy, sa stii ca si eu am constatat ca nu e mare lucru cu cartierele astea, sigur sunt si avantaje dar si dezavantaje. Drumul e o problema. Alex e la gradi aici, gradinitele nu sunt o problema. Nici shopping ca e Feeria aici si acum fac si un Mall acolo. Dar serviciul meu si scoala da. De dus la scoala o vom duce in Bucuresti, e doar una de stat aici si nu stralucita. Private sunt 3 dar super scumpe si nu as arunca banii aiurea. Probabil o vom duce unul din noi si o va lua mama si va sta la ea pana o iau eu seara. Ma rog...sa vedem ce va fi pana atunci.
Iar cu vecinii, daca ai casa in curtea ta, izolat de restul, e ok. Insa acum sunt f scumpe asa, mai rezonabile in complex. La noi din pacate sunt unite, ai vazut in pozele noastre, sunt 2 in oglinda. Si la noi se lucreaza exact la casa in oglinda, care are un perete comun cu noi. Deci ca la bloc!

Revin ca plange rau musiu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

am incarcat si eu ceva poze de la botez.
va pup
Mada si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

am uitat linkul
http://community.webshots.com/album/561439395ZRUFbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Tomasa, multumesc. Am prins ideea. Deci solicitat mereu cat mai mult. Uite ca aici eu greseam. Mereu il ofeream pe cel mai mare ca sa-i astampar foamea, si desi imi propuneam sa-l las doar 5-10 min nu ma induram sa-l desprind, sau pierdeam notiunea timpului si cand imi aminteam sa-l mut i se parea neinteresant sanul cel mic. Ce sa mai zic, noaptea, ca sa pape mai repede nici nu se mai pupa cu sanul mic.

Si mai avem o problema... la noi mesele dureaza 1:30-1:45, si asta cu multe ciupituri, frecat piciorus si alte cele pt a-l tine treaz. Am incercat sa-l las sa pape mai putin, dar dupa 1 ora-1:30 se trezeste tzipand de foame. Ce sa fac cu puturosul meu?

Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, ce dulce e mitica, si ce seamana cu tine! In poza aia de dinainte de botez esti tu toata. Hai mai pune poze ca vreau sa va mai vad.

Bee, pai si muncitorii astia lucreaza de la 10 la 12 si de la 2 la 5. Adica ore "foarte potrivite". Mai putin sambata cand incep la 7.30. Nu stiu ce sa zic de picioruse, mie mi se par bine, pediatra a zis ca se mai vede. Oricum ea a zis ca am facut bine ca nu am mai pus gips ca nu era nevoie. Masaj si gimnastica ii fac eu, constiincios. Vineri mergem la al3lea ortoped sa mai cer o parere si luni la Jianu, adica acela care a zis nu gipsului. Mergem la control si sunt si eu curioasa cum i se va parea.

SabinaY, abia astept sa iti vad coafura si achizitiile. Pune-le la poze. Sa stii ca asa sunt fetitele cu taticii lor. Asa era si Alex. Cat ma chinuiam eu cu ea ziua si cum aparea tati era numai zambete si statea mult asa ochi in ochi. Nu mai spun ca se potolea imediat daca plangea pana atunci. Ia sa vezi grasanul asta ca tot pe mine ma prefera.

Sim, sigur ai scris dar eu chioara cum sunt...Multumesc mult pentru email. Maine ma duc cu circul la HR.

Mada, dulce micul crestin, dar ce dulce tortul!

Fratica m-a asurzit, ma duc sa ii prestez o plimbare in brate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

fetele, care va plimbati in 23, sper sa ne vedem cat de curand!

va pup

andreea

Mergi la inceput