Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
Tomasa, 

Roxana, victorieeeee!
A mancat 3 sferturi de buburuza din rosie cu o crema din branza de vaci si ou, cu un strop de gris fiert(asa scria, asa am facut.Doar marar n-am avutla o ra asta
)Bine, a bagat cam multa paine pe langa, eu o suspectez ca mancat doar de ambitie ca ea a gatit 
Piciu, hai cu povesti, ca mi-era dor de tine![]()
Betty, io zic sa dai telefon la Municipal sa intrebi care ii e programul doctoritei Culcer.Sau daca nu, programare la Nanu la medicover. Eu in cele doua am incredere oarba..
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
Sabina
merci frumos
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Gata, am culcat bebele. Se pare ca si-a decalat singurel ora de somn si acum la ora 9 e in lumea viselor. Eu una ma bucur pentru ca mai am timp sa fac si eu cate ceva prin casa. De exemplu, acum am executat un compot de gutui cu mere ca mi se facuse pofta ![]()
Sabina, unde ai gasit revista aia de la Mami? Am citit despre ea pe site-ul lor si as vrea sa o cumpar si eu din timp. Cine stie daca o sa o mai gasesc peste cateva luni. Plus ca pe noi nu ne supara sa incercam retetele pana cand o sa ii pregatesc lui Stefan ca sa ne convingem ca sunt bune ![]()
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
Sim, de la chiosc :)
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Hihihi, asa ma gandeam si eu
Sim si
Stefan (25.08.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoianquote:
Originally posted by Sabina
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Hihihi, asa ma gandeam si eu. Dar beleaua e ca la chioscurile de langa mine nu am vazut-o.
Sim siStefan (25.08.2007)
vezi ca aveau revista Mami, intotdeauna la Geema la Mall - nu stiu exact daca editia asta o au sau nu....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Piciulika spune:
Incep prin a va spune ca m-am simtit naspa de tot zilele astea. Fierea/colecistul nu mi-au dat pace (o banuiesc si pe Roxana cu buba asta): dureri in dr sub coaste, da' urat.
Am tinut regim, mi-a scazut lapticul si... am inceput sa iau Debridatul luat initial pt BB (am hamsterit chestii anti-colici, din fericire inca nici una nu le-am administrat) - dreneaza colecistul.
(N.B. In sarcina se creeaza enorm de multe dischinezii biliare - colecistul sta comprimat si nu se goleste bila cum trebuie si dupa 9 luni hop pietricele sau bolovani - deci atentie mamici!)
In fine, vineri m-am panicat si-am tulit-o spontan la gine al meu, ca sa exclud si alte baiuri potentiale, asa, in prag de w/e. M-a ecogafiat cuminte si nu am pietre nici la colecist, nici la rinichi, analize de sange (hepatice etc) si urina (facute pe loc) f OK dar eu in continuare cam sontac...
Voltaren (adika Diclofenac) si rabdare. Nu am diagnostic.
Se presunupe niste nisip la colecist.
Traiesc, asta e important si nu trebe sa ma taie - mi-era groaza doar pentru laptic.
Am lapte, deci exist(am)!!!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
sim_stoian spune:
Apropo de ceea ce discutam aseara legat de momentul cand incepem diversificarea in cazul alaptatului exclusiv, uitati ce recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii:
"Breastfeeding is the ideal way of providing young infants with the nutrients they need for healthy growth and development. Virtually all mothers can breastfeed, provided they have accurate information, and the support of their family and the health care system. Colostrum, the yellowish, sticky breast milk produced at the end of pregnancy, is recommended by WHO as the perfect food for the newborn, and feeding should be initiated within the first hour after birth. Exclusive breastfeeding is recommended up to 6 months of age."
(http://www.who.int/topics/breastfeeding/en/)
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Piciule, ti-am mai spus ca te iubesc? Daca nu, sa stii...!!!
Piciulika, nu stiu de ce dar mereu numai asa imi vine sa-i spun Mariei mele, piciulica. Poate pt. ca mi-esti tu asa de draga. Cred ca asta ii ramane numele de alint, sper sa nu te superi ca ti-am furat nick-ul si i l-am daruit fetitei mele .
Tomasa, ME TOO! Dar tu stii asta!

Mi-au dat lacrimile de emotie citind asta cu Maria piciulica...
Fura
"piciulika adorat", "piciulika scump/drag" etc.
In plus, de rezerva, ofer Mariei si alte "nick-uri" din colectzia cu care sunt rasfatzata:
pui, piticel, ghindutza, parshulika (cu ghetuze), bobul meu de roua.
(stii ce-i ala parsh [lat. glis glis]? ceva intre veveritza si soricel, traieste in alun/gradini si doarme (cica) 7 luni pe an - de aici transferul...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate