Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
bikmaria spune:
da ROXANA ,am 2copii, pe teodora, dulceata mea mititica ,si un papanas mare ALEX, care are 11 ani si e in clasa a cincea .Multa lume imi spunea ca e prea mare diferenta ...dar eu nu vad lucrurile chiar asa
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
prisi spune:
gata , am facut baita , am papat si facem nani , am aranjat si bucataria, il mai am pe tati de rasfatat sa nu se simta neglijat
, dar el mai are ceva de lucru asa ca am intrat un pic pe aici
??? fetele cu copii mai maricei, cand au facut bebeii vostri prima calatorie mai lunga, eu as pleca la sfarsitul lunii la ai mei, da sunt vreo 500 de km si sotul zice ca e cam lung drumul
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by prisi
??? fetele cu copii mai maricei, cand au facut bebeii vostri prima calatorie mai lunga, eu as pleca la sfarsitul lunii la ai mei, da sunt vreo 500 de km si sotul zice ca e cam lung drumul
poze
Marta siMiruna (06.09.2007)
Si eu vreau sa ma duc in we la ai mei si sunt aprox 300 km. Astept sa vad cum e vremea.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
asta nu inseamna ca am mai multa experienta, a trecut mult de cand era ALEX mic ,eram si eu ff tanara ,si erau alte vremuri,alte mentalitati.stateam cu soacra
,si nu am iesit cu bietul copil din casa 40 zile in conditiile in care l-am nascut pe14-iul era asa frumos afara ,dar degeaba,a trebuit sa o ascult pe
,l-am legat in scutece cu 2 caciulite in cap ,vai de el bietul copil.Unde mai pui ca nu am cumparat un capat de ata inainte sa nasc ,si cand ne-am intors din spital...
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
betty78 spune:
Fetelor: copii vostrii chelesc??? Lui Mario ii cade parul...e supet haios....mai ales ca i-a cazut "doar o dunga". In cat timp creste la loc? Isi schimba culoarea?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
dar la TEO s-a intors roata, nu mai am
,nu a murit ,s-a mutat la casa ei ,dar era sa moara cand a vazut ca m-am apucat sa cumpar lucrusoare pt BB de cum am facut vreo 6-7 luni de sarcina ,a mai vazut ca scot BB de la maternitate in costumas, ca o scot afara de la o saptamana ,ca nu-i pun caciulita ....si tot continui sa o uimesc![]()
bikmaria spune:
scuze, m-am intins cu povestea mea ![]()
Sabina spune:
Maria, lasa draga, uimeste-o:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Maria,
. Eu povesteam aici cum a reactionat bunica-mea cand a venit in vizita la mine - e cumva similar ![]()
Sim si
Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
cred ca o sa ramana uimita pana o sa se marite fimea ca e stresata rau ca o sa ramana cracanata pt ca nu am infasat-o de loc si ii m-ai pun si pemparsi.. nu a mai vazut o fata asa incapatanata ca mine care nu vrea sa asculte o femeie m-ai trecuta prin viata