Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
betty78 spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Sa nu uit -am tot citit aici de copii cu nasucul infundat sau cu muci Asta mic al meu n-are neam , am bagat ser fiziologic la greu si in afara de urlete ca s-a iinecat n-am ,,tras nimic .
Mai apare cate un muc uscat pe care-l inmoi si-l scot cu pompita de-aia mica de la Chicco - e cazul sa fac mai mult sau il las in pace ?respira bine , pe nasuc cu gura inchisa , l-am mai scos si afara alataieri era ragist ca a aurlat cat de frig e vre-o 10 minute dar i-a trecut
ligeea
vezi ca pompita aia de la chicco e frectie la picior de lemn. Am avut si eu si nici macar cand Mario era super mucios nu cred ca scoteam ceva din nas, poate doar mucisiori uscati si primeam acelasi rezultat ca si tine: MULTE URLETE
Cand am luat in schimb batistuta, scoteam la greu, asa ca mai bine te reorientezi catre alta ustensila de scos mucisorii
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Am revenit dupa ce m-am imbuibat ca sparta cu prajituri luate de mama, asta ca sa ma urasc si mai si cand ma uit in oglinda. Oricum BB a si dormit, s-a si trezit si nu apuc sa fac mai nimic, bine ca i-am dat pranzul Alexandrei. Acum sa vad cum il fraieesc sa o pot culca pe ea de pranz.
Multumesc mult de sustinere si de gandurile voastre bune. O sa imi treaca, am eu mai multe adunate de fapt si azi am cam rabufnit.
Betty, serul il pusesem inainte, l-am pus de cateva ori, si pe tehnica Sabinei. A scos afara numai ser pur, nici un muc. Apoi m-am ambitionat cu aspiratorul, si nu a iesit nimic, ba chiar l-am speriat saracul. Stiu ca ei mai horcaie din cand in cand, dar acum e o stare permanenta, il aud mereu asa, se simte cum vibreaza, mai tuseste cand se trezeste (poate si de la aer uscat ca am uitat sa pun umidificator asta noapte) si este ragusit in mod evident. Da mancat mananca, dar mai putin ca de obicei. Of, maine merg la dr, sper sa nu fie ceva grav.
Ali, nici eu nu am mai reusit sa fac nimic pentru mine, indiferent ca nu papa san, tot trebuie sa stea cineva cu el si nu are cine. M-am speriat de raceala ca doar vazusi ce s-a intamplat cu bebelusii aici pe forum. Iar ailalta cred ca are bronsita nu doar raceala si nu cred ca ma insel ca deja am experienta mare la bolile ei.
Ligeea, cam asa si la noi, ai descris foarte bine. La noi nu zice saracul ca as fi odihnita, dar cu siguranta se considera mai obosit si stresat ca mine, si asa era si cand eram la serviciu.
Tomasa, m-am gandit mai bine si chiar nu are cum sa se fi intamplat nimic. Pai tu crezi ca uterul tau dupa 6 saptamani de la cezariana e pregatit sa tina o sarcina? Adica sa se prinda. Hmmm...ma indoiesc. De fapt ma indoiesc si ca ai fi ovulat.
Revin, ma duc sa aduc urlatorul cu noi in living.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
tomasa spune:
Sper, din suflet sper sa aveti dreptate. Ca nu stiu ce m-as face, sincer nici nu vreau sa-mi imaginez. Va multumesc frumos ca mi-ati fost alaturi si de data asta, ca de fiecare data. Sunteti minunate si ma bucur ca va am!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
Roxana_G spune:
Ali, am zis si eu de tetina ca la noi asa a fost, o fi si de la mesele dese.
Sim, nici noua nu ne-a dat calciu dar Andrei are fontanela punctiforma.
Al meu a crescut 1.8 kg si 9 cm in 2 luni. Nu e cam putin cei 9 cm? Stiu ca am innebunit-o pe Sabina la telefon cu asta si ea zice ca e ok, insa Alex nu lua decat putin in greutate si 6 cm pe luna in inaltime. Asa ca 9 cm in 2 luni mi se pare cam putin.
Betty, in Cismigiu nu ies ca e prea departe, dar daca ai chef de companie la cumpaturi sa imi zici si poate iesim sa ne enervam impreuna. Dar sa zici din timp ca sa o chem pe mama sa stea cu BB.
Tomasa, despre ce injectie cu hormoni vorbesti?
Sabina, care e treaba cu steriletul? Daca e sa o iei religios, nici un mijloc de contraceptie nu e tocmai bine venit. Eu am vrut sa imi pun dupa Alex insa am renuntat ca auzisem ca poate da infertilitate si cum mai voiam un BB nu era tocmai potrivit steriletul. Dar acum cred ca imi voi monta, si abia astept ca nu mai suport prezervativele.
Nu stiu daca v-am mai zis ca eu fac un fel alergie la prezervative si e super chin. Mai nou m-am ales si cu candida si asta tot de la spermicidele alea afurisite. Mare belea contraceptia asta, dar alt bebe nu mai vreau ...cel putin pentru o vreme. Pana una alta nu am ajuns nici la control si sper sa vina mama marti sa ma pot duce la spital. Ca exact marti le vine mobila mult asteptata alor mei si de joi sunt eu la menstruatie. Offf, o sa ajung la control la 3 luni! Nu de alta dar trebuie sa rezolv si cu durerea aia a mea si zona mai intarita.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
n-am timp, ca gatesc:D
sotu e la plimbare cu ai mei.
un link scurt, dar revin.
http://www.avort.net/31/stiati-ca%e2%80%a6/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ligeea spune:
cu privire la metodele anticonceptionale s-au scris mii de pagini si tot ramane o problema controversata .
Eu imi pun sterilet dupa 6 luni si cam atat . N-am vrut sa fac sterilizare -m-a intrebat doctorul si innainte si in timpul operatiei dar mi s-a parut o chestie ireversibila
Nici eu nu sunt fan prezervative -le urasc cam la fel ca pe celebrele tampoane cu aripioare
Sabina spune:
http://www.romedic.ro/sanatate/Steriletul_-_dispozitivul_intrauterin_0249.html
aici scrie clar: impiedica implantarea oului in uter, asadar....
eu acuma ce sa zic, nu dau la nimeni in cap, fiecare face cum vrea,cum considera ca e mai bine si in concordanta cu persoana proprie, dar pt ca o stiam pe Tomasa cam cum gandeste mi-am permis sa scriu ce stiu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
rnico spune:
ceau!
am aparut si noi cu o oarecare intarziere!!
bebe- bubulina e nascuta in 23 oct! si marea noastra problema e ca nu prea castigam in greutate!
dupa ce s-a nascut cu 3400gr, a iesit din spital cu 3170gr, iar la o saptamana dupa aia avea doar 3270gr!
bubulina e alimentata la san, dar nu prea avea chef de mancare la inceput....de abia de ieri parca i-ar fi venit chefu!.....
eu urmaresc forumul de ceva vreme....si bebele meu varsa uneori tot ce manaca!
le salut pe toate mamicile si bebeii lor!
PS cum pot pune poze in album?
bombonica ...23oct2007
BarOana spune:
Teodora,draga de tine!imi pare asa de rau ca bb Mihnea are asa un program...Se pare ca Tutu.ne-a livrat bb.-ii cu una bucata dvd "Nopti albe in Seattle".Dar stai linistita ,nu mai dureaza mult...pina pe la un anisor ,asa...Andrei si azi noapte ne-a tinut O ORA JUMATAEtrezi pe motiv de maselute,timp in care s-a jucat cu ochelarii mei,a aruncat ceasul de era sa dea in ecranul tv,se juca la intrerupatorul veiozei, iar cind incercam sa inchidem lumina sa ne continuam somnicul,il apucau niste urlete de iti venea sa dai cu el de toti peretii...incearca sa dormi peste zi cind doarme si el,chiar daca pare spus din carti...eu acum,asa as face!
Roxana_G spune:
Mai ce intamplare la noi. Am facut si eu niste calamar prajit si l-am tinut pe bb cu noi ca parca are senzor daca iesim din incapere. Si iacata ca baiatul meu murea pofta sau nici nu stiu cum sa descriu. Se foia tot in scoica, ii curgeau rau balele si sugea in gol, era disperat cum dadea el cu limba. Mi s-a facut asa mila de el, desi imi venea sa si rad in acelasi timp, nici nu am mai putut sa mananc. Pofticiosul meu drag! Nu ma gandisem ca bebelusii asa mici pot pofti si nici atat ca mirosul de calamar ii poate atrage.
In fine, eu dragalesc baiatul scandalagiu, nici gand sa doarma. Acum sughite la greu. Ma scoate din pepeni cu salivatia asta abundenta, ma refer si in afara episodului calamar. I-am dat paracetamol - adica Eferalgan pediatric, avea doar 37.7 insa era foarte cald. Alex dormea tun dupa siropele d-astea, el nici gand. I-am dat si Gripe, doar doar de l-o calma putin.
In continuare nu iese nici un muc, dar haraie si mi se pare usor ragusit. Mai bine decat dimineata.
Ma duc sa continui dragalitul ca acum se scoala si sora-sa. Sotul meu a venit o ora si ceva pe acasa si a plecat din nou dupa cum spusesem. Mi-a adus o tona de prajituri si el, cred ca pot trai o saptamana cu ele. In loc sa se gandeasca la silueta mea, a zis ca mai bine sa imi treaca supararea.
Rox ,
Poze