Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Betty, in Cismigiu nu ies ca e prea departe, dar daca ai chef de companie la cumpaturi sa imi zici si poate iesim sa ne enervam impreuna. Dar sa zici din timp ca sa o chem pe mama sa stea cu BB.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Merci frumos...pai atunci cand o sa vreau sa ma duc o sa te anunt si mergem...chiar mi-ar face placere

Apropo, de sterilet eu am o prietena care s-a trezit insarcinata cu tot cu sterilet, in luna a 4-a. Facuse un bebe si nu mai vroia inca unul...Oricum a fost destul de nasol, pt ca i-a venit CM-ul in toata perioada respectiva si a decoperit ca este insarcinata la un control de rutina. Chiar ne spunea ca s-a ingrasat si ca nu stia de ce . Asa ca multa grija...poate a fost un caz izolat

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

n-am timp, ca gatesc:D
sotu e la plimbare cu ai mei.
un link scurt, dar revin.

http://www.avort.net/31/stiati-ca%e2%80%a6/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

cumplit....treaba cu anticonceptionalele chiar m-a impresionat... noroc ca eu nu am ramas niciodata insarcinata si ca am luat AC doar cand am avut cate un chist, asa ca nu ma mustra constiinta.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Depinde si de sterilet si de cum e pus .
Mie mi s-a explicat ca sunt mai multe ,,marimi de sterilete ?
o fi sau nu asa -nu mi-a vandut doctorita unul ci m-a trimis la farmacie sa-mi cumpar . Si cum am un col scurt am gasit greu modelul respctiv .

In plus , mie nu mi-a facut hemoragie -eu chiar am un ciclu cra etine putin-cca 3-4 zile si cu flux redus -in liceu faceam si sport in pantaloni scurti fara probleme , deci as fi observat daca s-a schimbat ceva .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

quote:

n-am timp, ca gatesc:D
sotu e la plimbare cu ai mei.
un link scurt, dar revin.

http://www.avort.net/31/stiati-ca%e2%80%a6/

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

si eu vreau sa gatesc, dar nu am unde....in bucataria meu cat o cutie de chibrituri, de abia intra 2 persoane in bucatarie . Ma relaxeaza, dar nu se poate. Noroc ca im gateste mama, ca altfel as manca doar tampenii

pozele noastre
asa creste bebe Mario

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahaha, eu habar n-am sa gatesc,abia acuma invat, imi place, nimic de zis:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sunt si eu pe aici si citesc din urma. Am mai multe de pove, dar am dat de mesajul cam disperat al Tomasei

Tomasica, fii pe pace ca nu cred ca ai sense sa fi rams insarcinata!
Scrie asa la carte medicala:
METODA LAM (Metoda Lactation-Amonorrhe) are Pearl Index 2 (fff mare/bun - adica doar 2 femei intr-o 100 au ramas insarcinate)
DACA se indeplinesc conditiile:
- ciclul nu a venit (nu sunt sangerari vaginale dupa ziua 56)
SI
-nu se da papa supliment la BB in mod regulat, si nu se alapteaza la un inteval mai mare de 4 ore ziua si 6 ore noapte (de la inceput la inceput de supt)
SI
- BB are mai putzin de 6 luni

Deci ai protectie 98 % si metoda e validata in toata lumea.

DAR daca doar unul din puncte nu sunt indeplinite, creste posibilitatea unei sarcini.

Dupa cate stiu eu, tu le bifezi pe toate.
Nu baga hormoni, nu te stresa - trebe lapte la Piciulica ta .
DD are grija de voi 4!

Pupici

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciule, ti-am mai spus ca te iubesc? Daca nu, sa stii ca !!!

Va multumesc inca o data mult de tot, ati fost super dulci si prompte. Sunt linistita acum.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:

http://www.romedic.ro/sanatate/Steriletul_-_dispozitivul_intrauterin_0249.html

aici scrie clar: impiedica implantarea oului in uter, asadar....
eu acuma ce sa zic, nu dau la nimeni in cap, fiecare face cum vrea,cum considera ca e mai bine si in concordanta cu persoana proprie, dar pt ca o stiam pe Tomasa cam cum gandeste mi-am permis sa scriu ce stiu.

Ai facut foarte bine ca mi-ai scris si iti multumesc inca o data! Asa este, asa gandesc si n-as vrea sa fac asa ceva.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bikmaria, nu stiam ca ai doi copii, sa iti traiasca. Stiu ca nu e usor la nici o varsta, doar grijile sunt diferite. E de inteles ca il certi pe cel mare, o cert eu pe Alex si ea e inca mica. Stiu ca treaba cu steriletul tine de organism, dar nu stiu de care sunt eu.

Prisi, lamurita, nu cred ca e cazul la mine, ca eu sunt mereu cu dezechilibre hormonale de diverse tipuri.

Sabina, stiu ca mi-ai zis sa nu imi fac griji, trebuie sa bag la cap ca nici un copil nu e la fel ca altul. Sa va fie de bine mancarica. Sa stii ca weekendul asta am avut si eu grija de Alex cu papa. De fapt uitandu-ma pe meniul ala de diversificare am realizat ce nesanatos mananca Alex si am avut grija sa aiba un meniu ok zilele astea. Bagat fructe - ma rog, pasate cum vrea ea, fara kinder, si mese regulate plus gustari. Sa vedem cum ma tine. Apropos de buburuze, o sa incerc si eu. Mi-a recmandat o mamica sa inventez chestii haioase vizual ca sa o fac sa manance legume crude. Ea gatite mananca fara probleme, numai sa nu fie prea tari.

Betty, eu totusi m-am chinuit la primul copil, al doilea a iesit mai repede, dar nici chiar asa. Nu prea sunt eu femeia sa ramana asa din aer. La Alex renuntasem sa mai incerc, mi-am prpus sa plec in concediu si apoi sa incepem procedura FIV si numai bine ce am aranjat concediul m-am trezit cu 2 liniute. Am renuntat la voiaj ca era in Mauritius si necesitam vaccinare febra galbena si tratament preventiv pentru malarie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pupic pana la ora de culcare. Oricum acum sunt cu sotiorul alaturi si ma mai ajuta ca sa nu fac scandal. Andrei e foarte agitat, nu doarme mai mult de 5 -10 min cand adoarme. Sper ca nu il doare ceva. Abia astept maine sa merg la doctor cu ei, am facut lista ca sa nu uit.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput