Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Sabina, m-am lamurit, dar ceva tot trebuie sa fac sa nu mai prestez vreun bebe, chiar daca mai am camere libere in casa. Mai ales daca ii fac cresctori ca greutate, cine stie ce mai scot.
Acum nu stiu zau ce sa zic cu steriletul ala, nici nu stiu daca il voi suporta. Insa pilule nu iau, eu m-am ingrasat mult de la ele, plus aveam mereu dureri de cap si retentie. Am tot schimbat intr-o vreme, le luasem ca tratament pentru chisturi, si dupa 2 ani de utilizare am renuntat ca mai rau ma chinuiau. Nu mai spun ca in al2lea an luasem 10 kg, desigur nu doar din pricina lor insa au ajutat si ele. Prezervativ as folosi in ciuda accidentelor de rupere, dar cum spuneam ma aleg cu o vaginita. Uneori e atat de rau incat nu pot sa mai prestez activitati vreo 2 zile dupa.
Ani de zile am folosit pelicula din aceea chinezeasca, tot pe baza de spermicide. Nu inteleg de ce la aia nu fac vaginita ca de la prezervativ. S-a intamplat de 2 ori sa fac cate o candida dar cam atat. Insa sunt cele mai nesigure, am intrat la griji cand am citit un sondaj in care spuneau ca dau gres in procent de 6 la 10. Era sa cad jos, e enorm. Pana acum nu era asa mare scofala daca ramaneam, insa acum nu prea e de gluma. Si daca pe Alex am facut-o cu mari eforturi, pe Andrei l-am produs foarte repede in perioada de neprotejare, asa ca ma tem sa nu o comit.
Mda, complicat!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Sabina
n-am timp, ca gatesc:D
sotu e la plimbare cu ai mei.
un link scurt, dar revin.
http://www.avort.net/31/stiati-ca%e2%80%a6/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ce gatesti?
Nu era cam vant afara? Ca eu nu l-am lasat pe al meu sa o ia pe Alex cu el.
Rox ,
Poze
ligeea spune:
Roxi , eu am avut sterilet innainte de primul copil -facusem 2 avorturi si m-am decis dupa ce doctorita mi-a spus ca daca nu ma simt bine mil-l scoate a doua zi .
M-am simtit super bine -n-a avut ce sa-mi regleze ca nu am dureri la ciclu si nici probleme , important este sa fii ,, ca noua , adica se fac analize -inclusiv Papa Nicolau si daca toate ies OK nu-l simti -cel putin la mine asa a fost .
Eu n-am luat pastile decat data pentru niste chisturi in rest imi dau greata si dureri de cap,o prietena a mea s-a ingrasat 15 kg de la Jasmine, probabil depinde si de organism dar eu cu steriletul m-am simtit super.
Daca nu pui in balanta linkul Sabinei saudaca nu practici metoda cu ,,calendarul sau altele ,mie mi se pare super safe
prisi spune:
buna,
noi am fost la masa de pranz la socri iar apoi am bagat putin somnic cu totii , iar o sa bantui la noapte
Rox sa-ti treaca supararea
despre injectie , e vorba de Megestron , se face o data la 2 luni, mie mi l-a propus doctorita si l-am facut , singura chestie naspa care e scrisa in prospect e ca nu mai ramai repede insarcinata dupa folosirea lui, oricum nu am de gand in urmatorii 2-3 ani, dar acum nu-mi pot permite nici o greseala, cu prezervativul am mai patit-o de cateva ori dar nu eram stresata rau, pastile am mai luat acum cativa ani si mi se par o corvoada si asa mai am o pastila de luat zilnic pentru tiroida
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
fetelor, si eu am avut sterilt pus ,singurul inconvenient menstruatia era mai abundenta si in loc de 3-4 zile dura cam 5 zile ,in rest nici o problema,dupa 6luni imi voi pune iarasi
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
Roxana_G spune:
Multumesc de raspunsuri, m-am lamurit. Eu facusem o obsesie cu cancerul de col si de aceea ma temeam de sterilet. Stiu ca menstruatia e mai abundenta, ar fi si asta o problema, dar nu cine stie ce. Inainte de Andrei ma temeam de infertilitate, stiu ca favorizeaza infectiile de col, acum asta este, nu mai fac BB3.
Prisi, lamurita si cu injectia, pai eu nu am grija asta cu ramasul, asa ca as putea face injectia imediat. Dar totusi ce alte consecinte ar mai fi? Adica sa nu declanseze un dezechilibru hormonal, sa ma trezesc cu hemoragie sau chistulete.
Asta apropos, nu v-am povestit ca singura data in viata mea cand am luat pilula de a doua zi era sa mor de la hemoragie, 2 saptamani s-au chinuit sa o opreasca.
Ma duc sa hranesc baiatul, l-am fraierit pana acum cu suzeta. O trezesc pe surioara cu laptic la pat, apoi el papa si adoarme ca nu a motait decat 20 min de la ora 1 jumate pana acum.
Rox ,
Poze
prisi spune:
Roxana injectia se face numai in spital si la recomandarea medicului, eu aveam oricum o tona de analize facute si am mare incredere in doctorita
prospectul il gasesti pe net
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
ROXANA G tare greu trebuie sa-ti fie cu doi copii asa micuti ,mai ales cand ramai doar tu cu ei,eu ma vaitam ca e greu cu doi copii ,dar la mine e diferenta de 11ani,nu prea mai am probleme cu gelozii ,cel mare chiar ma mai ajuta ,Singurul dusman al meu este timpul trebui sa petrec mult timp cu teodora ,dar nu trebui sa-l neglijez nici pe ALEX chiar daca e mai mare ,iar cu el timpul il petrec la lectii,aici e marea prb pe teodora o dragalesc iar pe el il cert deh e in clasa a 5-cea si e mai greu PENTRU TOATE MAMICILE CU COPII mai mari sau mai mici
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
bikmaria spune:
eu am avut steriletul pus pt 5ani,dar l-am scos dupa 3 ani cand am hotarat sa facem BB2,si am ramas insarcinata imediat ,cred ca depinde de fiecare organism in parte
Sabina spune:
Roxana, cresterea in lungime e asa: 4, 3, 3. Adica 10 cm in 3 luni. Bb Andrei si-a depasit norma pt 2 luni asadar. Mie Culcer mi-a zis ca si Gheorghe a crescut cu un cm in plus fata de norma (8 in loc de 7)
Am gatit o fripturica de pui cu legume, am cumparat un ghid de alimentatie de la revista Mami, si am aplicat ce scria acolo, in principiu cu morcov si mar, tava unsa cu unt, iar puiul fiert 10 minute inainte cu ceapa si usturoi.Am inregistrat o mica victorie, Sofia a mancat legumele, a mancat putin cantitativ, dar am reuist sa iesim din monotonia meniului ei.
Acuma a vazut rosii cu branza de vaci in forma de buburuze, si i-am promis ca o sa facem reteta cand se trezeste. Numa de-ar cumpara barbatu rosii,ca nu mai avem.
a fost vant, dar au iesit doar o ora si un pic. Sofia imbracata ca iarna, bebe in carut aparat.
Sanatate puilor tai!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo