***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

pentru Matei de Liviana

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Multumim frumos!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

YESSSSSSSSSSS, am net!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce ma fac fara voi, dar simteam ca nu sunt la curent cu mai nimic despre cresterea bebeilor, daca nu citesc pe aici. Acum mi-am revenit.
MULTUMIM MULT DE URARI .CHIAR M-AM EMOTIONAT. Eram cu ochii in lacrimi cand am vazut ce multe mesaje ne erau adresate.
La multi ani si din partea noastra pentru PEtre, Maya, MAra
La multi ani Eduard andrei
La multi ani MAtei Stefan
LA multi ani Stefan Bogdan.
Michigan, nici eu nu pot citi din urma .Ma baga la alt capitol unde nu cunosc nimic.
Carstea, sa stii ca orice ar fi lapticul iti ramane atat cat va avea nevoie bebe. Eu de vreo 2 saptamani am inceput diversificarea mai serios, si ii dau laptic mai rar, dar noaptea mananca de vreo 2 ori si sa stii ca sanii noaptea imi sunt plini iar pe zi productia e mai mica. Daca il mulgi va ramane la aceeasi productie.Acum vezi tu cum ii faci sa se regleze.
Ancamari, eu am folosit Debrifat, dar cand era Eliza mai micuta. Poti incerca dar sa nu faci abuz de el.

De premergator si eu sunt in dilema. pana acum am zis ca nu o sa-i cumpar, ea saracuta de abia sta in fundulet. Nu as vrea sa o fortez.
Liviana, ma bucur ca Matei e bine. E curajos baiatul tau, nu gluma.
Kay, pupici la Sosonica.
ma duc sa mai fac putina treaba.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DorianaJ spune:

Fetelor, ajutor! Incerc sa dau de Andrada, mamica lui Antonio, ma poate ajuta cineva? Are telefonul inchis si nu stiu cum as putea sa o gasesc.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liviana ai un baiat tare curajos. Bravo ( ma bucur ca totul a decurs bine)

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

DorianaJ, te-am ajuta cu placere, dar nici noi nu am reusit sa vorbim cu ea, iar pe forum nu a mai intrat de mult. Speram sa fie pe undeva, printr-o plimbare mai prelungita, si sa fie totul bine.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana bravo!!! Ma bucur tare pentru Matei. Chiar m-am gandit azi la voi pentru voi.

Am vorbit putin mai devreme si cu kay, erau bine, se duceau acasa .

De andrada nu stiu inca nimeni nimic? Mi-a zis kay ca a incercat azi la ea, si-a deschis telefonul dar nu a raspuns.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Didi,...nu stiu ce sa mai zic cu antibioticele astea...nu i-a facut nici un exudat. Dar am hotarat sa nu il dau. Cum mai e piciorul lui David?

Am uitat sa spun ca ptr tuse mi-a zis sa-i dau sirop de patlagina, dar n-a vrut farmacista sa-mi dea, ca era in combinatie cu nu mai stiu ce, asa ca am luat Stodal, dar si de asta sunt in cumpana. Am gugalit un pic si sunt pareri impartite. Sa-i dau Stodal sau Ambroxol?

Liviana, ma bucur ca e totul bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Florentina, nu stiu ce anume are micutul tau, dar iti pot raspunde la ult intrebare. Matei al meu are ceva secretii la plamani caci se aude cum haraie. Azi am aflat de la anestezista ca Ambroxolul nu prea este eficient si ca e mai bun Sinupretul caci ajuta la eliminarea usoara a secretiilor. Despre Stodal stiu ca e bun pt orice fel de tuse, uscata sau productiva, deci are spectru de aplicare mai generala.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Flore, Robert e cu picioru. Tot asa, nu calca. iar ii trimti la urgenta, poate gasesc un ortoped. Acum unu doarme unu se uital a Steua Laurei.

In legatura cu siropul, vezi pt ce tip de tuse e prescris. Imi pare asa rau ca nu ai un pediatru in care sa te increzi.
Noi anu trecut am luat de 5 ori antibiotic, ma inebunise de cap cu febra, dar de fiecare data alt tip conform exudatului, analizei, uroculturii

Liv, s-ar putea sa iti faca o infectie cu E coli, e normal si tine-l cat mai mult acasa post operatoriu.

Fetelor, e o fata pe forum la mamici de nov-dec 2007, acu mi-am adus aminte RGE, care parca o stia pe Andrada si nu dupa forum. care o apeleaza?

Elteka, Ralucami, ce mai faceti voi?

Pt tuse, dar e o parere de profan-cititor si empiric constatata pe al meu copil:
* tuse nu uscata: mucosolvan albastru
* tuse seaca: bricanyl elixir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

kay te asteptam cu drag

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput