Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!
Tomasa, vad ca deja ti-au raspuns Luy si Betty. Eu nu am facut monitorizari, dar tot am citit pe la aspirantele tutunici si asa stiu si eu, ca trebuie sa fie mai mari foliculii si endometrul.
Sabina,
Mi-a fost frica degeaba, domnul meu a dormit pana dimineata la 4 jumatate. Eu ma trezisem de la 4 ca dadeam pe afara si ma tot foiam, ma batea gandul sa ma duc sa il trezesc, dar nu a fost nevoie.
Legat de scosul afara, noi mergem chiar daca e frig. Am grija sa nu ploua sau sa fie vijelie. La gurita nu i-am pus si nu o sa ii pun nimic. Nici macar nu am in casa fular pt el

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Asaaaa, parca stiam ca se da calciul la bebelusi si in functie de marimea fontanelei. Poate ma insel. Si Stefan a crescut 2 kg si 10 cm in 2 luni, dar nu ne-a dat calciu.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Georgiana
Rox manaca de multe ori...la mine cu jet nu a vomitat de la tetina, pur si simplu dupa alte doua mese de laptic de mama i-a venit dintr-o data, cred ca nu il digerise pe cel artificial.
Tomasa nu cred ca esti asa de fertila in perioada asta...e prea devreme.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Ooof, nu stiu.
Lui Gheorghe i-a dat pt ca tremura.
daca vrei, mergi la Municipal sa va vada, are ore la ambulator, doar ca nu stiu cand, e oricum mai bine decat la cabinetul ei privat, si acasa nu stiu daca mai vine in mod curent, la noi e o relatie mai speciala, plus ca sta f f aproape, practic, se opreste 15 minute in drum spre casa.
O alta dr exceptionala este Rodica Nanu, ea e si la Medicover, este cea care ne-a salvat cu buricutul (sfatul cu laptele de mama), cand era dr Culcer plecata in strainatate.
Rodica Nanu e si mai naturista decat Culcer, daca va inchipuiti ca poate exista asa ceva :)
eu chiar te-as sfatui sa va vada un dr din asta mare, dupa toate problemutele pe care le-ati avut.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

saru'mana mult pentru informatie....o sa imi notez sa stiu si o sa vad unde il duc. Zici ca este mai bine sa il duc in ambulatoriu la dr. Culcer decat la cabinetul ei privat?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut, ma rog pe fuga ca vin ai mei in vizita. Azi sunt daramata, iar ma doare sub coaste, cred ca am criza de bila pe fond nervos. M-am certat cu sotul ca plecat si azi si am ramas singura cu copiii, care amandoi sunt raciti. Cea mare e destul de racita, la Andrei nu imi e clar, nu are muci, nu iese nimic nici la aspirator, insa horcaie rau rau de tot, e ragusit, nu prea mananca. In plus tot constipat. De vreo 10 min plang ca fraiera.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, sa ii porti sanatoasa. I-am probat si pe aceia insa nu imi veneau deloc. 12 erau stramti rau pe fund si mai ales pe pulpe, 14 erau ok pe fund dar f largi pe burta.

Tomasa, eu zic iubita ca nu e cazul sa iti faci griji, nu cred ca merge asa usor si imediat dupa nastere. La mine poate pentru ca nu am alaptat deloc.

Revin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Roxana si io am bocit si alataieri si azi , nu-s ce am , o fi vre-un postpartum intarziat .
De fapt cred ca ma enervaeaza barbata-miu ca toooata ziua e numai la santier si nu se mai termina o data . Avem niste soti tare implicati in cresterea si educarea celor mici , asa de implicati ca dupa ce ajung acasa sunt obositi si se culca , ce se compara cu niste fiinte odihnite ca noi -stam acasa , la caldurica , nu ne streseaza nimeni , ba vorba lui socra-miu ,,mare lucru sa cresti niste copii , le dai de mancare si ii culci .

Da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ai mai Rox, ca nu te-a speriat pe tine o raceala...stiu ca e neplacut ptr copilasi.Imi pare rau ca ramai singura fara un ajutor in casa...nici eu nu-mi pun baza in sot, ma multumesc sa isi gaseasca timp ptr baiat, de luni pana sambata la munca si cum firma sponsorizeaza echipa de fotbal din oras are "iesiri" si duminica
Oricum acum sant intr-o perioada cand ma cam "neglijez"(nu-mi gasesc timp sa-mi cumpar cate ceva,la coafor nu ajung etc), cand va incepe bebelina diversificarea atunci nu voi rata termele, piscina si magazinele.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Sa nu uit -am tot citit aici de copii cu nasucul infundat sau cu muci Asta mic al meu n-are neam , am bagat ser fiziologic la greu si in afara de urlete ca s-a iinecat n-am ,,tras nimic .

Mai apare cate un muc uscat pe care-l inmoi si-l scot cu pompita de-aia mica de la Chicco - e cazul sa fac mai mult sau il las in pace ?respira bine , pe nasuc cu gura inchisa , l-am mai scos si afara alataieri era ragist ca a aurlat cat de frig e vre-o 10 minute dar i-a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rox calmeaza-te scumpo....nu are rost sa plangi. Nu faci decat sa iti faci rau si totodata transmiti starea asta si copiilor.

Cu Andrei cand l-ai aspirat ai pus ser cu cateva minute inainte? E f important sa lasi putin serul in nas ca sa inmoaie mucozitatiile. Sa stii ca si Mario mai are cate o zi in care horcaie, dar asta nu este semn de raceala. Chair am intrebat doctorul si mi-a raspuns ca pana la un an ei sunt plini de mucozitati si cateodata coboara in gat si asta este motivul pentru care horcaie.

Pup

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput